Изпитани сайтове за парфюми - юни 2022

• 73 317
  • 587
  •   1
Отговори
# 240
Е, защо пък напрежение? Grinning
Бързо идват нещата от Делириум и Скарлет като цяло.

# 241
Делириум не звънят за потвърждение.  Аз много мразя всъщност да ми звънят за потвърждение.

# 242
А, не държа и аз да ми звънят. Просто исках да се ориентирам колко са бързи, затова попитах. Разглезила съм се явно, два дена да не я обработят, с другите магазини не ми се е случвало а аз поръчвам само онлайн. Всичко.
Няма да спамя повече, благодаря ориентирах се

# 243
По едно време Делириум доставяха буквално за ден или два. Вчера поръчах нещо от тях, още нямам известие от куриера, но се надявам понеделник или вторник да получа едно от творенията на Rodrigo Flores Roux за Ести Лаудер☺️

# 244
  • София
Вчера получих и последната част от поръчката си от beautinow. Макар и на части, всичко поръчано пристигна. А защо пристигна на части? Защото бяха пропуснали да сложат мострите при парфюма и ги изпратиха допълнително. Simple Smile Третата пратка се оказа подарък от тях. Компенсация за пропуска, като вече бяха изпратили един. Спазиха посочените срокове за доставка. Доставките бяха и със Спиди, и с Еконт този път.

# 245
# 246
Aз се въздържах, но имаше 2 бр поне, които се продадоха тутакси. Мерси за споделената оферта  Simple Smile

# 247
# 248
  • Popovo
А в Делириум колко бързо обработват поръчките и звънят ли за потвърждение или направо пращат. Направих две поръчки и двете са платени, но от два дена стои на приета. И ни вопъл ни стон. Поне един автоматичен мейл за статуса ѝ да бяха пуснали. Сега се чудя дали да пускам от Скарлет (нали са едни и същи) но ако са толкова мудни и те държат в напрежение ще пропусна.

Поръчка от 7 юни, от Делириум, я получих вчера на 9 .Два крема на CLINIQUE.

# 249
Мерси G.desy, ако продължваш така, излизам дълга почивка. Simple Smile

# 250
Милен,недей така,за никъде не сме без теб😁

# 251
За "татковци" Simple Smile в beautinow.nl тук https://beautinow.nl/collections/fathers-day

# 252
# 253
Да се похваля поръчката ми  с Giorgio Armani My Way Intense е изпратена юпииии.

# 254

Общи условия

Активация на акаунт