Азиатска козметика и грим - 23

• 69 492
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Лейдис
(Агент, много ме радва как влезна в някоя нова тема, защото не съм от най-активните тук, и ти си навсякъде Heart Eyes )
Та…има ли корейска слънцезащита, подходяща и за деца?

# 286
Агент, аз направих опит, но поръчката така и не стигна до мен и беше някаква безумна разправия да ми върнат парите, по едно време склониха да ми върнат част от парите, накрая след още разправии ми върнаха цялата сума.
Задържаха я на немска митници и те не предоставиха документи за освождаване, това беше след като влязоха новите правила. Една съфорумка живееща в Германия ми съдейства много активно, но проблема си беше в olive young.
Спрях да ги отварям, преди отвреме навреме изпадаха много изгодни предложения и с ниска цена за безплатна доставка, но след първи злополучен опит, нямам желание за нови.
По същото време направих поръчка и в бюти бох кореа, същия проблем, два дена след един имейл поръчката ми беше при превозвача.
Съпорта ми е важен когато пазарувам онлайн.

Имат цели детски и бебешки комплекти, които включват и мокри кърпички за почистването на слънцезащитата, даже и слънцезащитни кушони за момиченца. На прима виста се сещам за детските серии на etude house и  atopalm. Всяка слънцезащита с изчистен състав също би станала за деца.

# 287
Лейдис
(Агент, много ме радва как влезна в някоя нова тема, защото не съм от най-активните тук, и ти си навсякъде Heart Eyes )

Съвсем не, Орхидейо Simple Smile Има 10-ина теми в които вися от 10-ина години и изключително рядко се отклонявам, най-вече като планирам ваканция.

Зари, мерси! Значи да не си усложнявам живота!

# 288
Здравейте момичета!
От известно време обмислям дали да сменя продукитите си за грижа с корейски. И ето ме тук при вас.
Имам чувствителна кожа, склонна към акне и омазняване. С почистване при козметик и козметика успявам да я поддържам сравнително чиста, но около брадичката продължават да ми излизат пъпки. Нямам хормонални проблеми, правих си изследвания и за това реших да пробвам с корейска козметика.

Какво бихте ми препоръчали вие като марка продукти и серия. (Само бих помолила за неща които да мога да намеря в България)
Вчера бях в магазин на Сеул козметикс и момичето ми препоръча продуктите от тази серия, били създадени точно за такава кожа

https://makeup.bg/product/584208/

Щом трябва да е от  бг сайт, ето това: https://lotuskbeauty.com/product/%d1%81%d0%b5%d1%80%d1%83%d0%bc- … pineol-plus-30ml/  
Аз този серум не съм го пробвала, защото нямам такива проблеми, но съм  попадала на доста положителни отзиви, а и много харесвам марката. Иначе за двойно почистване се насочете към олио или балм за първа стъпка, веднага  ще усетите разликата Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 15:49 от Nikita_dp

# 289
Значи те столквам неволно…😁

Още два въпроса -
1. До Англия с кой превозвач поръчвате?
2. За суха кожа за зимата ползвате ли допълнителна защита…повече стъпки или по-силен продукт?

# 290
Значи те столквам неволно…😁
За мен е удоволствие! 😁

През зимата, когато кожата ми е много по-суха (почна драматично да се променя след като навърших 40 - суха през зимата и смесена към мазна през лятото) обикновено си сменям продуктите. Но аз като цяло предпочитам по-малък брой продукти, особено през деня. Но ти си много по-млада и ако нямаш драматична разлика в състоянието на кожата си можеш просто да добавиш 1-2-3 по-богати продукта И да наблегнеш на нощни маски. Но всеки трябва да си се води от собствената си кожа и моментното и състояние.

В резюме - през зимата, която при мен е много студена и суха вкарвам сериозните антиейдж серии за възрастна кожа, през лятото - горещо и ужасно влажно мога да стигна до тонер + сънскрийн + пудра, но като цяло търся леки продукти с леки текстури през деня, а активите - вечер. Както и много маски през лятото, защото ми дават ефект, но след това ги "измивам", а не ги разнасям на лицето си по цял ден.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 16:16 от Agent Provocateur

# 291
  • софия
Да, Agent. Тази е, никакъв бял филм няма, но не знам за мазна кожа дали няма да е малко тежка.

# 292
Здравейте, видях, че в jolse ще има безплатна доставка на всички поръчки на 23.08. Чудя се дали да се престраша и поръчам до БГ адрес (обща сума до около 20-30$). Бих ли могла да си спестя мъките с митници ако е по-малка сумата или е по-добре до Германия/Англия да поръчам с посредник? Наскоро се прибрах в БГ и малко ме е страх да поръчвам до тук четейки коментарите за българските пощи

# 293
Определено с превозвач за такава малка сума, вече всичко спират наред. Ако ще поръчваш до Бг, само големи суми, да си избиеш таксите и чакането поне...

# 294
  • Prismatica Aerie
RNW  DER. CONCENTRATE Ceramide Plus - много изгоден в момента в Yesstyle. Не забравяйте и кодове.

# 295
Здравейте, презапасила съм се с центела апмула, а тя отива бавно, имам една от 100 мл, ако някой има нужда да пише.

# 296
Здравейте, момичета. Нахлувам в темата с въпрос. Извинявам се, но наистина нямам време да прочета всичко, свръхнатоварено ми е. Моля, препоръчайте ми кремове, серуми с изразен лифтинг ефект. Ако не са мазни и не запушват пори - още по-добре. По възможност да се поръчват от бг сайт/доставчик, че имам опит 0 с азиатски сайтове. За протокола - 40+, боря леко увисване в долната част на лицето, бръчки нямам фрапантни, нормална кожа, склонна към запушване на порите и пъпки при неподходяща козметика. Не понася натрупване на повече от 1-2 продукта. Ще се радвам да споделите какво харесвате вие, кое е дало резултат при вас. Благодаря!

# 297
  • София
Здравейте, момичета. Нахлувам в темата с въпрос. Извинявам се, но наистина нямам време да прочета всичко, свръхнатоварено ми е. Моля, препоръчайте ми кремове, серуми с изразен лифтинг ефект. Ако не са мазни и не запушват пори - още по-добре. По възможност да се поръчват от бг сайт/доставчик, че имам опит 0 с азиатски сайтове. За протокола - 40+, боря леко увисване в долната част на лицето, бръчки нямам фрапантни, нормална кожа, склонна към запушване на порите и пъпки при неподходяща козметика. Не понася натрупване на повече от 1-2 продукта. Ще се радвам да споделите какво харесвате вие, кое е дало резултат при вас. Благодаря!

Аз май не съм от най-опитните с корейската козметика, но моята кожа е със същите параметри, 46г., без бръчки с леко увисване на контура. Аз боря зачервяване и за целта използва Cicapair na Dr.Jart+, моите са от Сефора, там има и други серии, използвала съм и Ceramidin, но тя е мазничка.
За много добро избистряне на тена, мога да препоръчам серията на Миша с витамин С, купих серума от ДМ, разликата в цената обаче с корейските сайтове е фрапантна...

Единственото, което ми помага с отпуснатия контур от 2-3г. е тази маска, седмица след нея, няма и след от отпуснат контур Simple Smile ефекта обаче е краткотраен...
https://www.facebook.com/chinupmask/

# 298
Скрит текст:

Аз май не съм от най-опитните с корейската козметика, но моята кожа е със същите параметри, 46г., без бръчки с леко увисване на контура. Аз боря зачервяване и за целта използва Cicapair na Dr.Jart+, моите са от Сефора, там има и други серии, използвала съм и Ceramidin, но тя е мазничка.
За много добро избистряне на тена, мога да препоръчам серията на Миша с витамин С, купих серума от ДМ, разликата в цената обаче с корейските сайтове е фрапантна...
Благодаря! Тази маска изглежда доста интересна, задължително ще я пробвам, ако намеря от къде да я купя. Моето увисване обаче не е към шията, както на дамите в клипчето, а самото лице в долната част, почна да губи триъгълната си форма и да отива към квадратната (засега съвсем леко). Дали помага и в този случай?

Единственото, което ми помага с отпуснатия контур от 2-3г. е тази маска, седмица след нея, няма и след от отпуснат контур Simple Smile ефекта обаче е краткотраен...
https://www.facebook.com/chinupmask/
[/quote]

# 299
Откъде се купува?

Общи условия

Активация на акаунт