СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ🤰🏻2022 ❤ (ТЕМА 4)

• 42 458
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Магнезият ми е чист и хубав, но дозите ми са огромни. Получих разстройството още в болницата на вливанията. После вкъщи докато си намеря точната доза- хем да не др...ам, хем да нямам контракции Grinning не се оплаквам.

Аз сутиени и нощници взех още 3 мес. бях писала- 1 от уайкики за 14;99 и един безшевен от сгушени за 25. Смятам да ми стигнат. Нощница мъжът ми ми взе, докато бях в болницата- от подлеза в един народен магазин- обикновена с копчетата горе- те са гадни, но като за болницата е ок.иначе е мн пипкаво с тия копчета. В сгушени са яки, защото са с прихлупване, обаче нямаха размер. Л ми е като минижуп- аз съм висока и се отказах. Така или иначе не спя с нощници вкъщи, скоро си бяхме писали- само потници с тънки презрамки.

Не ми се очертава море, но си поръчах наметало тип рокля на дупки и смятам да си ползвам половинките. Горнището ще ми стане, долнището....ми с връзки е и имам надежди. Остава и да се довлача до някой плаж някак...

Някой писа,че се усмихвал- завиждам, аз се по-зле ставам, яко ме тресат нерви, все някой ми е крив, работя, не ми стига времето. Приключвам след 2 седмици. Крещя по децата, адово ме дразнят, нямам търпение да заминат, че малко да се кротна, а и те да си починат от мен, виждам как им идвам в повече. Още 2 дни...

# 196
И аз я харесах тази нощница, но ме притеснява да не е много къса...

Аз съм се спряла на тези нощници, но още не съм поръчала:
https://www.sinsay.com/bg/bg/nosnica-mum-4462k-09m
Точно такъв тип искам, а не от онези неудобните с 1000 копчета. С премятане са ми много по-удобни. Ако и материята е мека - това ще ми е топ пижамата. За тази цена само на това се надявам - да не е дразнеща материя. Все пак синсей не е някаква луксозна марка. Sweat Smile

# 197
Ааа по детето и аз крещя по принцип, ама то моето е уникално диване, успява да докара до нервна криза и най-миролюбивите хора. 🤣
Стискайте палци да изкараме късмет с второто, че иначе няма да можем да насмогнем на успокоителни.
И на мен ми се вижда къса нощницата, ама за тези пари май бива.
Сутиените от Уайкики са ми любими, и предния път ползвах тях. Иначе нося италиански, които като цяло са с по-малки чашки, но сега си нося тези от Уайкики.

# 198
Момичета, към тези от вас, които са имали кървене, имахте ли зацапване после и колко време продължи? Мен ме изписаха преди 10 дни, но още имам зацапване и се чудех дали да мина пак на преглед или е нормално?

# 199
Момичета, към тези от вас, които са имали кървене, имахте ли зацапване после и колко време продължи? Мен ме изписаха преди 10 дни, но още имам зацапване и се чудех дали да мина пак на преглед или е нормално?
Аз бях със сериозно отлепване от 4г.с до 11г.с бях със зацапване.

# 200
  • София
След като са те изписали, имаш право на 2 прегледа през 10 дни- по-добре попитай.
Абе тази от синсай, и хл да взема, ще ми е до дупето. За вкъщи става, ама за в болницата…😃 иначе е готинка.
Тесс, и аз стискам палци да имаме късмет с третото, но предвид нервата, дето ме гони, едва ли…😂

# 201
Момичета, някоя от вас ползва ли колан за бременни, за поддържане на коремчето? Ако да моля за препоръка за такъв колан! Благодаря!

# 202
Ох и аз мислех да си взема такъв колан, защото страшно много ми тежи, но според лекаря, може да придизвика контракции, твоя лекар на какво мнение е, питала ли си го?

Момичета, някоя от вас ползва ли колан за бременни, за поддържане на коремчето? Ако да моля за препоръка за такъв колан! Благодаря!

# 203
  • София
Аз пробвах с близнаците, но беше само хвърляне на пари на вятъра-първо-запарва адово- аз бременеех зимата и беше кошмар, представям си сега. Второ-вижда се под всички дрехи и трето- по никакъв начин не улеснява нито олекотява корема. Също така стяга и заради контракциите и аз не бях ок.

# 204
Този колан дори не мога да си го представя. Аз едва издържам като се понесе като народна песен, пък ако и с пояс се запашам, ще пукна.
Ние се преместихме в новото жилище. Много ми е странно..все едно съм за малко на хотел някъде, а колко мъка беше с ремонта.

# 205
Ами, честото Ви нов дом! Бъдете щастливи там и само хубави моменти да Ви съпътстват! 
Този колан дори не мога да си го представя. Аз едва издържам като се понесе като народна песен, пък ако и с пояс се запашам, ще пукна.
Ние се преместихме в новото жилище. Много ми е странно..все едно съм за малко на хотел някъде, а колко мъка беше с ремонта.

# 206
Честито , Джой. С много прекрасни емоции да го изпълните и щастие разбира се.
Аз дори не си и помислям за такива екстри в тази жега едвам си понасям тениската , а за това не знам……определено не е подходящо за тези горещиви

# 207
Много ви благодаря!

# 208
Момичета, вече съм изпаднала в ужас! Задържам много вода, ама много! Аз по принцип го имам този проблем, обаче като съм бременна настава АД. Предните пъти свалях по 15 кг двете седмици след като изляза от болницата (не в болницата, а веднага след). Сега обаче е много зле. Че съм дебела вече и има яко сланина - има. Ама вече съм 20 кг отгоре. Не знам какво ще правя до края. Вече няколко сутрини по ред се събуждам с адски подуто лице и околоочна зона. Цялото е на отоци и черти, както съм спала. Като си вдигна краката на масата, там където се опират в ръба стават дупки по 1-2 см вдлъбнати и се оправят постепенно с часове. Не мога да го спра. Вече се замислям дали да не взема да пробвам от тези отводняващите лепенки или 2, 3 дена да пия хидролес (или нещо подобно)… знам, че не се препоръчва, ама …

# 209
Аз бях питала АГ и каза, че не са препоръчителни препарати за отводняване. И аз задържам много, предния път излязох от болницата -20 кг. А пускали ли са ти албумин в урината? По принцип е един от симптомите за прееклампсия.

Общи условия

Активация на акаунт