Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да получа мостри на парфюми Dior?
Кои са някои от любимите и популярни парфюми на Dior според форума?
Какви са отзивите за парфюмите J'adoré и Miss Dior на Dior?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да получа мостри на парфюми Dior?
-
Кои са някои от любимите и популярни парфюми на Dior според форума?
Формулярът споменава, че сред любимите парфюми на Dior са Midnight Poison, Purr Poison, Miss Dior Rose N' Roses, Addict, J'adoré Infinité, Sauvage , Poison Girl Unexpected , Diore Homme Intense , Dunе и други. Всеки от тези парфюми има своя уникална аура и ароматна композиция, които привличат различни предпочитания. Според форума някои от най-популярните парфюми на Dior включват J'adoré, Joy, Miss Dior, Diore Homme Intense, Poison , Addict и Sauvage. Тези парфюми са получили положителни отзиви и са чест избор за мнозина поради ароматите на Dior.
-
Какви са отзивите за парфюмите J'adoré и Miss Dior на Dior?
Отзивите за парфюмите на Dior са предимно положителни, като J'adorе се възхвалява като най-добрия, лесно достъпен цветно-плодов парфюм, а Miss Dior се описва като сладък, сметанов аромат на роза с пухкава кремообразна консистенция. И двата парфюма са универсално възхищавани за тяхната елегантност, свежест и гъвкавост при различни поводи и сезони.
-
Кои са някои популярни парфюми и марки, които се обсъждат в темата?
-
Кои са някои от популярните парфюми на Dior?
Четох разни статии за заместването на естествените съставки на парфюмите със синтетични такива и на какво се дължи. Оказа се, нека по-сведущите ме извинят, но аз лично чак сега попадам на подобно инфо, че естествените съставки в света стават все по-малко и все по-скъпи. Така че заместването вече не е въпрос на това да ни пазят от алергии, а на оцеляване на брандовете, просто натуралните съставки са в недостиг. Пази Боже, някоя европейска комисия с разни директиви да ме пази.Но...трябва синтетичен заместител. И във въпросната статия бяха описани парфюми със синтетични съставки, които нямат почти нищо общо с първообраза си. И в един момент окото ми попада на Gloriа Vanderbilt като някакво никакво парфюмче, което стои и обира прахта на щандовете, което обаче според въпросната статия съдържа все още първоначалните си съставки и не е реформулирано. Кликвам разбира се и го откривам на прекрасна цена в елинор, да не говорим, че ревютата му никак не са лоши. Риск почти никакъв, и да не ми хареса, все ще му намеря приложение. "Бабичка" отвсякъде, за жени с история и сериозен парфюмен опит. Решавам, че на тази цена нямам какво да губя и го поръчвам.
Има прохлада и гъста зеленина в него, леко ментолова, има влага, има и много хубава сладка (подчертавам, че е сладка, а не зелена, горчива и прашна) смокиня. С пачулито много внимавам, невинаги ми харесва, разделила съм го в главата си на 2 основни вида с различни нюанси на база тестваните парфюми през годините - землисто/смолисто/мухливо/"шоколадово" vs зелено/прохладно/свежо, като харесвам втория вид и в Subversif е от него. Кожата при мен не е буквална и силно изразена, а е по-скоро хубава подложка и гръбнак за зеленината и меката сладост. Винаги, когато го нося, ми дава спокойствие и стабилност. Трайността е много добра при мен (8+ часа - носила съм го на работа в "старото време", когато над 8 часа съм била извън вкъщи), усещам го през цялото време, без да се разпада до нещо аморфно. Това е накратко.