Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 6 тема

• 27 877
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Обикновено като ги няма и сякаш малко се мотат момичетата. Предния път изобщо не ми върнаха обаждане пак аз си ги търсих но минало работи както и да е.
Сигурно са на морето да снимат бански 🙂

# 76
Oтделно е коланчето, то е от едни панталон. Нямах рокля в такъв нюд цвят, а розови колкото искаш. Обмисляям да взема и черната. Относно майките в градината, учителка съм в един малък град. Доста коментират и гледат кой, как е облечен. Аз и заради това нямам много избор при дрехите на Алеса, не стават за работа. Няма как да се появя облечена в мини рокля, пола или каквото и да е от това , което напоследък предлагат.
Аз да се покажа с нещо от миналата колекция, което поръчах наскоро и дойде днес. Такива дрехи искам да виждам по-често. Дано само не ме намразят майките  в детската градина.
Супер си. Това е Beat The Best Bodycon Рокля - Nude, нали? Коланчето би трябвало да е отделно? Ако е тя, честно казано бих ти препоръчала да си вземеш друг цвят, примерно Light pink. Защото ти сама ти доста светла и някак си се губиш в този цвят. Интересно че на техните снимки изглежда топъл нюд, а на тази снимка ми изглежда студен.

# 77
От новата колекция не ми хареса нито един модел бански и някак ми се искаше нещо обикновено, семпло...
Реших да поръчам този бански от стара колекция.

# 78

Супер е удобен момичета,а цвета е просто......страхотен. Доста по-практичен бански от Take your crown.

# 79
Аз да се покажа с нещо от миналата колекция, което поръчах наскоро и дойде днес. Такива дрехи искам да виждам по-често. Дано само не ме намразят майките  в детската градина.

Влюбих се в рокличката, много ми харесва как ти стои! Heart Eyes
Ще може ли линк към роклята?

# 80
https://alessa.bg/beat-the-best-bodycon-roklya-nude. Цвета обаче не е като снимките в сайта. Аз ще поръчам и черната. Много е хубава, а и цената е доста добра. За 84 лева си е направо без пари сравнение с други техни дрехи.

Влюбих се в рокличката, много ми харесва как ти стои! Heart Eyes
Ще може ли линк към роклята?

# 81
Аз нямам оплаквания днес два пъти говорих с тях и ми вдигнаха много бързо.
Започвам да се превръщам в Море само връщания и замени.... хаха 😂😂

# 82
Да, а и аз за едни неща съм ХС за други съм С, не съм твърдо в един размер и никога не знам какво ще ми стане, даже за горните дрехи, понякога някои топове са толкова мънички, някои от кроп топовете приличат на детска дрешка. И ми е трудно да ги облека, въпреки, че гръдната ми е 82 и въобще нямам голям бюст, а като гледам на Мими бюста, не знам как се навира в някои дрехи. Например ето тази блузка преди време я бях поръчвала, много трудно я облякох, направо имах чувството, че ще я разцепя отнякъде, и като я облякох и пак ми беше тясна, значи съм за С. ХС явно е правен за дете. Мими не знам как се пъхва в такива размери. Ако нещо е хубаво, не ми става, ако ми става пък е гадно 😓

# 83
А някой има ли тази рокля? Как е матетията, става ли за лято и за ежедневие според вас? На Мая седи свободно, а на снимките на клиентки е по тялото и доста по-различна.

# 84
Става за лятото , но за не много топло време . Хубава е .

# 85
Вчера видях една колежка с тази рокля, ама нищо общо няма със снимките, но е много нежна на живо, даже като възкликнах, че е на Алеса (видях надписите, които вървят в извитите елементи), и тя се притесни, не искаше да се знае, все едно я беше срам, че си е купила нещо тяхно. В интерес на истината, много ми хареса въпреки материята и влязох на сайта да я потърся. Не я намерих, а разгледах всички рокли, смятайте колко различно изглежда на живо. Но определено хваща окото. По тялото е и материята изобщо не е такава лъскава като сатен, и зеленото е по-пастелно. В горещо време не бих я сложила, изглежда плътна, по-скоро за пролетта или есента.

# 86
  • Варна
В горещо време не бих я сложила, изглежда плътна, по-скоро за пролетта или есента.
Тя в крайна сметка си е и от пролетната колекция (макар да беше налична за лятото)

# 87
Не съм толкова запозната, далеч са ми много като стил, отделно няма шанс да вляза в техни дрехи, просто случайност, че имам впечатления от първо лице за роклята и реших, че може да съм полезна. ☺️

# 88
Моите неща пристигнаха. Чантата ще си я запазя, зеленият е сет е много стегнат в талията и не ми комфортен, ще го връщам. За  дънковата рокля се чудя.

[/img]

# 89
  • Варна
Само чантата се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт