СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ🤰🏻2022 ❤ (ТЕМА 4)

• 42 387
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Мамита кажете какви са тези еднократни следродилни гащета и превръзки?🤔🤔🤔

# 361
Силно бих препоръчала на Чико едни като боксерки, не бикини. Много са ластични, удобни, а като ги махаш само късаш от страни и готово. Сега специално обикалях магазините да си намеря пак същите.
Превръзки, помня, че бях взела едни доста дебели, родилни и след няколко дни минах на нормални, нощни може би е добър вариант.

# 362
  • София
Ние пристигнахме на морето. Като ИЗКЛ неудобството, че не мога да ходя, е много хубаво.
Аз не помня да съм носила дълго гащите-сам ОВ болницата и то първите 2 дни. Та една приятелка ми даде остатъци от нейните на канпол, превръзки пък ми даде друга-пак от нейните- във всеки бебешки магазин и аптека продават.

# 363
Аз имах накупени различни и май така и не ползвах - в болницата ми даваха техни еднократни, а за изписването бях с нормални вече 🫢  имах много слаби лохии, де.
Коремът ми също го усещам постоянно опънат, особено ако ям повече 😊 и миналата бременност ми беше такъв и все още ме разбирам причината. Сякаш кожата ми едва го побира.
Но не ми тежи ☺ Макар и да е много голям, стърчи напред, а не надолу, може би защото съм ниска, с къс торс, знам ли.
Да ви се похваля, че успяхме да направим още едно кратко море - просто се случи така, че се присъединихме към семейството на мъжа ми на нашето Черноморие - леле, най-добре й беше на дъщерята, с толкова много детегледачи един път не чух “мамо, ела”, и дори успях да си почина 🤭, а колкото до пътя, 2-3 часа в този случай направо не ги усетих. Нищо общо с предишното, за което ви се оплаквах, че ме измъчи.
Но вече съм 32 гс и мисля наистина да се поспра, макар и да се чувствам добре не искам да предизвиквам съдбата 😊
Канари, приятно на вас!

# 364
Аз бях взела еднократни бикини Canpool, но така и не ги ползвах, не ми бяха удобни, мъжът ми беше накупил от накъде много дълбоки гащи, ходех с такива. В болницата ни даваха два вида превръзки - едни много дебели и обикновени. От тези много дебелите май носех и вкъщи първите дни. То е малко странно с лохиите, намаляват, увеличават се, не е точно като цикъл.
 Ние си ходим на плаж, но ни е на половин час. За сега ми е ок, но задължително ползвам шезлонг, че от пясъка не мога да стана. 😀 Иначе във водата е мега яко, все едно нямам корем, почти си плувам нормално, не се задъхвам. Но аз като цяло обичам да се кисна в морето. Това е единственото, което ми харесва от лятото.

# 365
Да се включа и аз в новата тема. Относно анкетата не видях Шейново,а ще е там,защото предишните секцио са там и съм доволна. И аз вечер имам чувството, че ще се пукна и киселините много ме мъчат. Взех количка от Хиполенд (промо на Лорели) ,исках да използвам леглото на малката ми дъщеря,но понеже беше розово и реших да го боядисам, за жалост не стана и ще се купува и легло,но все още се чудя дървено или кошара. Ползвали сме и двете с предишните деца,но понеже е било преди 100 години и нямам спомени ,кое е по-добрия вариант, ако може някой със скорошен опит да сподели. От 26.07 излизам в 45 дневен и още незнам дата за секции,но АГ каза средата на август,ако сме към 3 кг, макар д термин 10.09,но каквото кажат ще е така. Иначе се чувствам добре,вече не мога да се навеждам и съм доста бавна в ходенето,но поне се движа и вс е ок.

# 366
  • София
И китът вече е на плажа. Тук ки е много добре-на сенчицата с лимонадка. Диетата мн ме тормози, не мога да ям почти нищо-имаме вкл закуска, но всичко, което ки харесва или е тестено, или сладко,или пържено Sad в ресторантите същата работа-салата основно преживям,а как мразя…
Ние ходим с колата на плаж, аз не мога Да се завлека. Стоварваме се, лежа и после с колата обратно да лежа в стаята и така.купих някво детско мляко за слънце уж като най-изчистено, да видим ще свърши ли работа.
Отделно трябваше на връщане да видим децата в ст.Загора, но едното е болни, 3 ден с 39, не знам какво да правя-искам да ги видя, ма този летен вирус е адски гаден и ако го пипна,ще е много неприятно Sad това ми е голяма мъка с разболяването, от тях пипнах и ковида и грипа, докато съм бременна(който беше по-ужасен от ковида), ама като са болни няма кой друг пък да се грижи.и се чувствам като егоист.

# 367
Kanari, къде сте на плаж?
Аз си ходя един път седмично в Крайморие след 17 часа (от Бургас съм си и ми е удобно), единствено и само заради детето. Хич не влизам в морето, а лежа под чадъра на неудобния пясък. А как обичам да плувам...Ама ще се въздържа Sunglasses .

# 368
Ох, моничета и аз много обичам да плувам, много ми липсва тази година, обикновенно летата съм всяка неделя на плаж, но сега няма да издържа, пък и като не мога да се къпя, няма смисъл да ходя да се пържа.....

# 369
  • Варна
Да се включа за еднократните гащи - не съм ползвала. Взех си няколко чифта от Декатлон. Водят се за бягане, но са идеални за случая - супер еластични и без стягащи ластици, дълбоки и удобни, държат превръзката на мястото си. Дори сестрите в болницата като ми помагаха с миенето и обличането първия ден, ме похвалиха колко подходящо бельо съм си взела. Satisfied Дори сега си ги ползвам, наистина са много удобни. Голяма реклама стана, ама наистина ги препоръчвам на всички приятелки родилки.

Ето това са въпросните бикини:
https://www.decathlon.bg/p/302507-111588_bikini-za-byagane-yarkorozovi.html

# 370
  • София
Аз не обичам да влизам във водата,а само да я гледам. Малко хора ме разбират, но на мен ми е важно. Мога ДС седя и да я гледам цял ден, нощ, сутрин, обяд, вечер. Днес доста я погледах, от 9 до 4, но духаше и ми беше студено, иначе Се заредих.
Jerry, ние сме в Росенец. Плажчето ни е на 2 Мин с кола (5 пеша, но аз не трябва да ходя, нали:( и ме урежда.
Иначе сега ще ходим в кръчмата в крайморие, която помня от командировки преди години Simple Smile мрънкам за диетата Sad(( мн е трудно като не си си вкъщи-всичко има бял хляб, панировка и захар или сурово месо или някво меко сирене…или мед…въобще…

# 371
Jinx_, супер изглеждат тези гащи, май ще си поръчам такива. ММ предния път ми беше купил точно бабешки, даже само едните бяха черни, другите бяха на някакви цветчета. Да не съм мрънкала, такива носели родилките, дантелени ли съм искала. 🤣 Много е мил…
Повечето ми приятелки не влизат много-много във водата или влизат само да се по намокрят и излизат. ММ също не влиза много. Аз като жаба с децата, стоя по 1 час. И не ходя на разходки до морето извън сезона, от тези дето не го разбират съм. Не се препичам, то и не обичам много слънце. Отивам с цел да се кисна само.🤣

# 372
Привет и от мен , момичета. Днес бях на последна фетална и тонове, доктора установи, че пъпната връв е завита веднъж около врата на бебчето. Много се притесних въпреки , че той ме успокои , че няма нико страшно и всичко е ОК аз съм в транс. На някой да се е случвало?

# 373
  • Варна
Да, на мен, но и по принцип постоянно се случва. Дори 2-3 пъти може да е увита и пак да няма проблем. Wink Не се притеснявай. Hug

# 374
Да, на мен, но и по принцип постоянно се случва. Дори 2-3 пъти може да е увита и пак да няма проблем. Wink Не се притеснявай. Hug
Благодаря, Джинкс. Успокоих се, много се филмирах , дай Боже всичко да бъде наред♥

Общи условия

Активация на акаунт