Банята - тема 41

• 42 614
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Чери блосъм, виж тук колекциите на Мараци, имат и флорални, примерно колекция Rice са малки 20х20, Poster-средно големи, а Alchemia - широкоформатни . Ако си харесаш - Джия и Диляна дизайн са вносители.
https://www.marazzigroup.com/collections/bathroom-flooring/

# 571
man_darin_ka, благодаря ти! Явно имам много смахнат вкус обаче, невписващ се в днешните тенденции Simple Smile Не ми харесват... този ефект на захабеност е точно нещото, което никак не харесвам.
Ще търсим Simple Smile
Успокоих се, че не съм сама в терзанията си Simple Smile
Друг вариант е да гледаш outlet колекции.

# 572
  • София
drago_2008  -интересна идея Simple Smile къде има такова? Аз сега се замислих...при такива 3д, какво се случва с ръбчетата, в смисъл нали имат покритие?боя както там се нарича на плочките. Те така или иначе няма на всякъде да са цели, т.е. поне по дължина ще има рязане

# 573
Търся хубави, качествени плочки, които не са имитация на дърво, камък, мрамор и т.н. В момента почти всичко е такова... явно това се търси и е модерно.
Иска ми се красива декорна плочка с рисувани цветя, не твърде крещящи и светли плочки.
Например това:
Скрит текст:
Това много прилича на серията Фиоре Фаенца, ние сме с такива:
https://tedceramica.bg/product/255755-decor-fiore-faenca-set-cvetq

# 574
  • София

Май везната натежава повече към проекта с пералнята и сушилнята на мястото на ваната. Даже обмисляме там да сложим и един бойлер. Според вас, ако проекта остане така, къде да сложа кърпите/халти? Ще се опитаме
да го начертаем.  Прикачвам за сега снимка с по-точни размери.
Скрит текст:

Bis_bis, ами поиграх си малко - вижте визуализациите в скрития текст, уж са с точните размери от вашия чертеж.
Сложила съм 90 см ширина на шкафа за пералнята, така става чудесна ниша за голяма мивка, с място за кърпи отдолу. Срещу вратата е лира със закачалки (винаги е приятно да ти е топличка хавлията, а и е много удобно за бързо съхнене). Душ-зоната е с размери 99х110, с плъзгащи на двете страни врати.

Скрит текст:

# 575
За рязането на цяла плочка на 3 за фризове - осени ме идея. Мозайките са квадратчета, залепени на мрежа. Обикновено са 30х30 см. Лепят се с мрежата и се фугира между квадратчетата. Ако си намерите подходяща мозайка - реже се мрежата на исканите ленти, лепят се и след това се фугира. Това, разбира се, ако търсите фриз в различаващ се цвят за горе, не за цокъл долу над пода.

# 576
  • София
Мерси, но май 5вида олочки ще ми дойдат много в 1,5 на 1,5баня😁

# 577
  • София
man_darin_ka, благодаря ти! Явно имам много смахнат вкус обаче, невписващ се в днешните тенденции Simple Smile Не ми харесват... този ефект на захабеност е точно нещото, което никак не харесвам.
Ще търсим Simple Smile

Погледнете и fanal. Имат добри варианти.
И на нас не ни допадат много модните тенденции, но с повечко търсене се намира и нещо по-различно.

# 578
За рязането на цяла плочка на 3 за фризове - осени ме идея.
Точно тази идея споделих и аз по- рано. Но, нашите плочки бяха квадратчета без да са на мража, а си е плочка, от която се режеше.

# 579
  • Бургас
За рязането на цяла плочка на 3 за фризове - осени ме идея. Мозайките са квадратчета, залепени на мрежа. Обикновено са 30х30 см. Лепят се с мрежата и се фугира между квадратчетата. Ако си намерите подходяща мозайка - реже се мрежата на исканите ленти, лепят се и след това се фугира. Това, разбира се, ако търсите фриз в различаващ се цвят за горе, не за цокъл долу над пода.
Това упражнение го направихме преди 10 години, но си е зор за майстора, защото има разлика в дебелината на плочките и мозайката. Доста се затрудни с изравняването на нивата.

# 580
Набелязала съм това шкафче за баня, необходимо ми е до 55см широчина. Срещали ли сте го в други магазини? Или подобно?
https://alati.bg/shkaf-konzolen-kati-50-sm-byal-pvc-umivalnik-tigoda-55-sm

# 581
  • Sofia
Шкаф за баня PVC Кати 50-55см Европорт 2009
Изглежда, че производителя е Европорт 2009.

П.С. За себе си купих Комплект PVC шкаф за баня Триано модел ИЗИ 45см, в случай, че търсите някакъв по-популярен бранд.

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 23:02 от julian

# 582
Набелязала съм това шкафче за баня, необходимо ми е до 55см широчина. Срещали ли сте го в други магазини? Или подобно?
https://alati.bg/shkaf-konzolen-kati-50-sm-byal-pvc-umivalnik-tigoda-55-sm
От този магазин в Пловдив купувах два шкафа по интернет. Пратиха ми на Вайбър и реални снимки. Бяха много любезни.
Доставката ми казаха по телефона предварително колко ще излезе за София с НП. И беше нещо от сорта на до 15 лв. Имаха (поне до скоро) допълнителни намаления редовно на шкафчетата за баня, не знам дали във Фейсбук не пишеха (вече ми се смесват магазините кой къде ги публикува).

# 583
Благодаря ви. Да 15 лв е доставката. Ще трябва да платя на място, за да стане по-бързо.

# 584
  • София
Как да разбера Ф-то на тръбата на този душ? Искам тръбна сапунерка (22 или 25)?

Общи условия

Активация на акаунт