Парфюмни размисли и страсти - 273 юни 2022 г.

• 64 398
  • 664
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря за препоръките, прекрасни дами. Тръгвам към Кампо Марцио, въоръжена със списък и бебе, днес тук се диша. За сметка на хубавото време взех тъпото решение да пробвам forbidden games на Килиън от тестерче и мириша на водка ванилия с компот от праскови. Бляк.

# 151
  • The Evergreen State
Сонадора, имаш "щастието" да работиш с груб, нещастлив човек. Махни с ръка и се усмихни.

Амаридж е хубав парфюм, наслаждавай му се Flowers Hibiscus. Може да слагаш по-пестеливо на работа за да си спокойна.

# 152
Благодаря за препоръките, прекрасни дами. Тръгвам към Кампо Марцио, въоръжена със списък и бебе, днес тук се диша. За сметка на хубавото време взех тъпото решение да пробвам forbidden games на Килиън от тестерче и мириша на водка ванилия с компот от праскови. Бляк.
Ако все пак решите да пробвате аналог на Забранените игри, препоръчвам Еmozione Salvatore Ferragamo. Много по-мек, без мръсни и алкохолни нотки, леко пудрен, женствен. Не познавам фланкърите му, този ми е достатъчен.

# 153
водка ванилия с компот от праскови и да съм на мястото на малката принцеса ще прескоча прохождането и направо ще се науча да тичам  Grinning шегувам се, звучи адско като аромат.

NiaV, миналата седмица носих Cinema / YSL в жегите и много добре се прие от околните. Шлейф и трайност има, леко е ретро, но приемливо ретро.
А ти ме запали за Dolce Amalfi и сега чакам да се появи 30 мл в магазина

Днес нося Figues&Agrumes, лек, приятен и ненатрапващ се аромат. Като ходя по срещи на закрито внимавам какво избирам, не е учтиво, красиво и т.н. да зашеметяваш околните.....

Soñadora, не се сърди - някои хора имат непоносимост към силни парфюми и направо им става лошо. От операта си тръгнахме веднъж, защото малката госпожица се разплака и каза че не може повече да диша парфюма на дамата до нас. А аз, с цялото си невъзпитание, веднъж отказах да се кача в едно и също такси с колега и дамата му, която се беше обляла и си поръчах отделно.

# 154
Истината е, че трябва да се съобразяваме с обстановката, особено на места където не можеш да избягаш.Simple Smile
И аз още си спомням как отидох да се хваля на един колега от поредния парфюм и той ми каза-Този път е хубав:) Simple Smile Simple Smile
Аз естествено бях същисана, какво говори този човек - аз лош парфюм нямам.

# 155
  • The Evergreen State
Не искам да създавам полемики тук, уважавам мнението на всички в темата. Ще се съгласите обаче че има разлика между - "извинявай имам непоносимост към силни парфюми и направо ми става лошо" както Ал се изрази и "бягай, бягай от тук". "Този път е хубав" е също агресивен коментар за мен както може да е агресивен парфюма на човека отсреща. И прекаляването с парфюм и подхвърлените коментари са вид агресия за мен и съответно неприятни, опитвам се да не попадам в нито едната страна Simple Smile.

# 156
Още от бременността имам непоносимост към един мъжки аромат. Колега си взимаше душ два часа преди края на работното време, поливаше се с това нещо и сядаше да чака да стане 19 часа, за да си тръгне. Помолих го най-учтиво или да си чака в неговото работно местообитание или да не го ползва този парфюм в работата, защото наистина ми се повдига от тази миризма... До сега не съм срещала грубо отношение заради парфюм, но съм сигурна, че е неприятно, още повече, ако е нахално изказано. Затова пък и аз се съобразявам да не прекалявам с количеството.

# 157
водка ванилия с компот от праскови и да съм на мястото на малката принцеса ще прескоча прохождането и направо ще се науча да тичам  Grinning шегувам се, звучи адско като аромат.

NiaV, миналата седмица носих Cinema / YSL в жегите и много добре се прие от околните. Шлейф и трайност има, леко е ретро, но приемливо ретро.
А ти ме запали за Dolce Amalfi и сега чакам да се появи 30 мл в магазина

Вярвам станало е ясно вече, че нищо не разбирам от аромат, нотки и т.н, знам на мен на какво ми мирише, та нищо чудно да е някой невъобразим мастърпийс тоя Килиън, но да- компот. Ужасна работа, беше ми жал да кърмя детето просто…

За Долче Амалфи- моля не го поръчвай на сляпо, май само аз го харесах в темата за лятото, та ще ми е гадно да те подведа. Ако го пробваш и все пак допадне- пиши ми, ида след 2-3 седмици обратно и с кеф ще донеса, винаги нося доста козметика към БГ.

Cinema го сцепих като бременна есента, утре ще го извадя за лятна проба. Не стигнах до Кампо Марцио, ще е следобед. Тук не се трае.

# 158
  • by the sea
ей  подкокоросвате ме да взимам Cinema по никое време Simple Smile така ми е легнал на сърце, обаче интуицията ми подсказва, че ще стои като статуетка и няма да го нося много...

sotd I Want Choo  - I want full bottle too Simple Smile свършва ми мъника.

# 159
Много е хубав Синема Heart Eyes Не съм го пробвала обаче в жегите Thinking Лоши идеи давате..  Laughing

# 160
Sublime Balkiss е чуден в жегите, просто разкош!

По повод силни парфюми- касиерка в местното магазинче за хранителни стоки ползва Мансера или Монтал- не мога да назова кое точно творение, но така нахално завзема пространството, просто не се търпи Joy

Този уикенд ще се отдам на парфюмно разузнаване, налично ли е за проба Бялото Пачули на Ван Клийф?
Звучи много мой, и дано не е, че и цената му е главоболна Joy

# 161
Да, има го.
Синема не обичам, писала съм, че ми мирише на болница.

# 162
Ох, писах, писах и...затрих всичко накрая...
Моето си беше класически случай на "крива комета", което разбира се не омаловажава това, че се чустваш неловко с такова отношение. Да, точно това беше проблема...Иначе на всеки се е случвало да го душат със силен, тежък, парфюм, нооо не гоним хората около нас с такива реплики Wink
Вече обмислям утрешния парфюмен воал...
На мен ми е интересна новата Алегория, утре ще я потърся в дъ молския Дъглас.

# 163
Аз така задуших един кинезитерапевт с Wild cherry на Мансера. Бях се така напръскала, че около мен не се дишаше. Пък и  в малки пространства, положението  стана съвсем трагично. Милият как издържа не знам. Оттогава внимавам при лекар нося леки парфюми.

# 164
Аз така задуших един кинезитерапевт с Wild cherry на Мансера. Бях се така напръскала, че около мен не се дишаше. Пък и  в малки пространства, положението  стана съвсем трагично. Милият как издържа не знам. Оттогава внимавам при лекар нося леки парфюми.
Или никакви, не искам да асоциациирам парфюм с болница

Общи условия

Активация на акаунт