Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 640
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Аз им писах да ги питам за neon сакото дали го нямат някъде скътано в някой магазин, но уви - нямало. Взех си преди време на алеса жълтото дънково сако, но искам да го върна, нещо ми идва много златно. Не мога да намеря обаче с какво да го сменя. Junona имаха такова, Авин имаха...изтървах ги.

# 466
Миналата седмица минах през магазина на Авин на Шишман и вътре буквално нямаше нищо. Жалко, че чак в толкова малко бройки шият. Аз много харесвам тюркоазения панталон, но си е все изчерпан.

# 467
На Парадайз миналата седмица като ходих в бутика им беше доста добре заредено, но тюркоазения панталон не го мернах…Иначе аз го имам, то е по-скоро клин, отколкото панталон, но добре седи:) Доста се чудя на сивия им клин Marble, не знам дали някой го има да сподели отзив. Диди, да кажеш дали си струва рокличката с мечето.

# 468
Аз им звънях, че много исках розовия сет, който е със сако и спортно-елегантен панталон с връзки, и топа с бяло и розово, уж ме записаха за наличност, даже ги попитах ако искат да платя цялата сума предварително, за да са сигурни, че ще си ги взема, без връщане, ноо греда. Много ми харесват… Същото и за сакото в неон с бодито от неон, панталона го хванах (то е по-скоро клин, хареса ми), но исках цялата визия пак 🥲

# 469
  • Бургас/Пз
ReniKan, интересно ми стана, коя рокля на Авин ви е била къса, защото аз съм 1.62 и вчера получих рокличката на снимката... Това е най-сладката лятна рокличка, която някога съм имала... Но като я облякох с кецове ми стигна до колената, направо като бабичка изглеждах, обаче със сандал на висок ток стана супер.
Много съм доволна, препоръчвам ги с две ръце. https://
Емералд, може ли да споделиш кой размер поръча от цветната рокля на Авин и ако е удобно да измериш каква й е дължината ?? Ако не ти представлява трудност ще съм благодарна за снимчица как ти стои , може и на лс Simple Smile

# 470
  • София
Аз имам няколко дрехи на vintage summer-тениски, суитчър, домашен комплект(но си ходя навън с него Grinning ), мои близки приятелки имат техни рокли, ризи, блузи. Нямам лош опит с тях, но и на мен стила им ми допада напълно. Харесвам и нося по-спортни(но в никакъв случай спортни тип чалга-черни кожени клинове, блузи с капси и подобни), лежерни неща, по-бохо стил. Имам рокли на Райна Косовска...за да допълня образа си Laughing -шарени неща, стряскащи, харесвам леопарди в различни цветове Satisfied Суитчъри или тениски с шантави надписи. Втората ми любов след леопарда са дъгите Smile    Сега планувам да си взема от ленените дълги рокли на vintage summer.
Авин, например, не са моите, много ми е мадамско, но гледам, че много хора си купуват техни неща. Допадат ми някои стоки в Plamenna бутик, но близка има няколко нейни неща и ми сподели, че се е разочаровала, тъй като на етикетите пише, че са произведени в Китай. Не го твърдя със сигурност, аз нямам нейни дрехи, но това малко ме разубеди.

# 471
Аз имам няколко дрехи на vintage summer-тениски, суитчър, домашен комплект(но си ходя навън с него Grinning ), мои близки приятелки имат техни рокли, ризи, блузи. Нямам лош опит с тях, но и на мен стила им ми допада напълно. Харесвам и нося по-спортни(но в никакъв случай спортни тип чалга-черни кожени клинове, блузи с капси и подобни), лежерни неща, по-бохо стил. Имам рокли на Райна Косовска...за да допълня образа си Laughing -шарени неща, стряскащи, харесвам леопарди в различни цветове Satisfied Суитчъри или тениски с шантави надписи. Втората ми любов след леопарда са дъгите Smile    Сега планувам да си взема от ленените дълги рокли на vintage summer.
Авин, например, не са моите, много ми е мадамско, но гледам, че много хора си купуват техни неща. Допадат ми някои стоки в Plamenna бутик, но близка има няколко нейни неща и ми сподели, че се е разочаровала, тъй като на етикетите пише, че са произведени в Китай. Не го твърдя със сигурност, аз нямам нейни дрехи, но това малко ме разубеди.
При Авин ми харесва, че вкарват в елегантното младежка нотка и някои техни модели са си направо кукленски.

Точно от леопарди бягам със стриста, но си признавам, че съм си взимала такива бански Joy

# 472
  • София
На мен ми е нужно даже да се сдържам, защото имам шалове, блузи, рокли Grinning И бях загледала и едно палто, но се осъзнах. Имам чанта на Maya made it с няколко леопардови капака Laughing Най-обичам да не е в класически цвят, а например розов, жълт. Любимият ми капак е кафиде в синьо-лилаво-черен леопард. Планувам и от чантите и със синджир Grinning И няма как да няма леопардче малко.
За сметка на това точки не понасям Laughing И твърде буквални щампи(като снимка...хора, животни).

# 473
На мен ми е нужно даже да се сдържам, защото имам шалове, блузи, рокли Grinning И бях загледала и едно палто, но се осъзнах. Имам чанта на Maya made it с няколко леопардови капака Laughing Най-обичам да не е в класически цвят, а например розов, жълт. Любимият ми капак е кафиде в синьо-лилаво-черен леопард. Планувам и от чантите и със синджир Grinning И няма как да няма леопардче малко.
За сметка на това точки не понасям Laughing И твърде буквални щампи(като снимка...хора, животни).
И точки, и буквалните щампи харесвам. Мъдрите мисли също.

Точките винаги са ми внасяли някакъв ретро вкус и особено роклите във винтидж стил с точки ги обожавам Grinning

Скрит текст:
Нещо такова например

# 474
Мъжа ми не направи най-хубавите снимки, не хареса и роклята Joy. Моля ви не ме цитирайте със снимки, ще ги махна после. Сандалите са само за ориентир, има доста по-актуални моделчета в Сара Пен с подобна височина. Рокличката е ХС, от рамото до най-дългата част е 88 см, но тя се набира леко в кръста, като се върже.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 13:46 от *Emerald

# 475
  • Варна
Значи шкембакът ми няма шанс вече да влезе, добре че не я взех. А наистина ли са така бледи цветовете или от снимките е излязла така. В сайта доста по-наситени изглеждат.

# 476
Ами бих казала, че са по-наситени, но просто камерата лъже... Цветовете са свежички ...https://

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 15:52 от *Emerald

# 477
  • Бургас/Пз
Емералд, много ти благодаря за снимките. Супер ти стои!

# 478
Роклята на Авин, за която говоря е от преди доста време, не мога да намеря снимка, а аз я продадох. Бяла, тип дантелена беше, с черна панделка на кръста. Не че всички са им такива де, просто повечето им така ми стоят. Иначе на Авин съм им фен, даже имам карта 10% отстъпка при тях Grinning ще ходя да видя новия сет ако е останал по магазините им в София този уикенд и с отстъпката  ще дойде към 230, което ми е по-прилично (но пак трябва да ми хареса доста). От бг брандовете бих казала, че Авин ми допадат най-много, въпреки че в последните месеци нищо, което са пуснали, не ми е харесало (или не е било за мен) освен този сет ризка и панталонки.
Здравейте, бихте ли споделили какви са условията за получаване на карта с отстъпка в Авин?

# 479
  • Варна
Сладка е, харесва ми. Даже погледнато отпред не си личи толкова колко ми е огромен коремът. Само отстрани е огромен. Ще мога да си я нося и после. Горната част е много тъничка. Не знам кое в нея струва 140лв честно казано, но пък ме кефи.

Общи условия

Активация на акаунт