Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 626
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Ехее Диди, кога я поръча, кога я получи! Heart Eyes Сладка е!

# 481
  • Варна
Ее ми то тва да не е Алеса да го чакам 2 месеца 😀

# 482
Сладка е, харесва ми. Даже погледнато отпред не си личи толкова колко ми е огромен коремът. Само отстрани е огромен. Ще мога да си я нося и после. Горната част е много тъничка. Не знам кое в нея струва 140лв честно казано, но пък ме кефи.

Супер ти стои Grinning Аз тази рокличка мисля да си я нося с коланче Grinning

# 483
Е как кое? Етикетът Авин и мечката отпред! 🤭
Ще мога да си я нося и после. Горната част е много тъничка. Не знам кое в нея струва 140лв честно казано, но пък ме кефи.

# 484
Много хубава тема, не знам защо съм пропуснала досега.
Прочетох последните страници само, имам рокля на Plamenna Fashion и ще погледна дали е китайска, разочароващо, ако е така.

Да препоръчам български парфюмер, качеството на продуктите според мен е на световно ниво:
https://www.roseoverdose.com/the-shop
Има обаче какво да се желае в оформлението и организацията на сайта, за мен е хаотичен и претрупан с тази двуезична версия 2 в 1. Иска ми се българската да се изчисти и да си е само на български.

[И в тази връзка, бихте ли ми препоръчали хубави български кожени чанти от ест. кожа (търся малка, светло бежова за тази рокличка Grinning), освен Зарена, защото те нямат точно каквото търся. Иначе аз от тази тема научих за Зарена, две чанти си взех, едната особено я скъсах от носене цяла зима и не е мръднала. Много съм доволна, препоръчвам ги с две ръце. [
Maya made.it - само във фейсбук.
CHANTA - chanta.one и фейсбук
и PLIK - myplik.com и фейсбук

И трите имат прекрасни неща, но напоследък доста скочиха цените им.

# 485
  • София
Забелязах и друга марка напоследък, но има само два модела чантички- mia.touche

# 486
На Авин официалните рокли са много красиви.
Лорети също имат добри попадения

# 487
Веднъж отворих реклама на Пламена фешън във фейсбук и сега постоянно ми излизат. Имат някои симпатични модели, но според информацията в сайта, повечето са произведени в Италия. Конкретно роклята, която харесах пък беше в Индия.
Така че за мен това не е български бранд.

# 488
Така че за мен това не е български бранд.

Напълно си права, Принцеса Сиси!
При създаването на следващата тема Plamena boutique ще бъде извадена от списъка на бг творците.
За чантите и споделеният сайт по напред да се поправя, не е www.koja.bg, а е https://koja.store/

# 489
Аз мога да споделя лично мнение за Джофра - моят любим български бранд . Уникално качество и модели малко по различни не са за всички но са 99% от моят гардероб Simple Smile
За мъжка мода моят мъж е 100% в гардероба  само Luda , и мога да кажа качество цена наистина си струва и за двата бранда.

# 490
  • София
На Авин официалните рокли са много красиви.
Лорети също имат добри попадения

Скоро се бяха появили клипове в тик ток, че роклите на Лорети са от алиекспрес - нямам нищо на марката и не гарантирам.

# 491
Повечето "български "марки коментирани в темата са ми дълбоко съмнителни. Коментираната рокля на Авин не съм виждала на живо. Но поне на снимката ми изглежда,като тениска за 5лв. купена на едро ,сложена и е щампа за още за толкова //да кажем и към нея пришити волани. И голяма част ми се струват подобни...

# 492
Забелязах, че в някакъв оптимистичен тон се възроди темата напоследък, ама се поотрезвяват нещата.
Взех си коженото яке от Авин, обожавам го Simple Smile
Любимите ми Зарена и Взаро са ми скучни напоследък. Нищо не си харесвам.
От Пламенна се опитвах да поръчвам, не са ок кройките. По-добре че са се отказали те да шият Simple Smile

# 493
  • Варна
И аз мисля, че не заслужава 140лв, но същото нещо мисля и за други бг брандове. Особено Джофра. Там имам чувството, че се купуват някакви обикновени блузи примерно и им се пришиват всякакви шарении и после се продават на 10торна цена. На Авин поне кройките им са много добри. Ама ето днес гледах този новия черния бански 1 към 1 в Shein като модел.

# 494
Ехх аз докато се натуткам и изтървах коженото якенце на Авин. Два пъти ги питах, казаха че най-вероятно ще го издават пак на есен. Иначе относно съотношението цена / качество, малко е относително. Малко оф топик, но аз откакто си взех от една втора употреба тениска на Balmain (беше нова с етикет), която в последствие видях че струва 600 -700 лв. малко ми се преобърнаха представите за този критерий. В смисъл много хубава тениска, мекичка, хубав цвят и тн. но кое за бога и струва 600 лв. Повече от 10 - 20 лв едва ли е себестойността. А тях пък не ги бях чувала... Аз лично се водя най-вече от това дали ми харесва кройката, дали ми стои добре и от бранда. Ако се разочаровам от бтанд или определен тип артикули, не повтарям...

Общи условия

Активация на акаунт