Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 661
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
На Kwiat имам един чифт слънчеви очила, купих ги заради интересния модел, добри са като качество.

с Christine Fashion си писах дали могат да ми предложат топ със заккрит гръб към
панталона

и отговориха на мига, предложиха модел, разбрахме се и след по-малко от час получих потвърждение за индивидуалната поръчка на мейла 😎
Десена много ми харесва, а и самия лен е страхотен 🌿

# 256
  • София
Качеството на Christine Fashion е много добро, страхотна изработка и изпипани детайли. Много съм доволна.
Мон Шер за мен са абсолютни надценени боклуци, без извинение.

# 257
  • Бургас/Пз
Харесах тази рокля от Кристин, някой има ли лични впечатления. Малко ме притесняват тези двойни размери
https://christinefashion.bg/product/5615/roklya-boh-me.html

# 258
  • FRANCE
Някой поръчвал ли си е от Аdi-shoses. ? Намерих си любимите модели, доволно си ги поръчах. На другият ден един господин ми обеснява как ще ми ги направят супер перфектни по моят крак, който да си измеря (трудно на плажа в Поморие). Реши че ще ми прати единият чифт да видя как са. На въпросът "кога?" (Не живея в България), ми скоро, каквото и да значи. И от 27.07 нищо, статут : изчакване.  Ни разбрах вобще как процедират Thinking 
Може ли да ми препоръчате сайт он лайн за обувки с бърза доставка (имам само още една седмица) . Благодаря

# 259
ani_d, аз си взех тази рокля в размер XS-S и ми е добре.

# 260
  • София
Аз харесвам двойния размер на Christine Fashion, поръчвам XS/S, но реално е по-близо до XS, отколкото до S - това важи за синята рокля с бродерията Iconic, наистина е много малка на живо. Нещата им са за слаби жени и имат само по 2 размера от всичко. Бих казала, за жена с гръдна обиколка над 87-88 см XS/S няма да стане. Роклята Boheme е като цяло по-свободна, така че може и да позволява някой см в повече.

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 17:08 от Lizia

# 261
Madame, не сте споменали какви обувки търсите, но на бианки разгледали ли сте ги?

# 262
  • Бургас/Пз
Лизи, Ал, благодаря. Мен повече дължината ме притеснява. Но пък Диляна Попова със сигурност е по-висока от мен, така че може би ще ми е малко по-дълга, както и се надявам

# 263
  • FRANCE
Madame, не сте споменали какви обувки търсите, но на бианки разгледали ли сте ги?

Нещо подобно

От бианки съм си взимала равни сандали. Перфектни са.

# 264
  • София
Някой поръчвал ли си е от Аdi-shoses. ? Намерих си любимите модели, доволно си ги поръчах. На другият ден един господин ми обеснява как ще ми ги направят супер перфектни по моят крак, който да си измеря (трудно на плажа в Поморие). Реши че ще ми прати единият чифт да видя как са. На въпросът "кога?" (Не живея в България), ми скоро, каквото и да значи. И от 27.07 нищо, статут : изчакване.  Ни разбрах вобще как процедират Thinking 
Може ли да ми препоръчате сайт он лайн за обувки с бърза доставка (имам само още една седмица) . Благодаря
От темата разбрах и поръчах от Киара обувки. Много съм доволна. Първият път - равни сандали, втория - летни обувки за офис. Доставката беше в рамките на ден, два

# 265
  • София
Лизи, Ал, благодаря. Мен повече дължината ме притеснява. Но пък Диляна Попова със сигурност е по-висока от мен, така че може би ще ми е малко по-дълга, както и се надявам

Диляна Попова е висока към 170 см, доколкото знам. Предполагам и при двата размера дължината е еднаква, едва ли има разлика. Аз съм 156 см и нямам проблем с дължината на повечето рокли със средна дължина, около коляното. Проблем имам понякога единствено с рокли с макси дължина.

# 266
  • Бургас/Пз
Благодаря още веднъж. Чудя се, защото не са й малко парите, а я пише, че е памук и не знам как ще се глади и мачка. Много мразя да ходя измачкана цял ден. Единствено с ленени дрехи си го позволявам

# 267
  • София
Тази рокля според мен би била по-добре, ако е ушита от някакъв шифон или коприна, памукът няма да даде този фин, изискан вид. То и моята е от памук, но там се търси по-ежедневен, дънков стил.

# 268
Aquamarineshoes, но не съм поръчвала от тях.
Скрит текст:

Нещо подобно

От бианки съм си взимала равни сандали. Перфектни са.

# 269
  • FRANCE
Киарата ги рекламирах още в първата тема. От там са ми най-перфектните маратонки,  супер удобни. Жалко че нямат типът сандали които търся. От мъка си поръчах още едни маратонки от киара, че има намаления в момента Stuck Out Tongue Winking Eye

Krystall благодаря, ще ги погледна.

Общи условия

Активация на акаунт