Ако сте от хората, които прекарват дълго време пред компютър, или имате малък ученик или тийнейджър, който с часове стои пред монитора, то тази оферта ще ви заинтригува.  

Продължителната работа на бюро неминуемо води до заседнал начин на живот и е сред основните причини за изкривяване на стойката и болки в гърба. Как да го избегнете? С така наречените ергономични регулируеми бюра.Тяхната височина може да се променя, за да не прекарвате цял ден в седнало положение. Това позволява да работите изправени и да се раздвижвате периодично, което ще повлияе благоприятно както на здравето, така и на концентрацията ви.

В мебели Carmen ще откриете разнообразие от съвременни регулируеми бюра, подходящи за офиса, а също детски и геймърски модели. Почти всички са с електрически повдигащ механизъм, защита от сблъсък при движение и възможност за запаметяване на няколко позиции.

Можете да разгледате цялата гама в онлайн магазина на компанията и да се възползвате от намаления на избрани модели до края на юни, както и да посетите шоурумите на Carmen:

София, бул. „Брюксел“ 14
Пловдив, ул. „Нестор Абаджиев“ 13
Варна, бул. „3-ти март“ 30А
Бургас, ул. „Одрин“ 50

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 10:48 от Жaклин