Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 448 152
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 15 000
Ръгането е отговор на запитването защо е бъркал под полага на Лена 😀
И защо така реши? Нищо такова не се вижда. Друг е въпросът, че този "журналист" му се беше наврял направо в лицето и зададеният от него въпрос беше мега неприемлив. Очевидна провокация в стил ПИК. Охраната е виновна, че не ги държи поне на метър и половина разстояние.

Аз нищо не съм решила! Така пишеше там, където пишеше, че е искал повторно заснемане на интервюто. Както вече писах, може и да е клюка 😀
Какво повторно  заснемане като го даваха на живо...
Кадърът беше такъв ,че със същата увереност миже да се твърди и че журналистът го е дърпал за лакътя..

# 15 001
Кутев (говорител на Радев): Слави Трифонов действа сам. Идеята за президентска република е негова самоинициатива и не е съгласувана с президента. Самата идея за президентска република е спорна и подлежи на сериозен дебат, а и въпросът е дали някой го иска. Най трудното за новият парламент ще е да събере дори обикновенно мнозинство, камо ли конституционно. Така че дори да се проведе референдум това трудно ще доведе до реални промени в политическата система на България. Мисля че промени в основният закон е малко вероятно да се случат в следващите години.

# 15 002
Ами супер отвратителен нискочел простак, който постоянно говори заедно с интервюирания и дъвче дъвка. Не го знам колко е "журналист".
И само фактът, че някой  Ви изглежда така, ааа - по-неумничък и малко по-несимпатичен, е достатъчно добра предпоставка за разрешение и годно оправдание да понася физическо насилие от страна на умнокрасивий Киро?
Да Ви уведомя - ако в реалния живот обясните на някой, че е "нискочел простак", ще бъдете осъдена да заплатите около 1000 лв.

# 15 003
  • София
Кутев (говорител на Радев): Слави Трифонов действа сам. Идеята за президентска република е негова самоинициатива и не е съгласувана с президента. Самата идея за президентска република е спорна и подлежи на сериозен дебат, а и въпросът е дали някой го иска. Най трудното за новият парламент ще е да събере дори обикновенно мнозинство, камо ли конституционно. Така че дори да се проведе референдум това трудно ще доведе до реални промени в политическата система на България. Мисля че промени в основният закон е малко вероятно да се случат в следващите години.
Не само следващите години, а изобщо. Прекалено са заети всички да се карат как ще си разпределят кражбите и чуждестранните рошвети.

# 15 004
Кутев (говорител на Радев): Слави Трифонов действа сам.
Много ясно, Радев е непричем. Ще чака много хора да му се помолят и ще се съгласи с неохота, на ползу роду.

Хаха, физическо насилие, малко се пресолява манджата!
Особено от страна на човек, на когото не му прави никакво впечатление физическото насилие от страна на Самая Магучая Армия в Мире.

Ами да си извади медицинско човекът и да съди Кирил Петков, щом е бил жертва на чак такова насилие!

# 15 005

Тук нямам добър интернет и не мога да го гледам - чува ли се какво го попита журналиста, та отнесе ръгането?

# 15 006
На мен по-скоро ми се стори, че Петков направи някакво неволно движение и се извини, а онзи журналист просто му се нахвърли. Отново се прави сензация от нищо.
Все едно някой да бутне без да иска жена в рейса и тя да се разкрещи, че я изнасилват.
Хайде сега пак от 100 кладенеца вода, че не е това, което виждаме, като с ленчето парапета. Този който хвана журналиста след като го сръга кирето е охраната му, това ли е извинението.
  Такъв си е прост киро.

# 15 007
Охраната трябваше да го хване онзи още когато започна да диша в лицето на прост киро. Заслужава дисциплинарно наказание.

Всъщност кой плаща на охраната на партийните лидери?

# 15 008
за когато слотовете на LNG терминалите тепърва ще се продават, беше обявено
Поредният "газов експерт" или по-скоро "вакуум под налягане експерт" Търговете за терминала в Гърция за догодина приключиха ноември 2021

# 15 009

Ключовото е "сериозен дебат". Точно това е идеята и на Слави и със сигурност е добра. А дали не е съгласувано с Радев..... В това не съм много сигурна.

# 15 010
за когато слотовете на LNG терминалите тепърва ще се продават, беше обявено
Поредният "газов експерт" или по-скоро "вакуум под налягане експерт" Търговете за терминала в Гърция за догодина приключиха ноември 2021
И за новото разширение ли? Защото то е от това лято.

# 15 011
Ами супер отвратителен нискочел простак, който постоянно говори заедно с интервюирания и дъвче дъвка. Не го знам колко е "журналист".
И само фактът, че някой  Ви изглежда така, ааа - по-неумничък и малко по-несимпатичен, е достатъчно добра предпоставка за разрешение и годно оправдание да понася физическо насилие от страна на умнокрасивий Киро?
Да Ви уведомя - ако в реалния живот обясните на някой, че е "нискочел простак", ще бъдете осъдена да заплатите около 1000 лв.

Много е важно на кой точно е зададен неудобния въпрос. Щом е зададен на умния, красив и образован Кирил, значи журналиста е нискочел простак. Ако същия беше задал неудобен въпрос на Бойко от Банкя, който е чел само Винету, щеше да е истински сериозен журналист, търсещ истината 😉

# 15 012
Ключовото е "сериозен дебат". Точно това е идеята и на Слави и със сигурност е добра. А дали не е съгласувано с Радев..... В това не съм много сигурна.

Добра е, разбира се. За неговите лични интереси. Славчо беше радетел за мажоритарен вот, за намяляване на броя на депутатите…прах в очите. Сега ново 20, нова надежда за първосигналните му поддръжници, да не вземат да се отметнат от него. Като (ако) влезе в парламента ще забрави какво е говорил. Безочието му стига космически висини, това поне сме го видели.

# 15 013
И за новото разширение ли?
Може да изпратите запитване до оператора, може да погледнете и таблицата със слотовете. Един калкулатор за сумарния капацитет ще Ви даде отговора. Sunglasses

Също така може да проверите кога започва следващия търг и за какво се отнася. Има го на сайта.

# 15 014
Охраната трябваше да го хване онзи още когато започна да диша в лицето на прост киро. Заслужава дисциплинарно наказание.

Всъщност кой плаща на охраната на партийните лидери?
Ние плащаме охраната им. От НСО е.
Нямам добро мнение за българските журналисти, но политика трябва да може да се владее и да овладява аудиторията с думи, независимо каква е - това разбирам аз под лидер, а не просташко ръгане в корема.

Общи условия

Активация на акаунт