Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 21)

• 66 558
  • 789
  •   1
Отговори
# 510
  • пустинята Гоби
Този ВВ крем на Мissha по принцип го има в Лили, ако някой иска да го пробва и не му се поръчва. Аз ползвам целогодишно слънцезащита, сега съм с на Australian Gold оцветения крем. Мишата няма как да се слага големи количества, че ще седи грозно, пък това е важно за склонна към пигментация кожа.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 14:48 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 511
Pollinaa, въпреки всичко, остава основният въпрос- ти харесваш ли се с въпросната дреха, импонира ли ти на стила, как се възприемаш ТИ с нея.

# 512
Момичета пристигна Мишата, Агентче мисли му ако не е хубав! Hug

Ааа, Мими, аз казах, че друг ББ на Миша ми пасна много повече от класическия, който е показан. Този е ОК, но не ми е любимият ББ на Миша в частност и общо.

За Андре Рийо бих си взела билет дори в зала с несъвършена акустика/озвучителна система.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 11:47 от Agent Provocateur

# 513
Агент, моля те, покажи коя е твоята Миша!

# 514
Тази ползвам аз по препоръка на Агент.

Полина, не мисля, че блузата е “твоята”.

# 515
Разбира се, но докато не се опита лично не можеш да знаеш. И класикат си има милиони почитатели!

MISSHA M Signature Real Complete BB Cream SPF25 PA++

# 516
Sunglasses

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 14:10 от Sysly

# 517
  • София
Не знам защо ми беше изтрит поста и настоявам модератор да се свърже с мен на лично и да ми поясни, кое в поста ми противоречи на правилата на форума?!

За Андре Рийо бих си взела билет дори в зала с несъвършена акустика/озвучителна система.
Абсолютно! 🤗

# 518
И моите постове от вчера са изтрити, не знам какво наруших с тях.

Преди малко си купих и аз слънцезащитен крем на Биодерма с фактор 30. Тониращ е и се адаптира към цвета на кожата. Може да се ползва само той без да е нужно крем под него и ВВ отгоре. Реших и аз да се защитавам вече, а и ще ползвам само един продукт сутрин, без да се налага да се мацотя с няколко пласта мазила в жегите. Simple Smile
Ето този: https://www.bioderma.bg/nashite-produkti/sensibio/ar-bb-cream

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 13:00 от Sysly

# 519
Хората сме различни, някои се разплакват и излизат от залата заради неакордирано пиано. Арена Армеец идва като кръг от ада Grinning

чували, г@зовейки и подобни не харесвам.

# 520
Не знам защо ми беше изтрит поста и настоявам модератор да се свърже с мен на лично и да ми поясни, кое в поста ми противоречи на правилата на форума?!

Абсолютно! 🤗
И аз! Много, много го харесвам и често си го пускам вечер. Уникални концерти по света, със страшно многоооо романтична публика.

# 521
Също съм от почитателите на Рийо, благодарение на нашата цигуларка в оркестъра му, имаме възможност да го слушаме на живо и тук.

# 522
Момичета пристигна Мишата, Агентче мисли му ако не е хубав! Hug

Ааа, Мими, аз казах, че друг ББ на Миша ми пасна много повече от класическия, който е показан. Този е ОК, но не ми е любимият ББ на Миша в частност и общо.

Вярно Ангелчето препоръча този, нея ще държа отговорна! Grinning

# 523
Благодаря за Миши-те. Признава си, че показания от Агентката не съм го "виждала", най- вероятно защото е с ниска УВ защита, но ще го проуча.

# 524
  • София
Една подсказка от мен за Мишата - нанасяйте с пръсти, а не с четка или бюти блендер. Стои много по-естествено и красиво.

Общи условия

Активация на акаунт