Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 657
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Нямаме бутик във Варна. Рокля тяхна нямам, но имам блузи и панталони. Панталоните едните са ми тесни, другите широки...не мога да се ориентирам. Но най-вече в момента съм бременна и затова не знам в кой размер ще ми влезе шкембата.

# 406
Между другото аз днес съвсем случайно открих, че всъщност Авин Имат магазин във Варна: точно срещу входа на Винса! Не беше брандиран и беше затворен, но новия бежов панталон с V логото беше на витрината, както и зеленото боди, на закачалка в магазина. Ако някой има повече инфо нека да сподели.

# 407
Чакам си аз още коженото яке от Авин да го пуснат в продажба. А знае ли се… може и вече да е разпродадено от предварителни записвания…
Междувременно си поръчах 2 рокли от Взаро. Решиха да ми направят подарък по мой избор. Толкова много дрехи имам от тях, че се затрудних 😃 Избрах си една тениска от новата колекция Simple Smile

# 408
А аз си харесах една дънкова рокля от Радичев, но нямат моя размер. И по-добре Joy

# 409
  • Варна
Между другото аз днес съвсем случайно открих, че всъщност Авин Имат магазин във Варна: точно срещу входа на Винса! Не беше брандиран и беше затворен, но новия бежов панталон с V логото беше на витрината, както и зеленото боди, на закачалка в магазина. Ако някой има повече инфо нека да сподели.
То не е точно магазин на Авин. Просто преподават и имат само няколко модела и по един размер.

# 410
Ясно, мерси!

# 411
Аз нищо не мога да си купя от Авин. Едно че имат пет модела на кръст друго че няма размери, трето че всички модели показват манекенката, а не дрехата.

# 412
Танчитка, якето беше в продажба онлайн. Аз даже си взех ново. Пиши им ако няма в сайта може да имат бройки.

# 413
Нямаме бутик във Варна. Рокля тяхна нямам, но имам блузи и панталони. Панталоните едните са ми тесни, другите широки...не мога да се ориентирам. Но най-вече в момента съм бременна и затова не знам в кой размер ще ми влезе шкембата.

В Soonmama има подобен модел рокля. В рокля от там със сигурност ще влезе коремът.

# 414
  • Варна

В Soonmama има подобен модел рокля. В рокля от там със сигурност ще влезе коремът.
Тя на модела е до коляно, на мен ще ми е до прасеца с моите има- няма 160см.

# 415
Момичета, имате ли впечатления от банските на La vela? Дали пускат кодове, харесала съм един от доста време, но как да дам 160лв? Sweat Sweat Smile

# 416
Закупих един техен бански от намаленията - доволна останах. Има раздел SALE в сайта им, но за кодове за отстъпка не знам.

# 417
Разгледах и аз La Vela, благодаря за препоръката, даже и аз харесах бански. На мен избирането на бански ми е огромма мъка и когато дойде време да сменям стария (а той е вече на 5 години Grinning ) и е някакъв ужас. Или горнището не ми харесва, или долнището. Или цвета не ми харесва, или шарката. Не мога да разбера дали повече харесвам шарени или едноцветни. Искам такъв, който да подчертава гърдите ми, защото имам хубави такива, а долнощето да не стяга, за да не прави muffin top, че коремчето ми не е толкова ок Grinning абе ужас просто… в La Vela има един, който потенциално изглежда да е новият ми бански. Ще се радвам да споделите още брандове за бански да разгледам. С цената нямам проблеми, не защото съм голяма богаташка, а защото ги нося по 4-5 години, докато сдадат багажа тотално и си избиват парите.

# 418
Извинявам се, ако не съм в правилната тема. Въпросът ми е за бижута на българския бранд Flicka. Харесах си гривна и колие и искам да попитам, дали някой си е купувал и с добро качество ли са? Напоследък си обещах да спра да купувам бижута различни от сребро и злато, защото след няколко носения не стават, но пък се влюбих в тези.

# 419
  • Варна
За 8ми март ни дадоха от работа бюджет 100лв да си изберем бижу от Flicka или Fashion days. Аз си взех от Flicka едно колие и много ми харесва. Много е нежно и изглежда качествено. Често го нося, засега няма никакви следи от употреба. Пристигна в едно пликче от филц, парфюмирано с много приятен аромат.

Общи условия

Активация на акаунт