Отговори
# 180
  • 2 етажа над тавана
О, Бубка, много сладък Данича Hug И Маги май е от същата порода - кучешката й захапка е същата! Mr. Green

Данич, ми айде да пием де!

Нунич , как е мъничката писанка Sad

# 181
  • София
Ако цъкнеш върху тях, не се ли уголемяват?
Оф, пиши, бе, мила, че и аз като Данчето се дзвера в екрана... Shocked

# 182
  • Boston, MA
...80-те, 90-те, 2000, все тая, важното е свирки да има!  Mr. Green

Така, така, да има!  Mr. Green Хлъц, наздраве!

Бабълче, мерси! Колко зъба има Маги вече? Хапе ли много? Нашето е страшно вампирче!

И какво стана с Писанчето?

# 183
  • Boston, MA
Ако цъкнеш върху тях, не се ли уголемяват?
Оф, пиши, бе, мила, че и аз като Данчето се дзвера в екрана... Shocked

Ми аз нарочно такива малки, но уголемяеми, да не занимаваме всички с нашите особи, нали ме разбираш.  Mr. Green

# 184
  • София
Уф, докато пиша глупости и нещата тръгнали друга насока  Grinning

Хайде, винце от мен и сиренце за мезе.  Wine Glass
Оставям ви, че пред компютъра не ми е комфортно да пийвам.

# 185
  • Boston, MA
В друга посока, я. Алкохолът подобрява всичко.

Сега като гледам и Валката на Ренката и Стасито на Данчето колко приличат на майките си (страшни сладури, всички тези) да повдигна питане: Вярвате ли, че момчетата приличат на майките, а момичетата на бащите си?

В нашия случай Дани като се роди, беше целия на баща си, сега има мааааалко нещо от него, но иначе си е мой.  Mr. Green

# 186
  • 2 етажа над тавана
[Бабълче, мерси! Колко зъба има Маги вече? Хапе ли много? Нашето е страшно вампирче!

Маги е вече с 4 зъба - двата долни резеца, 1 горен резец и кучешкия до него. Сега са тръгнали и другия горен резец и 1 кучешки долу. Много силно хапе, слава богу, спря да го прави когато я кърмя. Сега ме хапе по брадата, по ръцете, всички играчки са нагризани яко, за дистанционното да не ти разправям А как щипе - направо като осмокрако морско чудовище - с връхчетата на пръстите и едновременно с това върти. Съответно аз съм ей така  #Crazy
А пък е одрала на баща си кожата!

# 187
Иво вече почти осем месеца е целия на баща си. освен формата на очите, нищо мое няма в него.

За номинациите - ми аз си гласувах за нас, щото видях линкчето тук, ма хич не съм и предполагала, че такъв джангър ще се вдигне. Не ме интересува де, аз и без това в клю-клю-то не влизам, много ми е тъпо там.

# 188
Считам горещата тема днес за приключена.
Не сме се вземали толкова насериозно, че да печелим едва ли не с цената на "трупове".
Просто емоция, опорочена от много хора, за жалост.

# 189
  • София
Ани е копие на дядо си по бащина линия!
Филипе, при вас от коя страна са сините очи второ поколение?
Много възмажали бееееееееееее, пу пу,
Кви мишки бяха всички преди 8 месеца....а вече приличат на хора!
да са живи и здрави!
Лека и мека! ( твърд ) Mr. Green

# 190
  • Sofia
Здравейте най - накрая ще напиша два реда и аз, по цял ден сме затворени с малчо в една стая, но не мога и да си помисля да седна на компютъра, незнам при вас как е, но Иво сам не иска да седи, колкото и играчки да му слагам само като види, че ставам и почва да реве, в чудо се виждам, не мога нищо да свърша. Иначе и ние сме от беззъбите, а като гледам няма изгледи скоро да избие зъбче.
Имам много въпроси, но сигурно сте ги дискутирали, та ще се опитам вечер да чета по мъничко. За сега лека вечер, не мога често да пиша, но поне вечер ще ви чета.

# 191
ексче, единствените сини очи, които аз помня бяха на моят дядо Rolling EyesОт страната на мъжа ми няма, сега разбираш ли що ми е толкова сложна ситуацията Mr. Green

# 192
  • 2 етажа над тавана
Мале, Филче, върви доказвай сега, че сина ти няма сестра Mr. Green
Съмнителна си ми ти с тия сини очи на Преско Laughing

# 193
Абе егати напрежението егати чудото. Яна от оня ден е с Т, бледа, плаче и се тръшка ужасно мноого. Баща й днес отида да вземе резултатите и от там му казали - зле, зле, нисък хемоглобин, много левкоци,  утайката също зле. И аз така се уплаших, започнах да чета всякакви щуротии из нета. То многото информация не е хубаво нещо.
Давам й още панадола, днес нямаше висока Т, но трябва задължително да взема урина и да занеса, за да се види тя как е. От нея ще се разбере защо левкоцитите били така много.

На мен не ми се струват толкова стряскащи стойностите:

HGB - 111 (при норми 120-160)

WBC(левкоцитите) - 13,6 (4-10)

утайка - 25 (до 25 е нормалното)

Rolling Eyes

# 194
нуниЧ, резултатите на Преси бяха:
хемоглобин-110
левкоцити-11,6
утайката нещо не я откривам Rolling Eyes
Не мисля, че писанката има чак толкова стряскащи резултати.

Общи условия

Активация на акаунт