Азиатска козметика и грим - 23

• 69 492
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • София

Не знам, моята е купувана от Англия преди 4-5г. от години използвам само ластичната част с някой силно дрениращ крем.

Ето такива ластици.
https://www.aliexpress.com/item/1005001370193242.html?spm=a2g0o. … gUid=S0MTgi4phV7v

Благодаря! Тази маска изглежда доста интересна, задължително ще я пробвам, ако намеря от къде да я купя. Моето увисване обаче не е към шията, както на дамите в клипчето, а самото лице в долната част, почна да губи триъгълната си форма и да отива към квадратната (засега съвсем леко). Дали помага и в този случай?

И при мен увисването е само в долната част на лицето.

# 301
  • софия
Хубавици, имате ли забавяне на поръчки по трасето между  Корея и Англия?

# 302
  • Чукарландия

Лесно ли се бори гравитацията, а? 🤣

Зари, за този балм ли говориш?

https://m.jolse.com/product/marymay-vitamin-bce-cleansing-balm-1 … y/2890/display/1/

А подходящ ли е за суха кожа? 🤗

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 02:03 от BBeLLa

# 303
Bella, точно този, от време на време излиза на 11 долара. В момента кожата ми е нормална в много добро състояние, подготвям я за зимата да продължа опитите с ретинола. Мисля, че ще е подходящ за суха кожа. Усещам го по-хидратиращ от всички останали, които съм ползвала. Другото ми усещане за него е, че в него е наблегнато на масата, а пълнителите са много малко.

Другото ми откритие това лято е хиалуроновата  киселина на isntree. Тази на пръв поглед семпла ампула също се оказа разкош. Попива невероятно, бързо и без да седи на повърхността или да лепне, хидратира. Отдавна не ми се беше случвало да ме достатъчен само серум за през деня без крем отгоре.
За разлика от тонера със зеления чай, е мъча го и не ми спори и това е, той определено си засушава и е за мазна кожа. Сега довършват и патладжанения тонер на бонажур, в който има киселина, но е много по-добре формулиран и не засушава.

В бг пощи може ли да се плаща с карта.
Изглежда са се пооправили. Едната ми поръчка дойде миналата седмица в клона. Другите 2 в началото на тази седмица и ще ходя накуп да ги взимам. И трите са обработени за 8 дена от влизането в страната.
При един предишен разговор с кол центъра им ме бяха посъветвал, ако искам да стане бързо да си пусна декларациите, както се пуснаха преди, този път го направих веднага като видях поръчките в страната и стана бързо.
Вече почвам да си мисля  че проблема е по-скоро в джолсето, че бавно подава или не подава информация за поръчките, защото от другите сайтове  които поръчвам ми идват директно на гишето в пощата без забавяне и само взимам и плащам.

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 13:28 от zari65

# 304
  • София
Наде спиш ли с тези ластици/ленти?

# 305
  • Бургас
Аз си получих поръчката от Джолсе направо в пощата, без да пращам никакви декларации. Левовата равностойност на продуктите беше 133.60 лв, в пощата платих 13.80 лв. Лелята на гишето така и не можа да ми обясни как са стигнали до тази сума.

# 306
Благодаря, йен за отзива, дано да са били някакви временни проблеми и да си тръгне пак нормално с пощите както си беше.

# 307
  • София
Наде спиш ли с тези ластици/ленти?
О не, 30мин. са достатъчни и гледам да няма никой вкъщи, че гледката е комична Mr. Green

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 11:05 от nad_tab

# 308
  • софия
Zari, хубаво че сподели за хиалуроновата киселина. Аз бях в чуденка, искам просто чист серум, независимо, че в повечето продукти си има. Ползвах на COSRX, но много лепне, не бих повторила. Повече харесах на  Elizavecca, но ще пробвам тази, или на one thing. Аз се зарибих по тях заради техните modelling маски.
И да благодаря на девойката, която препоръча  lotusbeauty!(бг фирма за КК).

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 16:11 от swetulka

# 309
  • Чукарландия
Не мога да открия в Jolse кой точно е серума с ХК на Isntree. Аз ли не го намирам или го няма в сайта?
Помагайте, моля! 🤗
Тази есенция ли е?

https://www.stylevana.com/de_DE/isntree-hyaluronic-acid-water-es … fK3hoCFp0QAvD_BwE

# 310
  • Prismatica Aerie
Светулка,
разгледай и Wellage Real Hyaluronic Blue Ampoule - никакво лепнене и много сочна кожа.

# 311
Бела, да този серум е.

# 312
  • София
Бела, да този серум е.
Ползвах го от мостра. Мнението ми се препокрива на 100% с това на Зари. Мислех да го поръчам от Jolse, но го видях с нов дизайн и се чудя дали и съдържанието е същото.

# 313
  • софия
Светулка,
разгледай и Wellage Real Hyaluronic Blue Ampoule - никакво лепнене и много сочна кожа.
Непременно, Catalano! Марката ми е позната с, един много хубав sunscreen, който ползвам 2 години поред.
Да кажа, ако някой освен мен не е разбрал(съмнявам се да има такъв Blush), че royal mail стачкуват, така че ще има забавяне.
И последно, кой беше работещият бакучиол? 23years? Не питам за себе си. Аз, благодарение на Catalano, се осмелих да се "ретинизирам" Kissing Heart   и чакам да се скрие слънцето, за да почна G&G.

# 314
  • София
Аз го поръчах, уж нямало разлика в продукта...

Трета и аз го почвам, ще ходя в Испания в края на септември и смятам да се заредя от техния.

Общи условия

Активация на акаунт