Отговори
# 450
Аз, днес съм на сватбена вълна

Ще я науча Феми, а и ти ще казваш. От тази платформа нищо не съм гледала. Шивача ще ми е сефтето. Само съм я чувала по име. Аз лично Дисни платформата не я харесвам, нямат качествени продукции, макар че този "Бягство" с Енгин Акюрек ми хареса за сега. HBO GO имаха договорни отношения с Дисни и съм пускала някое филмче, но уви не са по мой вкус. Сега HBO са с ново име и за сега са с прекъснати договорни отношения с Дисни, ама не ми е зор де...

# 451

Цеце, много ми харесаха снимките на Ебру и Дж. И двамата сияят, а стилът на Ебру винаги ме е впечатлявал. Оригинална и екстравагантна булка.
     И като сме на тема сватби да продължа с булките на маминия красавец и със сватбите от "Сезони на любовта" - 4-ри пъти го жениха в този сериал. Търсен и желан жених, еййй. Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

# 452

Да не му е уроки много хубав младоженец си имаме.

Да ви донеса и сватбената трапеза

Скрит текст:
Обикновено при турците наблюдавам, че мъжа води жената, а тя върви леко след него. Обачеее, тук е точно обратното

# 453

Nature Sunny

Nature Sunny

Здравейте МОМИЧЕТА!
много красота и настроение,благодаря ви!!

Nature Sunny

Скрит текст:

Notes Nature Sweat Drops Nature Sunny

# 454
Здравейте, момичета!

„Винаги бъди първокласна версия на себе си, а не второкласна на някой друг.“
Джуди Гарланд

Хубавите емоции, доброто настроение и усмивките да бъдат в изобилие днес за всички Вас!

# 455
Здравейте!

# 456

Софи, Цеце, с игривата музика и споменаването на плажа отново ме усмихнахте и размечтахте. При нас е адска жега и единственото ми желание в момента е да се телепортирам към морето.
     Ах, морето ... 

# 457

Току що гледах, по- скоро вървеше като фон един филм. Обаче най- важното е, че видях най- важния момент. Мацката паркира едно готино червено кабрио, тръгна и се върна да го заключи. Гледах, гледах и се запитах кому е нужно да заключва кабриолет. Та се сетих, че Толга има страхотна снимка с кабрио и ето... да я припомня.

# 458

Nature Sunny

Nature Sunny

Здравейте МОМИЧЕТА!
много красота и настроение,благодаря ви!!

Nature Sunny

Скрит текст:

Notes Nature Sweat Drops Nature Sunny

Ехааа Софиии каква красота си наредила лято , красавци , сладоледено изкушение , музика .
Чакай да наредя и тази нежна русалка с новата фотосесия за списание EllE - Tурция. Останах безмълвна от енергията и красотата й.
Без изкуствени неща по себе си. Естествена и нежна.  Green Heart

Nature Fire

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 17:44 от femmi2

# 459
... Гледах, гледах и се запитах кому е нужно да заключва кабриолет. Та се сетих, че Толга има страхотна снимка с кабрио и ето... да я припомня.
    Цеце, аз с удоволствие ще заключа кабриото Stuck Out Tongue Winking Eye ако Толга е в него, че да не ми избяга. Joy И после с "мръсна" газ ще го отвлека на снимачната площадка, за да покажа къде му е мястото.
     Отново изчезна нашият красавец и това ме дразни. Нямам стимул за коментар, не ми идват идеи за нова тема, че тази на шега и в майтап добре си напредва.
     Да се появи за стимул, да разведри обстановката, да блесне с красота и да ни изненада с нов страхотен проект - толкова са скромни желанията ми.

# 460

Flowers Bouquet ЕМИ* няма го Толга, поне на бръснар да отиде
да го гелоса и да го фотнат като в Бодрум
Joy

Flowers TulipФЕМИ* красивия Чаго също липсва
сред лятното морско настроение и плажно купонясване..

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* страхотен е Толга до Ферарито,
за първи път я виждам, къде се е фотнал,какъв е повода..

Мернах и фотка на Амине от последната сватба
нахилена до грозника,сляла се с безличната родА и ми стана тъжно..

# 461
Софи , липсват ни любимците.
Кълбо ми шепне че ще ни зарадват. Чаго е на сета ,ваканцията свърши.
Коня не знам дали е на морето или скучае и го чака да се прибере и му готви.
В Бодрум папараците са на лов. Видя ли Алпицина и Айча колко са сладки и се наслаждават един на друг.
Джан е машина в тренировките. Гледах гифки. Nature Fire

За новата тема лято е още.  Ако желаете пак да е морско синьо.Nature Sweat Drops

Софи , ти къде ще плажуваш това лято ?
На Балкан също е хубаво и прохладно.

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 20:02 от femmi2

# 462

Flowers Tulip ФЕМИ* харесвам Равда и Созопол но още нищо не е сигурно,
имах други планове за Юни но се разминах..няма да остана без почивка,
като стане реалност ще споделя, но с Крушунските водопади няма да се размина,
запомних ги от теб и не съм ги забравила..до преди пандемията много пътувах
но сега нещо съм отвикнала и след многото ангажименти през седмицата
гледам през уикенда да релаксирам близо до дома или на вилата,
както е тръгнало, ще отвикна и сериали да гледам..
Blush

# 463

Софи, веднага ти нося информация за Ферарито на маминия хубавец, с което се е сдобил през 2013 г. Турските журналисти не са пропуснали да отразят този момент и да пресметнат стойността на автомобилите в гаража му (и да не забравим са цитирали 2 пъти сумата).  

Ферарито на Толгахан Сайъшман

15 април 2013 г
Tolgahan Sayisman вече добави автомобил с марката Ferrari F480 Spider на стойност 350 хиляди евро към своя богат гараж.
Известен със страстта си към луксозните автомобили, Cem Yılmaz има нов съперник. Красивият актьор Толгахан Сайъшман е един от онези, които инвестират всичките си пари в луксозни коли.
Ferrari F480 Spider е новата играчка на известния актьор, който има VW Tourec Jeep, Porsche Panamera и Volkswagen Transporter VIP в гаража си.
Saysman, който отиде в галерията Carsell Motorcars в Gayrettepe предния ден, получи колата на мечтите си.
КУПЕТЕ ФЕРАРИ ЗА 350 ХИЛЯДИ ЕВРО
Известен с това, че мечтае за Ferrari от дете, актьорът хареса Ferrari F480 Spider, което изучаваше дълго време. Купувайки луксозното возило за 350 хил. евро, веднага сяда на волана. Без да знае, че снимките му са направени, Saysman се готви да се появи през лятото с новата си играчка. Стойността на колите в гаража на известния актьор достигна приблизително 1,5 милиона TL.
1,5 МИЛИОНА TL В ГАРАЖА
Толгахан Сайъшман, който направи тест драйв с новата си играчка на стойност 350 хиляди евро, беше доста развълнуван.
Луксозните превозни средства в гаража на играча са еквивалентни на състояние от 1,5 милиона TL.

# 464
Айде мятаме се у ферарито и маминия ще ни кара към морето.

Софи , Flowers Tulip Созопол обичам и Несебър ми е любим. Heart Eyes
Такава красота ,друг свят направо.Крушуна ще ти хареса. Редовно ходим там с колата.

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 21:48 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт