🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 1)

• 41 066
  • 782
  •   1
Отговори
# 45
  • earth
DJ Тумбалан

Да припомня критериите за оценка на седмицата:
- интересни хора и/или разговори
- добри кулинарни изпълнения
- красиви жени

Засега е 2/3 максимум.

# 46
  • София
Хареса ми подбора на менюто - вкусно, малко по-различно и приготвено със замах 😍 Малко мъжката - джаста-праста / Извинявай, Джасте 😉/, имаше и трудова злополука…🤪
Това, подквасването на млякото с вода 🤔, си е магия😂
Калки се прави на …
Блондито ми хареса - свежарка е 😀. Когато надигнаха талпата с шотовете, си помислих, какъвто е дребосък, ще се окъпе 😂
Другото девойче - като расло в оранжерия…

Тази седмица се очертава интригуваща😉😂

# 47
Кали вече била джаз певица, Калки си е същият противен, рошав, претенциозен човечец,
Да, бе! Пременил се Илия и пак в тия, та и Калито. Тя просто има манталитет на чалгарка.

Имам травма аз от един селски туризъм...
Скрит текст:
Такова чудо не сте виждали! Къща за гости в едно село близо до меандрите на Арда, с каквато цел отидохме по тоя край да зяпаме. Синът на възрастното семейство е адвокат. Ще спестя описанието му -  пародия, НО къщата беше трагична - продънени легла, застлани с пет ката губери, които миришеха на влага, прах и нафталин едновременно. Паяжини навсякъде, включително и в банята! Къща силно казано, защото това беше някаква сграда наравно със земята с 3-4 стаи, от които се излизаше направо на двора. А описанието е високопарно като самочувствието на фамилията. Майката, бивша учителка - префърцунена все едно е кралица в пенсия! Попитахме я има ли възможност да ни приготви поне по едни яйца за вечеря, идваме от път, няма магазин в селото, 19 часа е. Тя се тросна, че не предлагат храна никаква, освен закуската на следващия ден, която никога няма да забравя - ужасни, мазни, пържени филии, от които не пожелах да вкуся. В двора на "имението" който си беше зле поддържан селски двор, имаше десет клетки с всякакви модели гълъби и пауни. Никога не съм предполагала, че пауните са такава напаст, освен смрада от курешките на 100 пилета, те бяха на 3 метра от прозорците ни и крякаха цяла нощ! Ама без прекъсване! В стаите прозорците не се отваряха, а заради пилците в двора беше пълно с мухи, които влизаха на талази в стаите през отворените врати, щото уж трябваше да се диша някак. На сутринта станах изнервена и ужасена, едва ли съм спала повече от един час и с рев подбрах мъж ми и приятелите ни да се махаме веднага.
Никога не ходете там! За нищо на света!

# 48
Аз си знам и не ходя на селски туризъм, продънени легла, влага, мирис на кокошки не мога да изтърпя. Ако ми се беше случило мястото на Азалия си тръгвах още вечерта!

# 49
Русата дама не спя с нейното “олиии”, (май беше оли, не беше ой, въх). Неприятна ми е, прилича на ретро чалга дива, а аз дори не разбрах коя е и откъде идва. Но пък се оприличи с артистка. Какво съм изпуснала?
Стана ми смешно бабата като се изцепи от вратата “Айвънеее!”. Този човек Иван ли е? Какъв Айвън, божеееей?!

# 50
Русата дама е оперна певица и още 10 неща, от смесен произход. Майка българка, оперна прима. Баща италианец, оперен прим, от когото се е учил Павароти. Израсла в оперните театри на Милано, Виена, Лондон...
https://impressio.dir.bg/noti/mariya-elena-infantino-moyat-zhivo … dotuk-e-kato-film

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 23:40 от Анонимен

# 51
В такъв случай ще очакваме грандиозна гала вечер с италиански привкус 😊.

# 52
Е,то зависи къде ще идете на селски туризъм.Аз си имам любимо,любимо място и няма общо с описаното.А храната сигурно е една от най-вкусните,които съм яла.
Малко отгоре гледах днес и нищо не разбрах.Чух,че Калки мрънка,Кали се нещо натъртва..и фалшиво изпълнение на В.Маринов

# 53
  • София
Русата дама е оперна певица и още 10 неща, от смесен произход. Майка българка, оперна прима. Баща италианец, оперен прим, от който се е учил Павароти. Израсла в оперните театри на Милано, Виена, Лондон...
https://impressio.dir.bg/noti/mariya-elena-infantino-moyat-zhivo … dotuk-e-kato-film
О, благодаря, Азалия🌺! Още по-симпатична ми стана 😀

# 54
  • София
Черешката на тортата (13.06.2022)

Сезон 17 Епизод 16

DJ Айвън

# 55
  • София
Този Айвън доволно ги напои с прясна кръвчица Grinning
Ако не друго, готви. Салатата беше салата както аз разбирам, мезетата също са точно мой тип. Класика. И малко ракийка.
Според мен можеха да му дадат малко по-високо оценки все пак. 33 точки е твърде малко, но ще видим дали всеки ден ще са така критични. Калкито е голямо мрънкало и аман от тези вегани, писна ми от тях и претенциите им.

# 56
Калки не е веган, яде млечни и яйце.

# 57
  • София
Ок, вегетарианец значи, все тая. За мен са под една шапка. Нямам нищо против тях разбира се, тяхно си лично право, но както аз не парадирам с това, че ям месо, така не искам и те да парадират с обратното.

# 58
Калки и на вид, и на характер е заприличал на свадлива баба...

# 59
  • На брега на реката
Прав си, Дяволо! И аз не искам да ми навират в очите претенциите си, но ей на..., същото като с гейовете! Много държат, другите да знаят и да се съобразяват с тях!  Пфууу, аман от новите нормалности! Ми хубаво, бъди си какъвто искаш, но що го навираш в очите на другите и много държиш да се съобразяват с теб!

Миналата седмица, за мен беше мъка! Снощи едва изтърпях русото, писукащо и възхваляващо всичко, съзнание!
Гледат ми се, нормални хора и интересна кухня, а то...кошмар! Май са събрали, двете преданания в едно!

Общи условия

Активация на акаунт