Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 650
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
  • София
За мачкане - мачка се, но така е с естествените материи, аз харесвам лен през лятото много. Вероятно ако не е чист лен, а с вискоза смесен, би се мачкал по-малко, знам ли...

# 241
Бих искала да попитам тези от Вас, които имат Nude топа на Avin дали имат този случай както при мен..

Надписът по презрамките започна да се надига, тъй като е щампа и предполагам че след още някое друго пране съвсем ще се махне.

# 242
Ще се отлепят. Имам го в черно и бяло. Винаги ги  пера на 30 градуса без центрофуга, но и при двата с времето се отлепиха.
Бих искала да попитам тези от Вас, които имат Nude топа на Avin дали имат този случай както при мен..

Надписът по презрамките започна да се надига, тъй като е щампа и предполагам че след още някое друго пране съвсем ще се махне.

# 243
Ее, жалко.  С такова желание го взех понеже точно тези надписи ми харесваха в топа, но нищо не е вечно.. само че при мен след второто пране се случи.
Поне да беше изчакало още малко. Sweat Smile

# 244
Качеството на Кристин фешън как го опраделяте? Какви са впечатленията ви?

# 245
Аз си поръчвах скоро рокля за официален повод и съм много доволна като цяло. Много добра изработка по размер. Същата си беше роклята като на снимката. И от плата съм доволна, от всичко като цяло.

# 246
Много съм доволна от Christine Fashion 😎
Днес си взех и ленения панталон, страхотен десен е, модела е много добър.
Гледах официалните им дрехи, мисля да ги пробвам при следващ повод. И много искам да стигна до физическия им магазин в Стара Загора.

# 247
  • София
Дотук имам само една поръчка от тях - роклята с бродерията, харесвам я. Препоръчвам да отворят физически магазин в София и/или Пловдив, Стара Загора ми е далеч.

# 248
Да, би било наистина хубаво да отворят един магазин и в София.
Аз малко се притеснявах когато поръчвах роклята дали всичко ще е наред.

# 249
Приятелка си е поръчала палто от тях. Много е доволна - обадили са й се дори да уточняват размерите. На живо е същото като в сайта.
Тази зима мисля и аз да си взема палто от тях.

# 250
  • Пловдив
Имах пола и блузка от Кристин Фешън, преди няколко зими. Добре бяха, много приятна материя.
Не са лоши, но не знам как са им официалните рокли.

Аз лично много харесвам Mon Cher. Имат чудесни попадения.

# 251
  • Варна
Някой пазарувал ли е от - lovers.bg?

# 252
  • София
За българските очила Kwiat какво мислите?

# 253
  • Бургас
Последните ми три чифта са с тяхна рамка.Много ми харесват.

# 254
Със съпруга ми имаме по един техен чифт. Много сме доволни и двамата.

Общи условия

Активация на акаунт