Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 452
  • 789
  •   1
Отговори
# 315
Като видях "растеж" в описанието и си помислих, че ще е продукт за стимулиране на растежа на косата, но май ще е околоочния на skin research, който съдържа SH-Oligopeptide.
https://eu.skinchemists.com/products/activated-egf-eye-contour-c … eb66fde&_ss=r

# 316
Бях се засилила да си поръчвам лятната кутия на Goodbox, но видях, че са променили снимките на слънцезащитния крем на Eolia. Това не е ли миналогодишната опаковка? Да разбирам ли, че новичките са свършили и продават изостанали бройки от миналата година Sad Thinking

Искам и да попитам, дали някой тук е използвал маслата на Cocosolis с шоколад и ананас? Кое от двете ви харесва повече?

# 317
Аз съм пропуснала този път подсказките от Кибрит, но околоочен ми трябва, на продукт за скалп ще се изкефя много, обожавам грижа за скалпа. Несесери не обичам особено, ама тези олиа за преди, след, по време на плаж как ги мразя🤢 Но ще го преглътна, ако другите са тези, които подозирате. Отдавна не е имало крем за ръце и за крака. На нещо такова се надявам.
Аз по принцип месечни издания не си вземам, но имам подозрения към околоочния на Saff (нещо ми дразни, но още не съм установила кое точно, дали той или една слънцезащита) и евентуално ще ми трябва нов. А продукт за скалп и за мен би бил супер! Само не знам останалите неща какво ще ги правя, особено това за тен Grinning
Но при всички положения ще изчакам да обявят специалното издание, което загатнаха, че ще пуснат през юли.

# 318
Бях се засилила да си поръчвам лятната кутия на Goodbox, но видях, че са променили снимките на слънцезащитния крем на Eolia. Това не е ли миналогодишната опаковка? Да разбирам ли, че новичките са свършили и продават изостанали бройки от миналата година Sad Thinking

Искам и да попитам, дали някой тук е използвал маслата на Cocosolis с шоколад и ананас? Кое от двете ви харесва повече?
Аз само това с ананаса, страхотно е. Имам и едно за коса. Което и да избереш няма да съжаляваш според мен Simple Smile

# 319

Старото е, срокът му е до 24та, но е много тъпо от тяхна страна. В лятната кутия са посочили цена 39 лв , а са го добавили като допълнителна опция за 17.50 лв.
Аз поръчах с ананас и отделно си добавих слънцезащитата.

# 320
  • София

И двете и затова поръчах две кутии Smiley

# 321
Момичета, този серум за мигли от Кибрит е изсъхнал или никога не е пълнен, не мога да преценя. Някой друг с такъв проблем?

# 322
Момичета, този серум за мигли от Кибрит е изсъхнал или никога не е пълнен, не мога да преценя. Някой друг с такъв проблем?

Моят си е пълен почти до 1 см от отвора. Явно е дефектен. Пиши на кибрит - сигурно ще съдействат.

И да похваля още една “търговка”. В коментар вместо цена е сложила скрийншот с цените от официалните сайтове - все продукти по 40-50 лв.
И написала - може да направя коментар.  😅

# 323
Такива търговки разчитат на това, че немалко хора иозбщо не са чували за кутиите. Аз самата започнах да се заглеждам и да си поръчвам преди година-две. Та, ако мине номера, си е чиста печалба:)

# 324
Повечето марки, ако си ги чувал, значи си се интересувал от кутиите, другаде къде ще ги срещнеш, няма ги много по българският пазар...
А с такива цени, аз лично бих се притеснявала, че някой ще ме тролне като поръча и не си вземе пратката, за да ми даде урок. Joy
Хората не пасат трева.. в общия случай.

# 325
Някой поръчвал ли е кутията на Кибрит с японските маски? Доволни ли сте?

# 326
  • София
Любима ми е. Два пъти поръчвах.

# 327
Любима ми е. Два пъти поръчвах.

Благодаря! Обмислях дали да не поръчам направо 2. Smile

# 328
# 329

Тука ме загубиха. Каква е тази спирала за 115лв. Дори спирали на известни висш клас марки доказали се с времето не са на такива цени....

Общи условия

Активация на акаунт