Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 429
  • 789
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Е, развъдници... Нали затова гъбите се сменят всеки месец. Иначе само със скрабове не става хубаво почистване на кожата. Според мен поне.

В това видео е разкрито съдържанието на Gym Box за юни:

https://www.youtube.com/watch?v=gcoy4T1QM_Q&t=852s

# 361
Заради влагата и топлината в банята се развиват бактерии в гъбите за баня. Могат да се изплакват добре след всяко къпане и да се оставят да изсъхнат извън банята на сухо и проветриво място(ако е луфа не трябва да се използва 48 часа, за да изсъхне и отвътре), да се дезинфекцират поне веднъж седмично, но аз лично забравям такива неща, а банята ни е винаги мокра.

# 362
  • Варна
От години си мия зъбите на кухненската мивка, а в банята дори душ гела си не оставям, когато няма да го ползвам. Simple Smile

# 363
# 364
Някоя от вас поръчвала ли си е от сатенените калъфки за възглавница предлагани от BGBOX? Със стандартни размери ли са? Доволни ли сте?

# 365
50 на 70 см. пише в сайта на BgBox.

# 366
Някой знае ли дали сатена на тези калъфки е от естествена коприна? Аз си поръчах и дано нямат синтетика в тях, че си стават най-обикновени калъфки, но на по-висока цена Simple Smile

# 367
Аз имам калъфка от Бг Бокс и съм много доволна. Дадох я на дъщеря ми, защото е с гъста и дълга коса. Много е приятна калъфката и да, със стандартни размери е. Няма зашит етикет със състава, но може да ги попитате.

# 368
Някой знае ли дали сатена на тези калъфки е от естествена коприна? Аз си поръчах и дано нямат синтетика в тях, че си стават най-обикновени калъфки, но на по-висока цена Simple Smile
Ако бяха от коприна щяха да са го написали, за да привлекат още клиенти.
По-вероятно е да са от полиестер.

# 369
Аз си поръчах 2 броя сатенени калъфки от Bgbox, но ако сатена е изкуствен, а не памучен, ще откажа поръчката.

# 370
"Нежната и деликатна материя на SatinSilk" са написали...

# 371
На мен ми е интересен серумът с ниацинамид от Бел, но не ми се взима кутита само заради него. А и не знам дали ще е с консистенция на олио, каквито не понасям или не.

# 372
По принцип харесвам Белбокс само заради това, че има и декоративна козметика.
В началото се зарадвах, като видях, че ще присъства маската на Миаманте, но другите продукти не са ми интересни, а и кожата ми е свръх чувствителна, така че ще я пропусна.

# 373
# 374
Изглежда ми като Авант🤔 На тази марка на серума от Белл( figsandrougeveganskincare) имаше и други неща, някой има ли впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт