Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 46

• 74 886
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Наденица с лютеница, кьопоолу и турско сирене

# 586
  • Под сянката на разлистените кактуси
И аз пиле в плик, няма да изоставам от модните тенденции в темата, я! За първи път правя, получи се изненадващо добре. Пълнено е с ориз, гъби и дробчета

И сладолед с ягоди

# 587
  • Once there was a Hushpuppy...
От последните дни

Лаврак със салата

Кекс

Салата, картофи на фурна и кюфтета

И едни чушки с извара и сирене

# 588
Салата от тиквички

Салата с пушено филе и варени яйца

Тиквички на фурна

# 589
  • ВАРНА
Кайсиев сладолед с карамелен сос

# 590
Кайсиев сладолед с карамелен сос

Здравейте! Може ли рецепта?

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 22:11 от bubanka

# 591
# 592
Виждам че не готвите много напоследък, сигурно сте всички на плаж 😁 То и у нас така, ама понякога остава малко празно гладно място и трябва да се сложи нещо набързо в чиния. Сутринта правих вита баница с погрешка закупени финни точени кори Бела, ама не стана по рецептата дето я ползвах (Моренааааа Hug ), много излезе млякото и стана като макарони на фурна🤣 Затова я натъкмих с гарнитура от кьопоолу и наденичките останали от вчера. Иначе вкусна беше, с овче сирене и някакво турско с каймак, ама се степа, въобще не приличаше на вита баница. Пак ще пробвам с точените кори, но по друга рецепта, нещо по-сухо ще им върви повече, може би със спанак, хммм, а моренския тип баница ще си я правя със стандартните кори Hands V 

# 593
Ей, няма активност, да. Хората по плажа.
Аз не съм си подала носа от портата от седмица. Който ме знае съм до морето Satisfied
Ще наваксвам зимата.

Бананов сладолед, салата, юфка

Боб, баница, сандвичи

Руска, дробчета, кюфтета

Бърз тутманик и талиатели си направих домашни, с масло и сирене

Бананов, ягодов сладолед- с по някоя малинка за украса и последното е от вчера, след дълъг трудов селски ден Smile

# 594
  • Варна
Ами, готвим си, ама по-малко.
Салата от краставичени ролки

Пиле със зеленчуци с тайландски сос полуфабрикат

Омлет

Пъпеш и лимонов сладолед с кайсия и уиски. Тоя път и сладоледа успя да се снима. Иначе изчезва моментално.

Гъбена чорбица и кекс от мама.

# 595
"Капрезе", ама объркано 😁, мога само такова да ям. 🤤

# 596
  • там където има винаги вятър
Готвим, готвим и  ядем, а морето е далеч.
Няколко дни бях в отпуск и въпреки че имах време, тая вечер/РД на ММ/ реших да сме така...

Тия хлебчета...

и сирената във фолио на Пепчо, не бях правила с години Rolling Eyes

- малки кюфтета.
Скрит текст:
А за утре, за село наготвих боб-шушулки/нали напълних фризера с него/, направих и агнешка супа, че имаме пак много задачи да вършим. Ще вземаме и Animal Dog2 с нас, направо ще е...

# 597
  • София
Не готвя, вярно е, ама аз съм си такава лятото, ако може само на сандвич да се живее, аз съм първата и въпреки това бях така добра тези дни да пусна фурната , разбира се за нещо лятно,  което си е моето   и не толкова, което пък изобщо не е моето на всичкото отгоре изобщо не знам какво измислих, нещо за задушено -удушено в плик , а  то пък станало разкошно, само го опитах. Видях го при една италианка, че всичко наряза сурово,  и аз така,  метна го  във фурната  и  излязох . Когато се прибрах вече беше напълно готово и ухаеше много вкусно и наистина е така.
Чушки със сирене на фурна

Свинска плешка задушена със зеленчуци на фурна

# 598
  • В царството на игрите:)

Руло от тиквички с риба тон и крема сирене

Запеканка с картофи и разни други работи

Баница

# 599
У нас документацията е на морската храна само Simple Smile лаврак и калмари на скара

Общи условия

Активация на акаунт