Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 617
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Бях на гости на приятели в Стара Загора и там имаше магазин, в който предлагаха дрехите на Зое, но не съм впечатлена. Пак ми изглеждат на неща, на които просто са лепнали скъп етикет и някои дами ги купуват само за да кажат “тая блузка е 160 лева”. Извинявам се, ако някой ги носи, това е моето лично усещане за тези дрехи.

Банските на Алеса и Авин са ми изключително непрактични, мисля, че ги правят само за инстаграм снимки и парти покрай басейни и нищо повече. Миналата година си купих бански с далеч по-малко плат, но пак по-дебел от нормален бански и това нещо нямаше съхнене цял ден, какво остава за толкова много къдрички. Определено не е бански за жени като мен, които обичат да влизат във водата и хващат яко тен. Но си имат купувачи де, щом всяка година пускат. Мисля, че най-странната плажна колекция на бг марка, които съм виждала, е на Реплика мода. Те май само една година пуснаха плажни неща и повече не пуснаха след това.
А всъщност какво мислите за Реплика мода? Аз бях взела една тяхна рокля, на снимки много добре, на живо ок, но така и не я облякох навън защото някакси беше неудобна. Купих я за 230 през 2019-та, едвам я продадох на 70 лева после, чисто нова… неуспешна покупка си беше. Повече не съм поръчала. Като че ли повечето от нещата им ми идват прекалено разголени и провокативни. Аз смятам, че имам добро тренирано тяло, но не държа да го показвам на всички, не че е лошо де, ама не ми е удобно. Точно затова и някои рокли на Авин ми харесват само на снимка, ама на живо ми идва толкова къса (а аз съм само 160 см.), ако си изпусна нещо на улицата, няма да мога да го вдигна, ще трябва да го оставя там Grinning

# 451
Не е точно по темата, но бански трябва да се купуват от специализирани само за това марки. Другите модни марки просто не ползват бързо съхнещи материи, при тях е повече въпрос на дизайн.

# 452
  • Пловдив
Аз имам няколко официални рокли от реплика. Доволна съм, не им минава модата- черни с дантела, много елегантни.

# 453
ReniKan, интересно ми стана, коя рокля на Авин ви е била къса, защото аз съм 1.62 и вчера получих рокличката на снимката... Това е най-сладката лятна рокличка, която някога съм имала... Но като я облякох с кецове ми стигна до колената, направо като бабичка изглеждах, обаче със сандал на висок ток стана супер. И в тази връзка, бихте ли ми препоръчали хубави български кожени чанти от ест. кожа (търся малка, светло бежова за тази рокличка Grinning), освен Зарена, защото те нямат точно каквото търся. Иначе аз от тази тема научих за Зарена, две чанти си взех, едната особено я скъсах от носене цяла зима и не е мръднала. Много съм доволна, препоръчвам ги с две ръце. https://

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 08:58 от *Emerald

# 454
  • Варна
Emerald, тази я заглеждам отдавна, дали в този принт или в розово. Може ли да пуснеш реални снимки да я видя?

# 455
Emerald, тази я заглеждам отдавна, дали в този принт или в розово. Може ли да пуснеш реални снимки да я видя?

Да, ще пусна другата седмица, защото не съм в нас. Иначе аз бански с къдрички не бих си взела за плаж за лятото (за закрит басейн или спа, да). Просто като изгоря на презрамки / ръкав в началото на лятото, и няма оправия до края Grinning На Алеса имам бански и съм доволна, долничката съхне бързо, горницата е с банели и няма как ... Но е без презрамки. Но съм напълно съгласна, че е най-добре бански от специализирани марки, те и материите са издържащи на хлор и тн.

# 456
  • София
Имам към пет чифта бански на Алеса, много са красиви цветовете и материите са хубави, което по принцип не мога да кажа за Алеса. Банските обаче са страхотни. Така или иначе на влизам във водата, за това дали съхнат бързо или не, за мен не е важно.

# 457
Не знам добър български бранд за бански.

Иначе за много бързо съхнещи бански за плуване препоръчвам Arena.

# 458
ReniKan, интересно ми стана, коя рокля на Авин ви е била къса, защото аз съм 1.62 и вчера получих рокличката на снимката... Това е най-сладката лятна рокличка, която някога съм имала... Но като я облякох с кецове ми стигна до колената, направо като бабичка изглеждах, обаче със сандал на висок ток стана супер. И в тази връзка, бихте ли ми препоръчали хубави български кожени чанти от ест. кожа (търся малка, светло бежова за тази рокличка Grinning), освен Зарена, защото те нямат точно каквото търся. Иначе аз от тази тема научих за Зарена, две чанти си взех, едната особено я скъсах от носене цяла зима и не е мръднала. Много съм доволна, препоръчвам ги с две ръце.

За дамски чанти бих препоръчала https://www.loretta.bg имам вече две летни чантички от тях, и считам че качеството е добро.

# 459
Emerald, заглеждам отскоро нов (за мен) бг производител на кожени изделия. www.koja.bg
Скоро и обувки ще пуска. Не мога да кажа за качество как са.
За Реплика бг, ами харесват. Да, разголени и провокативни са, но има и модели без тези екстри. 

Много ми харесва тази

# 460
Роклята на Авин, за която говоря е от преди доста време, не мога да намеря снимка, а аз я продадох. Бяла, тип дантелена беше, с черна панделка на кръста. Не че всички са им такива де, просто повечето им така ми стоят. Иначе на Авин съм им фен, даже имам карта 10% отстъпка при тях Grinning ще ходя да видя новия сет ако е останал по магазините им в София този уикенд и с отстъпката  ще дойде към 230, което ми е по-прилично (но пак трябва да ми хареса доста). От бг брандовете бих казала, че Авин ми допадат най-много, въпреки че в последните месеци нищо, което са пуснали, не ми е харесало (или не е било за мен) освен този сет ризка и панталонки.

# 461
  • Варна
Пуснаха сега една рокличка с розова мечка и веднага я забърсах

# 462
Пуснаха сега една рокличка с розова мечка и веднага я забърсах
Значи ти си била Joy Аз се записах за наличност Grinning

# 463
  • Варна
На мен ми я дава още налична във всички размери. За тази говорех Simple Smile
https://avinonline.com/produkt/roklya-avin-bear/

# 464
На мен ми я дава още налична във всички размери. За тази говорех Simple Smile
https://avinonline.com/produkt/roklya-avin-bear/
Сега и на мен ми я даде, мерси Grinning

Иначе щях да отскоча до бутика да видя дали случайно не е налична в S размер там.

Общи условия

Активация на акаунт