Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 378
  • 789
  •   1
Отговори
# 480
Аз не очаквам всички да са пълноразмерни и да струват 2-3 лв. Предпочитам кутиите да са по- скъпи, но с хубави продукти вътре… или поне от време на време да има по нещо… а те от месец на месец все по- “семпли” стават 😆 Все пак дори и за 40 лв не може само боклуци да изпращат, нали Simple Smile

# 481
Здравейте, някой ползва ли мицеларното мляко на dr. Derm? Моето има много особен аромат, малко като на старо. Не ми дразни кожата, но мириса ме притеснява.

# 482
Здравейте, някой ползва ли мицеларното мляко на dr. Derm? Моето има много особен аромат, малко като на старо. Не ми дразни кожата, но мириса ме притеснява.
Няма от какво да се притеснявате. Dr. Derm са изключително коректни, всичките им продукти са пресни и със срок до 2024 година. Моето вече свършва и миризмата е слаба, няма парфюм /това ми харесва/ и затова си мирише на съставките .
От новата кутия продуктите ми харесват. Жалко, че количеството им е малко, но околоочните са си в този размер. Много обичам тоници и флорални води и купувам в големи количества. Спиралата също е хубава, а с мицеларното мляко се изми без остатък.Олиото най-приятно ме изненада – попива напълно , прекрасен продукт.

# 483
Да, моето мляко също е до 2024,но мирисът ми е някак странен и не бих го определила като слаб:) Околоочният им е много хубав. Ползвам вече втора опаковка.

# 484
  • Варна
Разочаровате се от You worth it, защото разкриват всичко предварително. Маските са във всяка кутия, а на витамини никой не се радва.
lilyaa, има момент на насищане на този тип кутии, после всички ти стават скучни и безитересни Simple Smile

# 485
Аз пък съм много доволна от You Are Worth It. Само маските на Митомо са 20 лв общо на редовна цена. Тоникът е страхотен, серумчето също. Аз на витамините се радвам, защото тъкмо щях да купувам и скрънчито е супер сладко.
За мен е супер кутия.
А за Pretty Box на някой звъняли ли са?

# 486
  • София
Аз пък съм много доволна от You Are Worth It. Само маските на Митомо са 20 лв общо на редовна цена. Тоникът е страхотен, серумчето също. Аз на витамините се радвам, защото тъкмо щях да купувам и скрънчито е супер сладко.
За мен е супер кутия.
А за Pretty Box на някой звъняли ли са?
Маските си заслужават най -много в кутията на Кибрит.

# 487
Благодаря за споделените отзиви за калъфките на BGBOX. Засега никоя кутия не ме привлича, чакам завръщането на ГБ през Септември 🙂

# 488
Момичета, и моето олио от кутията на кибрит е с повредена помпичка, или просто аз не успявам, как го накарахте да заработи при вас Cry

# 489
Момичета, знаете ли дали в друга кутия,освен Goodbox има Cocolis и някакво слънцезащитно?

# 490
От кутията на Кибрит си оставих само спрейчето с алое и спиралата, която спирала е уникална. Отдавна не бях попадала на такъв продукт-прави миглите много обемни и наситено черни.
С другите неща ще опитам да се разделя на символични цени и може би оттук насетне ще поръчвам кутия, ако нещо вече хеееептен ме грабне.

# 491
Кибрит пуснаха кутийката на безопасна красота. Мен не ме блазни и ще скипна
Пуснаха и кутийката за август също.

# 492
  • София
И аз съм пас.

# 493
Не съм фен на продуктите за коса от кутии, шанса да е нещо, подходящо за моята, е малък. Ако не разкрият продукт, който е извънредно изкушаващ, аз съм пас.

# 494
Хаха, отново Avant 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт