Азиатска козметика и грим - 23

• 69 463
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Зари, какви точно продукти за коса имаш предвид?
Аз пък засилвам всичко към приятелка,тя от своя страна ако не хареса нещо го препраща.ММ също до изхабява някои неща,нищо не се хвърля 😁
Всякакви, но предимно шампоани и олиа за коса. За олиото ми хрумна дали не мога да го използвам за омасляване на балконските дървени  мебели, но съм в чуденка, от една страна да не ги бастисам, от друга тези 100 мл са доникъде. Трябва да намеря някое парче дърво да пробвам как става. Но разни шампоани, хем не ми се хвърлят, хем така си ми седят в банята и няма кой да ги ползва.

# 406
Със олио за коса много добре се поддържат кутикулите на ноктите/маникюра, а както казах със шампоани си пера четките за грим и пуловери поне аз.

# 407
Поръчах Swanicoco Ultra Elastic Vital Skin Toner. Някой ползвал ли го е? Съдържа растежни фактори, а на майка ми й предстои да отвори на Medipeel Peptide 9 крема и се притеснявам да не й дойдат много пептидите и да стане някоя беля. Вие как мислите?

# 408
  • софия
Бих искала да мога да дам мнение, но не мога Confused Не познавам марката и нямам идея каква  е концентрацията на EGF. Заглеждала съм им аналогичните ампули, но не съм пробвала.
Аз самата се чудех дали е удачна комбинацията на, растежни фактори (имам на wellderma) с други пептиди, както и с ретинол, примерно?
 Започнах избелващата серия на the history- radiant white и мисля, че ще се спогодим. И пак-чуденка!
Дали мога преди нея киселина? Мисля, да!
Намерих в един бг сайт прекрасен (надявам се!!) серум - комбинация азелаинова, коджикова, транексаминова, ниацинамид-5%.
Е,ся, ако не си махна, петната, няма кога... Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 02:43 от swetulka

# 409
  • Бургас/Пз
Бих искала да мога да дам мнение, но не мога Confused
Аз самата се чудех дали е удачна комбинацията на, растежни фактори (имам на wellderma) с други пептиди, както и с ретинол, примерно?
Аз започнах избелващата серия на the history- radiant white и мисля, че ще се спогодим. И пак-чуденка!
Дали мога преди нея киселина? Мисля, да!
Намерих в един бг сайт прекрасен (мисля!!) серум - комбинация азелаинова, коджикова, транексаминова, ниацинанид-5%.
Е,ся, ако не си махна, петната, няма кога... Stuck Out Tongue Winking Eye
Кой е сайта и продукта, че ми стана интересно.

Благодаря, Агент 😘😘😘 Дано да успея с поръчките от ибей

# 410
Здравейте, момичета! Моля за малко помощ. Пристигна ми Isntree Hyaluronic Acid Water Essence и не знам къде да го вмъкна - след тонера, след есенция, преди друг серум или не се слага друг серум, а направо крем? Пише да се използват само 2-3 капки. Това не е много малко?

# 411
  • софия
Здравейте, момичета! Моля за малко помощ. Пристигна ми Isntree Hyaluronic Acid Water Essence и не знам къде да го вмъкна - след тонера, след есенция, преди друг серум или не се слага друг серум, а направо крем? Пише да се използват само 2-3 капки. Това не е много малко?
И аз го чакам, така че нямам опит с него, но от опит следвам правилото за вискозитет. Разбира се, първи е тонера (освен ако няма нещо, на което изрично е казано"first"). Например ампулата с глутатион на Medi peel-след измиване, или серумите с витС...
А за количеството-пробвай, при добро разнасяне, защо да не са достатъчни 2-3 капки?!Ако  си със суха кожа, вероятно ще е добре и серум, и да се запечата или с емулсия, или крем/слънцезащита.

# 412
Не бях обръщала внимание за глутатиона на Medi-peel, а ми е в запасите. Много благодаря за отговора 🙂

# 413
Свърши ни класическата слънцезащита на Миша и щерката тропна с крак, че иска нея пак. Та съм поръчала 1 бр от старата версия и 1 бр от новата, защото искам да ги сравня на едно лице. Много ми е любопитно!

И след голямото коментиране на кремове за очи не издържах и намерих добър диъл за 10-тата версия на AHC - 2 пълноразмерни и едно мини. Големите ще идат за подаръци за 2 любими колежки, а минито ще си го задържа за мен. Ама голям съм майстор да си намеря извинение и повод като искам да си купя нещо!

# 414
  • софия
Свърши ни класическата слънцезащита на Миша и щерката тропна с крак, че иска нея пак. Та съм поръчала 1 бр от старата версия и 1 бр от новата, защото искам да ги сравня на едно лице. Много ми е любопитно!

И след голямото коментиране на кремове за очи не издържах и намерих добър диъл за 10-тата версия на AHC - 2 пълноразмерни и едно мини. Големите ще идат за подаръци за 2 любими колежки, а минито ще си го задържа за мен. Ама голям съм майстор да си намеря извинение и повод като искам да си купя нещо!

Ама да не стане обратното-едното мини да отиде при по-любимата колежка, а ти да си задържиш "макси-тата" Smirk.  Ще кажеш как са.
Аз си замълчах в дискусията за очните кремове, защото няма с какво да се похваля. Мъча го този losec summa, хем със серума water full, e пак ми е бръчкаво сутрин.И пачове слагам, добре,че ме подсетихте за тампони с тонер. Ама нали пАри са се давали, трябва да се употреби Laughing
A и с голямо извинение, ще кажа, че и  очния fl. reg изобщо не го намирам за хидратиращ. Прекалено плътен ми дойде, добре че беше само travel set.
Имам малко ретинал от миналата година ,та сигурно така ще продължа.
Не съм щастлива по въпроса! Disappointed

# 415
А един хюмидифайър в спалнята!? Да не е твърде сух въздуха при теб!? ММ винаги ми слага овлажнители в спалнята през есента и ги вади пролетта.

Като коментирахте вчера тампоните с тонер нещо ми направи впечатление и се сетих чак тази сутрин - който там беше цитиран, слагал първо крема, а след това тампони с тонер!?!?? От тонера какво стига до кожата след крема?! Не е ли редно да е обратното?

PS Какво е "очния fl. reg"??

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 16:59 от Agent Provocateur

# 416
  • Бургас
Агент, пиши моля те непременно за слънцезащитата на Миша. Привършвам старата версия и се чудя дали да взема новата или да се огледам за друг.
И също исках да те помоля да сравниш двете си любими нощни маски, като консистенция. Имам Sulwhasoo Overnight Vitalizing Mask  и много ми е любима, ако и на Миша маската е подобна, а не като гел, ще ми хареса доста.

# 417
  • софия
А един хюмидифайър в спалнята!? Да не е твърде сух въздуха при теб!? ММ винаги ми слага овлажнители в спалнята през есента и ги вади пролетта.

Като коментирахте вчера тампоните с тонер нещо ми направи впечатление и се сетих чак тази сутрин - който там беше цитиран, слагал първо крема, а след това тампони с тонер!?!?? От тонера както стига до кожата след крема?! Не е ли редно да е обратното?

[

Ами не знам, не съм се замисляла за влажността...
Пробвах аз този номер с крема и тампоните, но се боя, че кремът остава в тампона.
A. пардон! Тъпо се изразих: ot червената серия на su:m 37 fleur regenerative ,ми е сух кремът!

# 418
  • Germany
Аз съм мазала едно АHC преди време, мисля че в синя опаковка беше. Приятен е, не ми е дразнил на очите. Общо взето нямам какво да кажа, защото при мен околоочният контур е единственият май с който все още нямам проблем. Често даже не ползвам отделен крем, а си мажа всички други продукти, които нанасям и там. Без ексфолиращите, разбира се.  Та това AHC го мацвах и на назолабиалните гънки, и на челото, нали уж е за очи, но и за лице.

# 419
  • Prismatica Aerie
..който там беше цитиран, слагал първо крема, а след това тампони с тонер!?!??
Аз писах, че съм гледала видео, ето го:

Точният момент 4:15
Извинявам се, серум слага, не тонер.
Между другото са ѝ  хубави нещата, скоро отворих тонера с центела и мастер серума и са ми много приятни за употреба. Имам и Бифида тонера и крема, но не съм ги пробвала още.

Общи условия

Активация на акаунт