Ако търсите артистично и уютно място, където да релаксирате и същевременно да се заредите с емоции, посетете Casa Art.

Този бутиков хотел в Троянския Балкан може да бъде описан по-скоро като преживяване, отколкото като стандартна хотелска локация. Всичко в Casa Art - от изпълнените с цвят и произведения на изкуството интериори до различните занимания за възрастни и деца - пренася ума на по-красиво място.

Хотелът има 16 двойни стаи, 11 студиа и 5 апартамента. Всяко пространство е със своя собствена тема, а детайлите са изпипани с много усет и фантазия - “Етноромантика”, “Спа оазис”, “1001 нощ”, “Речни истории”... Интериорът е създаден от дизайнерския екип на Casa Art, а мебелите са ръчна изработка.

На разположение на гостите са и басейн, прохладна градина, ресторант с местна кухня и тематични менюта, зала за медитация, кулинарни курсове. За децата домакините предлагат и пакети с програма за деца с педагог и художник.

В периода 13 юни - 15 септември 2022 г. е валиден пакетът ”Лятна ваканция и хоум офис”. Резервирайте 2, 3, 5 или 7 нощувки в арт комплекс Каза Арт, само от 165 лв. за двама с включени закуска и вечеря, детска програма с педагог и ползване на басейн, спа център и работен кът. Всички пакети можете да откриете на сайта.

Arthotel.bg
Facebook.com/casa.art.hotel/
Instagram.com/hotel_casa_art/

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 12:19 от Реклама