Фауната около нас

• 215 971
  • 3 546
  •   1
Отговори
# 165
Аз имам страх от пеперуди (само истински, на картинка, снимка или аксесоари не ми пречат). Не мога да ги понасям, ако са наблизо.

# 166

Зеленики на хранилката.

# 167
  • Велико Търново
Лелеее, тази вечер поливаху нас и в съседите и ако искате вярвайте, но толкова насекоми видях, че аз не повярвах! Щурци, бубулечки, някакви зелени гиганти с по 8 крака, жаби, гущери, скакалци и какво ли не. За съжаление, държах маркуча и телефон нямаше как да хвана Sad за сметка на това, компания сега ми правят 3 жаби под верандата, но са твърде грозни за снимка Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 09:26 от skk007

# 168
# 169
От преди минути - бебе зайче хапваше тревица на метър от мен 😊.

# 170
Колко е сладко!
Ето една скорошна снимка от парка - това, според мен е гривяк - вид див гълъб. Почти двойно по-голям от обикновените, има характерни шарки и гласът му е много дълбок и дрезгав:

Категорично отказа да ми позира, трябваше да го гоня.

# 171
Гривяк е, да Simple Smile.
Този бебешор пак дойде сега и не смея да помръдна Simple Smile.

# 172
История за полски заек:
Скрит текст:
моите родители намерили едно малко зайче, когато ходили да се занимават с лозето (в този период не съм била вкъщи, не помня вече къде съм била). Прибрали го и го занесли в апартамента, с идеята да го опитомят и да ни стане домашен любимец (изглежда не се е съпротивлявало). На него обаче въобще не му харесало и в продължение на една седмица се крило зад мебелите, а нощем подскачало из цялата къща и атакувало краката им, докато спят. Освен това, разказват, че очите му светели в червено през нощта Joy . Те му оставяли храна, но в един момент станало стресиращо, разместили мебелите и го занесли там, откъдето са го взели. Казаха, че в момента, в който го пуснали, зайчето отпрашило като куршум.

# 173
Миналата година го спасихме докато пресичаше една улица. Пуснахме го на свобода в близката горичка.

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 21:44 от poppy-fairy

# 174
Миналата година го спасихме докато пресичаше една улица. Пуснахме го на свобода в близката горичка.

Обожавам таралежи Green Heart Ако си намеря някой ще си го прибера .... Simple Smile

# 175
Аз обожавам всякакви животни, но нямам никакво намерение да ги прибирам, защото не искам да съм затвор за диво същество.
Така че - моля Ви, не вземайте таралеж за домашно отглеждане!

# 176
Освен това е незаконно да се взимат диви животни за домашно отглеждане Simple Smile

# 177
  • София

Обожавам таралежи Green Heart Ако си намеря някой ще си го прибера .... Simple Smile
Забранено е, а и трудно се социализират, а и носят букет от зарази. има декоративни

# 178
Освен това е незаконно да се взимат диви животни за домашно отглеждане Simple Smile

Така е, но едва ли някой спазва този закон/наредба.

# 179

Наака ми целия пуловер за 5 минути Joy Много беше сладък и го бяхме сложили в един кашон докато отидем до гората беше голяма атракция за децата, но не, благодаря...Иначе моята комшийка имаше няколко таралежа в двора, които се разхождаха свободно и даже имаха бебета, но нейният двор е доста голям, тя и лисица беше навъдила по едно време.

Общи условия

Активация на акаунт