Със съжаление ще го кажа, но нито Атанасов, нито Иванов, нито Ганев могат да изкажат позицията си по начина, по който го прави Копейкин.
Това че ДБ са се определили като дясна партия, не знам докога ще издържи. Те не са никаква партия, а групичка готова на всичко само и само да влезе във властта.
Снощи го слушах в Лице в Лице, каза, че сме извършили своеобразен терористичен акт с Газпроп, че сме нанесли унижение на руснаците... И според него няма да има коалиционно управление. Не знам как си го представя, колкото и да набира последователи, повече от 10% няма да вземе и със сигурност е невъзможно да управлява самостоятелно.
Но това, което най-много ме ''обърква'' и смущава в неговата личност е искане на излизане от Нато.....
Прав е за това, което каза, че няма нужда да обявяваме някоя държава/народ за враг и трябва да сме по-дипломатични. Хубаво е да имаме отношения с всички държави.
Коментарите на Андрей Райчев след това бяха доста адекватни. https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/41972/lice-v-lice/lice-v-lice-22-08-2022-g
.

.
А със сигурност греша, защото тази опорка ни я пробутват, докато някои хора си прибират доволно големи комисиони от прекупвачите, та някои хора ни се смеят на път за банката. Та, верно е, че нивото на този форум е достатъчно ниско, за да се връзва на подобни лъжи. 
.