Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 384
  • 789
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Няколко вида кутии от Арлен - https://www.arlen.bg/category/1430/arlen-beauty-boxes.html .

# 466
  • Бургас

Две, защото не мога да ги ползвам.
Ех,де да бяха два миста за лице...

Кутийката е хубава,спиралата обаче няма луксозна опаковка като на Шанел,Диор,Ланком(само на Ланком имам,не ползвам често толкова скъпи спирали,но уж е на същата цена...)
Много прилича на опаковката на една нелоша всъщност спирала на Римел.
Дано не е гъста и суха,ще я отворя утре сигурно.

# 467
  • София
И аз си взех Кибрита, ама не предизвика почти никакво вълнение у мен, а не са лоши продуктите. Май ми е време за почивка.
Сега попадам на тази информация за следващата кутия, която се задава тези дни явно, ама пак нулево вълнение 😐

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 23:06 от Tinker_Bell

# 468
На Капреа са хубавите продуктите,аз имам желето им с алое и ми хареса,ползвам го всеки ден вместо крем,сигурно и миста ще е със същото действие.

# 469
Тъкмо щях да пускам и аз какво ще има в новата кутия. Не ме привлича грам. Даже се чудя и тази която взех какво да правя, защото ще ползвам само едно, две неща.

# 470
Аз не съм поръчвала този месец нито една кутия, като цяло напоследък ги намалих. А май вървя към пълно спиране. Затова и само ви чета. Много ми е готино да получавам кутийки иначе 😆 Обачее от месеци все оставам разочарована от съдържанията. Не мога да преглътна, че някога за 40-50лв получавах многобройни, страхотни продукти.. а сега ми се струва, че парите ми за кутии отиват на вятъра.. ако евентуално ползвам нещо, не защото ми харесва, а ей така просто.. колкото да не съм съвсем капо.
На Арлен кутиите също някак си не ме съблазняват… 32 лв за 3 мини продукта.. и то като гледам.. доста мини Simple Smile или 110 лв за 4 продукта, от които пак я се ползва нещо, я не.. то по- добре с тия пари да си купя направо продукт(и), от кой(и)то имам нужда.

# 471
Зравейте,
Поръчах си кутия на Good box и съм доста озадачена дали всичко вътре е оригинално. Има крем на Wanda luxury cosmetics, който е доста скъп и в интернет го намирам само в синя опаковка а при мен е бяла.
Някой имал ли е съмнения за тези продукти?

https://www.secretsales.com/62ab33ec1f81a-warda-luxury-skincare- … moisturiser-50ml/

# 472
Днес взех кутията на You worth it box. За първи път поръчвам от тях и съм доста разочарована. Два от продуктите бяха витамини.

# 473
Днес взех кутията на You worth it box. За първи път поръчвам от тях и съм доста разочарована. Два от продуктите бяха витамини.

На мен не ми се струва лоша кутията, без да е нещо особено.🤷🏻♀

Чаках с голямо нетърпение колаборацията на Кибрит с (без)опасна красота, но сякаш не е нещо впечатляващо. Медавита отдавна искам да пробвам, но точно пък лятната серия изобщо не ме съблазнява. С олиа, слънцезащита и всякакви мазила за преди, по време и след слънце съм зарината (освен ако не е за лице), а не ходя често на плаж. За дезодорант пък колко да се вълнувам😒, а олиата… не знам какви ще са, но олиото като консистенция по принцип не ми допада за каквото и да е….
Та не знам… очаквах повече… нека видим цената🤔

# 474
  • Стара Загора
You are worth it box ми напомни на Марви

# 475
You are worth it box ми напомни на Марви
Заради витамините сигурно, иначе по никакъв начин. Аз обожавах Марви и толкова страдам, че я спряха😣

# 476
  • София
Аз си получих кутията от You worth it box, Но поръчах пролетната, не тази последната. Честно казано не ми достави радост. Бих ги поръчвала само ако ми излезе изгодно с продукти на Mitomo и Yasumi (че съм фен). Дори кутийката е някак....чийп.... Кибрит, GoodBox, че дори и BelleBox са с хубави кутийки.  А сега като видях, че в новата има витамини...не мерси съм. Ще поръчвам само ако предварително знам цялото съдържание.

# 477
Аз си получих кутията от You worth it box, Но поръчах пролетната, не тази последната. Честно казано не ми достави радост. Бих ги поръчвала само ако ми излезе изгодно с продукти на Mitomo и Yasumi (че съм фен). Дори кутийката е някак....чийп.... Кибрит, GoodBox, че дори и BelleBox са с хубави кутийки.  А сега като видях, че в новата има витамини...не мерси съм. Ще поръчвам само ако предварително знам цялото съдържание.

И аз заради Yasumi поръчах, но тези витамини много ме учудиха. На тяхно място да бяха сложили някакъв крем мостра например или нещо по смислено.

# 478
Последната Хей Беа никак не ми хареса, даже последните две, но тази за август ми изглежда интригуващо. По- скоро нея ще взема, отколкото Кибрит с безопасна красота🤷🏻♀

# 479
Аз не съм поръчвала този месец нито една кутия, като цяло напоследък ги намалих. А май вървя към пълно спиране. Затова и само ви чета. Много ми е готино да получавам кутийки иначе 😆 Обачее от месеци все оставам разочарована от съдържанията. Не мога да преглътна, че някога за 40-50лв получавах многобройни, страхотни продукти.. а сега ми се струва, че парите ми за кутии отиват на вятъра.. ако евентуално ползвам нещо, не защото ми харесва, а ей така просто.. колкото да не съм съвсем капо.
На Арлен кутиите също някак си не ме съблазняват… 32 лв за 3 мини продукта.. и то като гледам.. доста мини Simple Smile или 110 лв за 4 продукта, от които пак я се ползва нещо, я не.. то по- добре с тия пари да си купя направо продукт(и), от кой(и)то имам нужда.

Аз пък не знам как очаквате хубави продукти до струват по 2-3 лева, да са пълноразмерни, кутията да е хубава и т.н. И т.н. Най-малко цените на всичко скочиха последните години. Сигурна съм че и кутиите ако можеха щяха да се надпреварват да слагат повече и по-хубави продукти. Аз се очудвам че изобщо успяват и то всеки месец намират интересни предложения. Тови кибрит ми стана интересен след като видях brave new hair, но имам много продукти. Запасила съм се и с дактор дерм стабилно, така че вече чакам нещо УАУ 😅

Общи условия

Активация на акаунт