Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 448
  • 789
  •   1
Отговори
# 330
Дори тук я дават на по-ниска цена. В официалния сайт на марката струва 80 паунда, което обърнато в български лева към момента е около 180 лв. Но аз бих пропуснала. В момента чакам една кутия, която е първата на козметичката ми. Експериментално пусна около 20 броя, но вероятно в бъдеще ще бъдат повече.

# 331
Мен пък ми е интересна стойността на кутията тотал. Тази спирала е 115лв, на Poreia продуктът (вероятно за тен) е 69лв, на SkinReseаrch (вероятното) кремче е 215лв, тотал дотук стават 399лв, а има още 4 продукта. Едното е аксесоар доколкото ми се видя някъде

# 332
Пише, че стойността на продуктите е 450лв.

# 333
Дори тук я дават на по-ниска цена. В официалния сайт на марката струва 80 паунда, което обърнато в български лева към момента е около 180 лв. Но аз бих пропуснала. В момента чакам една кутия, която е първата на козметичката ми. Експериментално пусна около 20 броя, но вероятно в бъдеще ще бъдат повече.

За Михаела от Его Бюти ли става въпрос и ако е така може ли да ви пиша на лс , защото ме интересуват няколко неща.

# 334

За Михаела от Его Бюти ли става въпрос и ако е така може ли да ви пиша на лс , защото ме интересуват няколко неща.
Точно за нея. Може да ми пишете. 😊

# 335
Момичета, някоя от вас поръча ли си книжната кутия на Чарли?

# 336
  • Стара Загора

# 337
Третият продукт е:
3️⃣  Масло за дълготраен тен от френския бранд за наутрална козметика Poreia на стойност 69.00лв.

# 338
Разочарована съм от избора на козметична спирала от Кибрит! Надявах да останат верни на стратегията си и да не пускат декоративна козметика. Ако продължат така ме губят

# 339
А на мен пък ми харесва Кутията на Кибрит, веднага ме спечелиха със спиралата, която изглежда в реален размер за разлика от онази в белбокс -4мл

# 340
И аз се радвам на спиралата, околоочният ми и той свършва вече. Два месеца пропуснах Кибрит, но за Юли вече съм на линия.

# 341
Аз поръчах книжната, но ще спра абонамента скоро, че ме ядосват с тези изненади стикери

# 342
Момичета, някоя от вас поръча ли си книжната кутия на Чарли?
Аз си я поръчах веднъж, на следващия месец замразих абонамент, защото не ми допадна разкритата книга, а на по-следващия месец направо си спрях абонамента, защото отново книгата не беше моето.

# 343
Още преди няколко дни поръчах Кибрит и не съжалявам. Даже напротив! Харесват ми продуктите и стига да се "разберат" с кожата/очите ми ще си ги използвам с кеф.

# 344
От обявените продукти ми допадат спиралата и кремът, ще ги тествам. Олиото..не знам, не обичам олиа на плажа много, много, скептична съм нещо. Не стига, че изгарям винаги, независимо с какво се мажа, защото съм бая бяла, та и се и обривам при комбинация много солена вода, много силно слънце. Не знам ще се осмеля ли да го тествам.

Общи условия

Активация на акаунт