Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 456
  • 789
  •   1
Отговори
# 345
И аз съм разочарована, че ще има спирала. Поръчвам Кибрит, защото няма декоративна козметика в него. Надявам се това да е нещо инцидентно, определено не ми допада да има грим в кутията. Олиото също не е моето. Май този месец ще я взема само заради околоочния. То колко пък да разчиташ на останалите продукти, като тези са звездите…

# 346
От обявените продукти ми допадат спиралата и кремът, ще ги тествам. Олиото..не знам, не обичам олиа на плажа много, много, скептична съм нещо. Не стига, че изгарям винаги, независимо с какво се мажа, защото съм бая бяла, та и се и обривам при комбинация много солена вода, много силно слънце. Не знам ще се осмеля ли да го тествам.

Това, което прочетох на сайта е , че маслото не е за хващане на тен, а за удължаване и затова се използва преди плаж, за да подготви кожата преди слънце или за след плаж. Аз смятам да го използвам преди самия плаж и след това слънцезащита, но може да го използвате за подхранване след душ, когато сте били на плаж Simple Smile

# 347
  • Пловдив
Мен ме радва спиралата, малко да "избягат" от серумите.
Околоочният също ми е интересен ще изчакам още малко и сигурно ще я поръчам.

# 348
  • Бургас
Разочарована съм от избора на козметична спирала от Кибрит! Надявах да останат верни на стратегията си и да не пускат декоративна козметика. Ако продължат така ме губят
А аз много се радвам на декоративна козметика.
Сега ще чакаме очна линия 2 в 1 с грижа за миглите,сенки-някаква палитричка...

# 349
На мен също по-скоро ми харесва изборът на Кибрит. Доскучава ми все от разни мазила ,точно заради поредното такова ,тоя месец Беле ме отказаха.

# 350
Разочарована съм от Кибрит. С предната кутия получих сух серум за мигли, писах им навсякъде и само четат, без отговор.
Сега няма да поръчвам, за да не се сдобия със суха спирала.....

# 351
Последният път когато имах проблем - с Ш и Б на Миланеси, които извираха, мицеларната вода се беше разтекла и беше намокрила всичко в кутията, включително и книгата... ми изпратиха само код за 5 % отстъпка и то след няколко дни, когато им писах за друго. От тогава много рядко поръчвам от тях.

# 352
  • София
Аз също видях съобщението за спиралата, която била 115 лв. и това ме шокира, Мислех, че спиралат Ле Волюм на Шанел, която поддържам винаги в наличност и в момента е около 80 лв е най-скъпата, но явно не съм била запозната достатъчно!

Иначе си мажа серума за мигли и чакам да станат дълги и дебели! Simple Smile
Крема от кутията на Др. Дерма за очи, в тубичката от 30 мл, мажа обилно на лицето. Идеален е!
Слънцезащитният за лице също ми допадна и няма лютене на очите! Ура!

Олио за плажа слагам само на краката за блясък или вечер ако съм с открити части на тялото отново със същата цел. Имам остатък от лятната им кутия миналото лято. Гледам обаче, че тръгва да променя аромата към гранясало вече...

# 353
  • София
О, не. Спирала, не. Имам 20. Satisfied SatisfiedSatisfied

Не знам защо Кибрит спряха да наблягат на аксесоарите и започнаха да бухат серуми, а сега и декоративна козметика. Не ми допада.

Hey Bea Box са разкрили продукт.

💐Кутията за месец Юли е вече тук, а в нея има вече един открит продукт! 
🌅Лятото е вече в разгара си, а ние сме сигурни, че вече събираш багажа за поредното приключение! Ето какво да сложиш вътре:
🤩Почистващи ензимни падове MEDIHEAL Peelosoft Bubbleraser Pads  (20pcs).🤩
Ползват се по стандартен начин- вадиш, намокряш, активираш пяната с малко начмачкване и масажираш. Съдържат основно папаин (ензим от папая) и комбинират хим.пилинг с физически такъв (тампончето е с мрежа).
Този уникален продукт е идеален за лятото и не заема много място в багажа ти !🧳
Във всяка мистериозна кутия ще откриете само продукти от корейски и японски марки.
Задължително е присъствието на поне една шийт маска и много други продукти изненади!
Тази лимитирана (мистериозна) подаръчна кутия съдържа 5-8 специално подбрани продукта, от разнообразни корейски марки с обща стойност над 120 лв.
Подари си този корейски лукс, ти го заслужаваш!🛀
Кутиите се изпращат между 10 и 15 число на месеца🚚

# 354
Да. И аз ако искам декоративна козметика, ще взема някоя друга кутия. Кибрит ми е любима, точно защото няма. Ако продължат така, определено ще ме откажат. Ще си остана с Гууд бокс и отвреме- навреме Хей Беа. И аз не се радвам на серумите. С аксесоар ще е по- интересна кутията. Напоследък се надявах на нещо за баня- скрабър, гъба, ръкавица, четка... Нещо от този тип.
Сега ще взема кутията заради околоочния, спиралата ще разменя. Но за вбъдеще се надявам да не се променят в тази посока.

# 355
  • Варна
Харесват ми спирата и околоочния на Кибрит.
Hey Bea Box прекаляват! В кой сайт тези падове струват 120лв.? 20-30 лв. е цената им по сайтовете и не струват според мен, доста агресивни са

# 356
Real Fantasy Аз разбирам, че общата стойност на всички продукти е 120лв, а не само на падовете.

Кибрит бяха писали в едно от сторитата, че ще имат продукт за скалп. Но не разбрах дали в кутията за Юли и друга ще бъде.

# 357
В кутията за юли ще бъде продуктът за скалп, аз ги питах дали ще имат продукт за коса и те отговориха.

# 358
  • Варна
BelleBox и Mi Amante с нова ексклузивна колаборация
Най-популярната абонаментна кутия в България развълнува клиентите си с новините за ново сътрудничество с обичан български бранд
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/11885426?fbclid=IwAR1Z … G5eLMBPbbggKMv5DQ

# 359
Да. И аз ако искам декоративна козметика, ще взема някоя друга кутия. Кибрит ми е любима, точно защото няма. Ако продължат така, определено ще ме откажат. Ще си остана с Гууд бокс и отвреме- навреме Хей Беа. И аз не се радвам на серумите. С аксесоар ще е по- интересна кутията. Напоследък се надявах на нещо за баня- скрабър, гъба, ръкавица, четка... Нещо от този тип.
Сега ще взема кутията заради околоочния, спиралата ще разменя. Но за вбъдеще се надявам да не се променят в тази посока.

Good box също имаха спирала във февруарската си кутия 😀 В кутията на Кибрит ще има аксесоар за пътуване. Не знам какво е скрабър, но аз пък предпочитам спирала пред развъдници на бактерии като гъби за баня. Хубаво е, че има по нещо за всеки, но няма как всеки път всички да са доволни. Затова пък, разкривайки продукт, всеки може да прецени дали да си вземе кутията или не...

Общи условия

Активация на акаунт