Сполучливи имитации на маркови парфюми - 44

• 69 762
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
HappyElly , (или някой,който знае), може ли номера на Лолитата.Нещо не го намерих на 1-стр. в списъка

# 541
anra, туй тежкото е Хипнотик Пойзъна 😂

# 542
  • София
Anra, Не Отровата, объркала съм се от бързане. Виж поста ми, който е над твоя.
Emsi - 13 LO LOLITA LEMPICKA
Макс Марата също е трепач - 026 MM MAX MARA
Да не би  Заг да са спрели някои имитации?

# 543
Vesika, дори да си се объркала, аз прочетох нотките на парфюма. Адикта няма да е мой. Обичам много свежи и цитрусови парфюми.
Навремето имаше един Клин Дойл с тъмнозелена капачка, който миришеше на току-що срязан лимон. Все търся еквивалента му, но уви - ме откривам.

# 544
  • София
Скрит текст:
А-а, не така! Ще фалирам! Сега ще чета и за този. Но отровата съм я подминавала толкова години неоснователно. Просто не ми понасят тежките парфюми. Буквално ми става лошо.
Редактирам: Прочетох, но Pure poison, а не Addict, е моя. Само да се разбере с кожата ми.
Твоята грешка е моя печалба.
[/spoiler]

ВНИМАНИЕ!
Ако искаш да спестиш пари, не е препоръчително да четеш тук!
Тази тема води до сериозно пристрастяване към придобиването на парфюми и до много високи, често непредвидени разходи!

От другата страница...и май всички сме пристрасени и имаме съкровища...

# 545
Ще се направя, че не съм прочела скрития текст.
Някой пробвал ли е на The moon Пантерата?

# 546
Понеже тия дни съм по летищата и подуших повечето парфмни от най-известните.
Направо стана мазало😂почти нищо не ми хареса.
Харесах само 3, 4 аромата -
Органза Живанши(това нещо е уникално, никога не съм го помирисвала преди, не го познавам).
Обаче това е може би първият парфюм от години насам, който истински да ме е впечатлил.
Много е известен и е стар, но както казах не го бях помирисвала никога преди.
Никога не съм срещала такъв парфюм.
Много забележителен, отличаващ се аромат, нещо невероятно. Скоро не бях помирсвала толкова красив парфюм.
Направо разкош. Сякаш ме отведе в ориенталските дворци(а не е баш типичния тежък ориенталец), даже напротив - една кадифеност, една мекота, една ефирност,елегантност.
Направо ме отвя това нещо и сега докато не си ги взема няма да мирясам!
Амариж, пак на Живанши-изключитвлно класен букет от китки.
Божествен, много характерен. Много ми хареса.
Rose goldea, Bulgari-нежна роза, мускусна, елегантна, класна.
Страшно красив също, много необичаен. Истински красива роза, току що откъсната, примесено с много фин мускусен аромат,лек,стилен,много елегантен.
Daisy-него вече го взех във версия на Заг. И ми харесва доста. Свеж, зелен и леко сладникав.

# 547
Vesika, дори да си се объркала, аз прочетох нотките на парфюма. Адикта няма да е мой. Обичам много свежи и цитрусови парфюми.
Навремето имаше един Клин Дойл с тъмнозелена капачка, който миришеше на току-що срязан лимон. Все търся еквивалента му, но уви - ме откривам.

За Адикт 2 се говори, той е цитрусов. Него ли гледа?
https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Dior-Addict-2-217.html

# 548
А, не, друг Адикт гледах.
Още по-добре! Ама кой от двата: онази Отрова или този Адикт? Кой мирише по-силно на цитрус?

# 549
А, не, друг Адикт гледах.
Още по-добре! Ама кой от двата: онази Отрова или този Адикт? Кой мирише по-силно на цитрус?

Никой. Те с ванилеени и тежки и двата.

# 550
Addict 2 е свеж,по усет във Фрагрантика е сходен с Брайт кристъл,ама имитация има ли? Grinning

# 551
  • София
HappyElly, има, виж на предната страница. Адикт 2 е с цитруси и е свеж, за топло време е ОК. Не прилича на Bright Crystal, но са е една насока. Оригиналът е спрян, но имитацията му е добра.

# 552
Ще види,ако не чете по диагонал. Joy При следваща поръчка ще си взема мостричка,че нямам място къде да прибирам вече.

# 553
Бих пробвала.
В Womanity няма личи.
Понеже чета темата от преди да направя профил по спомен Солар беше споменала това за личито,но се отнасяше за Nuit tresor.
Точно. За нощния трезор беше. В Уоманити личи няма Simple Smile

# 554
  • Пловдив
За силно цитрусов мога да предложа този:
https://www.fragrantica.com/perfume/Zlatan-Ibrahimovic-Parfums/S … -Femme-38350.html
Не е имитация, но оригинала е доста бюджетен, траен е и цитруса се задържа няколко часа на моята кожа.

Общи условия

Активация на акаунт