Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 387
  • 789
  •   1
Отговори
# 450
Взех си кутията на Кибрит, макар че доста се чудех до последно.
Харесва ми като цяло и ще използвам нещата, без лосиона за тен.

# 451
Аз пък съм по-скоро разочарована от съдържанието. Постна кутия, в сравнение с предишни издания.
Със спирали за 10-15лв постигам доста по-добър ефект и вид на миглите.
Околоочния се усеща добре, за ефект няма как да коментирам с едно намазване.

# 452
Може ли снимка на съдържанието? Моята няма да успея да я взема до 18сти

# 453
Получи ли се вече Кибрит? Аз докато се начудя, кутията свърши:) Може ли да ни покажете какво има в нея?

# 454
В момента мога да снимам само описанието:

Скрит текст:

# 455

Ето и кутията. На мен ми харесва много. От разкритите продукти харесах само околоочния и само заради него поръчах. За спиралата бях много разочарована, не обичам декоративна козметика в кутиите. Олиото също не ме радва, просто не обичам този тип продукти. Но пък останалите ме изненадаха супер приятно. Обожавам да има нещо за коса, а пък за скалп ако е, съм склонна да поръчам кутия само заради това. Мист за лице с алое за лятото е чудесно, а аз и без това обожавам тонери и мистове. Платинената торбичка за мен е “защо не?”. Така че съм си много доволна от кутията.
Веднага пробвах околоочния, богат и мазничък е. Точно такива околоочни харесвам, за разлика от кремовете за лице, които обичам да са по- леки. Кибрит имат “браво” от мен този месец!
Edit: някой пробвали ли маслото за тен? Помпам вече 10 Мин и нищо🤷🏻♀ Моята помпа ли е развалена или има нещо по- специфично, което пропускам?

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 11:02 от OliaMirchovska

# 456
  • Бургас
Спиралката и околоочният са си супер...
Торбичка не е излишна никога,мост за лице(спрей) е вместо термална вода,хубаво нещо е.
За скалп дано е хубав продуктът,ако помага и срещу косопад,направо ще е чудесно...
Само олиото и пилинг нещото няма да пробвам,нямам желание нито з тен,нито да рискувам с пилинг на моята суха и атопична кожа.

# 457

Edit: някой пробвали ли маслото за тен? Помпам вече 10 Мин и нищо🤷🏻♀ Моята помпа ли е развалена или има нещо по- специфично, което пропускам?

И при мен беше така, но извадих капачката и пак я сложих и започна да помпи.

П.П. Маслото е с хубав аромат,  бързо попива и не оставя мазни следи.

# 458
  • Пловдив
Радвам се, че покрай околоочния не се подлъгах да я поръчам.

# 459
  • София
Взех си кибритчето и аз! Много съм доволна този път :}
По една маска ли имате в кутия или са две? При мен са две и се зачудих дали не е станала грешка. Като цяло не харесвам маски за лице, които са като дозичка, предпочитам шийт маските, но ще пробвам и тези Simple Smile
Маслото е разкош! Спиралата засега няма да я отварям, че лятото не използвам и да не изсъхва Simple Smile

# 460
На мен майка ми днес ще ми вземе кутията, защото сме извън страната. Много ме зарадвахте със снимките на съдържанието. Спиралата я игнорирам. Може би ще я подаря на някоя приятелка.
Останалите продукти са ок за мен. Тоник за скалп не съм ползвала никога, ще видим как е.
Мистове за лице обожавам, дано с този се разберем.
Крем за околоочна зона никога не ми е излишен.
Торбичката е супер.

А каква ще е тази кутия с безопасна красота?

# 461
За първи път поръчах абонаментна кутия от който и да е вид,  но съм доста разочарована от тази на Кибрит. Доста постна и като размери и като продукти за тази цена.

# 462
Има ли някой получил кутията на You worth it box? Какви са останалите продукти вътре?

# 463
Кутията на Кибрит ми харесва, единствено този тоник за коса щеше да е супер ако беше в спрей опаковка за по-голямо удобство, сега в този вид няма да е много удобно за ползване

# 464
Кутията на Кибрит ми харесва, единствено този тоник за коса щеше да е супер ако беше в спрей опаковка за по-голямо удобство, сега в този вид няма да е много удобно за ползване

Може да си го прелеете, ако имате някоя останала празна опаковка със спрей 🙂

Общи условия

Активация на акаунт