Азиатска козметика и грим - 23

• 69 467
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Харесвам много марката, имат интересни неща с добър състав. Макар че някои продукти не ми понасят, например серумът с бели трюфели. Стикът дегримьор със зелен чай и ексфолиращите падове със зелен чай са ми вечни любимци, даже първият го приключвам в момента и ще го дебна някъде в бг, защото май няма да издържи до корейска поръчка. Показаният крем съм си го набелязала отдавна, заради състава и хубавите ревюта, но кога ще стигна до него само Бог знае. Sweat Smile

# 361
  • Бургас/Пз
Харесвам много марката, имат интересни неща с добър състав. Макар че някои продукти не ми понасят, например серумът с бели трюфели. Стикът дегримьор със зелен чай и ексфолиращите падове със зелен чай са ми вечни любимци, даже първият го приключвам в момента и ще го дебна някъде в бг, защото май няма да издържи до корейска поръчка. Показаният крем съм си го набелязала отдавна, заради състава и хубавите ревюта, но кога ще стигна до него само Бог знае. Sweat Smile
Много ти брагодаря за бързия отговор. Това ли са тампоните, които имаш предвид https://kocos.bg/bg/EKSFOLIRAShtI-TAMPONI-SYS-ZELEN-ChAY-NEOGEN- … EA-30-pads-.p2506
Аз в момента приключвам този https://kocos.bg/GINGER6-Energizing-PEPTI-cream-1-1674 . Много съм доволна, изключително добре ми се отразява и също е с доста добър състав. Ама пусто желание за нещо ново не ми дава спокойствие. За сега поне се овладявам да не купувам нищо ново преди да съм приключила това, което ползвам към настоящия момент.

# 362
Много ти брагодаря за бързия отговор. Това ли са тампоните, които имаш предвид https://kocos.bg/bg/EKSFOLIRAShtI-TAMPONI-SYS-ZELEN-ChAY-NEOGEN- … EA-30-pads-.p2506
Да.

# 363
  • Бургас
Ползвала съм два серума на Неоген - Dermalogy Oceanism Essential Feeding Serum и Surmedic Super Peptide 100TM Collagen Lifting Serum и двата имат плътна консистенция, гелообразни, но попиват бързо. Колагеновия малко лепне, но след нанасяне на крема вече не се усеща. И двата са без аромат и ми харесаха доста.

# 364
Не помня какво последно коментирах тук, затова публикувам 3 ревюта от темите за празните опаковки + 2 продукта, които скоро ще свършат и един от който имам много за ползване, но вече имам изградено мнение.

B_Lab Matcha Hydrating Sunscreen - поредната корейска слънцезащита, която много ми хареса. Кремообразна текстура, но лека. Не оставя бял слой, не матира, но и не лъщи, и най-важното, не ме изрива. Не изсушава, дори бих казала, че хидратира, и за много мазна кожа би била чудесен заместител на крема за лице. Не знам дали се предлага в бг, но я препоръчвам горещо.

Skin1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Blue Serum -  първият серум с азиатска центела, от който не видях никакъв ефект. Хидратира прилично, съчетава се добре с останалите продукти от рутината ми и до там. Ползвала далеч по-хубави серуми с центела, този ще го пропусна втори път. Жалко, защото марката е хубава, а продуктът много хвален.

Шийт маски SNP Peptaronic Ampoule Mask - харесаха ми без да са нещо особено. Богато напоени със серум, хидратират добре и толкова. Паднаха ми се в бюти кутия. Не съм фен на марката и ако ще купувам шийт маски, предпочитам други марки. Не бих ги купила отделно.

Pyunkang Yul Calming Moisture Serum - отворих го наскоро и мога да кажа, че е голямо попадение. Пълен с успокояващи и хидратиращи съставки, че и с добавени 2 пептидчета за разкош. Попива моментално. Идеален за раздразнена кожа или кожа, която често прави проблеми и има нужда от поддържаща успокояваща терапия. Няма аромат. Отделно го взех и за някакви смешни пари. Аз доволен.

Neogen Real Fresh Cleansing Stick Green Tea - новия ми любимец сред дегримьорите. Не е мазен, сваля пълна "маска" от грим, вкл. сенки, не люти на очите, мирише страхотно и съдържа истински стрити листа от зелен чай, което е много яко. Отделно за пътуване е идеален, защото е в твърда форма и е малък. Пак ще си го купя задължително.

Logically, Skin Hydro Multi-Shield Sun Essence - за тази слънцезащита е писано много, но нека това да е поредния положителен отзив. Има си типичните достойнства на корейските слънцезащити - без бял слой, лека, не лъщи. Вече забравих колко бройки съм изхабила. Дано не я развалят.

# 365
  • Бургас/Пз
Страхотни ревюта, Редиш. Искрено благодаря Simple Smile
Йен,  благодаря и на теб за споделеното за Неоген.

Може ли за препоръка за околоочен крем. Нещо силно хидратиращо. Нямам претенции да се бори с бръчки или тъмни кръгове. Само да хидратира добре,  че сутрин се събуждам с не много приятно усещане около очите. Ползвах до скоро този https://kocos.bg/Okoloochen-krem-Isntree-TW-Real-Eye-Cream-30-ml-1-1218,  но след втора опаковка искам нещо друго. По възможност да няма ретинол или производни на него, защото тази съставка не ми понася добре на околоочния контур.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 14:06 от ani_d

# 366
  • София
Дойде ми първата поръчка с корейска козметика от stylevana, довола съм, не са ме търсили за допълнителна документация, поръчах до ggbg в Германия.

Ще дам отзиви за продуктите веднага щом ги включа в рутината си. Попрекалила съм с количеството и ще ми трябва време да изпробвам всичко, взела съм и прословутият екстрат от Центела, но на ONE THING, прилича на тоник, мисля да го включа, чак като започна трета.

Mисля да започна с този тоник Simple Smile

Нямам търпение да пробвам и Dear, Klairs - Midnight Blue Calming Cream.

# 367
Споделям мнението на Редиш за Pyunkang Yul Calming Moisture Serum, аз си взех и тоника от серията. Харесах много и двата продукта... попиват бързо, не лепнат, хидратирана и успокоен кожа след това. Има ги и в Нотино, някакъв код за отстъпка бяха пуснали пак и ми излязоха на доста приятна цена.

# 368
  • Prismatica Aerie
Може ли за препоръка за околоочен крем.
Например:

Скрит текст:
... да идеш на ИБЕЙ и да си вземеш тестери на 2-3-4 горещо обичани и препоръчвани очни кремове. Ще ти напиша няколко мои любимеца (което не ги прави еднакви!), ще подкрепя Зари65 за The history of Whoo Intensive Wrinkle Concentrate и ще ти дам едно видео за много популярен в Корея и относително евтин очен крем с разбор от жена, която е професионалист в тази област.

Видеото:

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313 … rum&_osacat=0

The history of Whoo Intensive Wrinkle Concentrate

Hera Signia eye tratement

Ohui First Geniture eye cream

SU:M37 Fleur Regenerative Eye Cream

Sulwhasoo Timetreasure Invigorating Eye Cream

Amorepacific Time Response Eye Reserve Cream

Серуми:
Sulwhasoo Timetreasure Invigorating Eye Serum

SUM37 Water-full Intense Eye Serum

Тестерите са в ПЪТИ по-евтини милилитър за милилитър от цената на същия продукт в красива кутия. На цена на дрогериен продукт могат да се ползват и опитват продукти от много по-луксозни и скъпи линии.
Purple Heart

# 369
  • Бургас
На мен любимия ми околоочен крем е I'm From, Ginseng Eye Cream, не знам дали реално прави нещо, но апликацията му е мноооого приятна. Богат и подхранващ, без да е гъст и лепкав, попива бързо и е идеален под грим. Сега поръчах AHC Ten Revolution Real Eye Cream  и AHC Youth Lasting Real Eye Cream For Face вдъхновена от видеото на Одил, което Агента постна, за което и благодаря.  Надявам се и двата да се доближавата поне малко до любимия ми крем като консистенция, че сега мъча MISA Gold Snow Radiance Eye Cream и нямам търпение да го сменя. Ще го доизмажа на петите си.

# 370
Йен, задължително да ни разкажеш за тях като дойдат! Стискам силно палци Одил да е била максимално точна в описанията си!

Аз да ви се оплача в какъв вид намерих продукта си (купен в Брюксел това лято) като го отворих... вече ще си отварям задължително всичко в магазините, това е безобразие!

^^^ Не че ми е единственият серум с витамин Ц в сандъка със съкровищата, но аз съм стиснато Теле и мразя така да се прахосват пари! Мисля, че един Кос де Баха май отлежава за пролетта, та май ще влезе в играта по-рано от очакваното. Иначе испанският продукт много приятен, мазничък, много свежа визия на сутринта, ако мога да извадя това генерално заключение след 1 нощ ползване :roll_eyes:

PS Драснах един бърз имейл до съпорта на ИСДИН в САЩ да видим какво ще кажат, ако изобщо кажат нещо!

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 20:55 от Agent Provocateur

# 371
  • Бургас/Пз
Леле, Агент,  много неприятно. Дано да отговорят поне. Възможно ли е при транспортирането по летищата да се е случило??

Разгледах всички предложения,  които си споделила. Беше ми доста интересно.
Обаче аз съм от хората,  които са скарани с поръчките от ибей и корейските сайтове. Не ми се ходи по митници,  пощи,  освобождавания на пратки или превозвачи. Последната ми поръчка през Германия и превозвач до България беше къса клечка и предпочитам да дам повече пари, но да си поръчам от сайт в бг. Нито един от препоръчаните кремове,  обаче не ги открих да се предлагат в някой тукашен сайт. Ще мисля варианти.

# 372
  • Чукарландия
Ани, поръчките на мостри от Ибей са малки като суми, затова спокойно можеш да поръчаш и пакетчето ще ти пристигне в пощата. Аз съм поръчвала, когато бях в България. Поръчки до 30 лв. не минават през митница.

# 373
Поръчки до 30 лв. не минават през митница.
Това беше допреди година и нещо. Вече всички пратки от извън ЕС подлежат на минаване през митница.
Хубавото е, че доста сайтове (ebay, amazon, aliexpress, iherb, ...) включват в крайните цени и въпросното ДДС, при влизането му в БГ служебно се случват нещата и ти въобще не се занимаваш с митници, а направо си получаваш стоката.

# 374
  • Бургас/Пз
Благодаря,  Бела,  но мисля, че Водно цвете е права. Точно преди около година за едни неща от алиекспрес ме разходиха няколко пъти между пощата и митницата. Накрая трябваше да упълномощавам пощите да ме представляват. Та за едни дрънкулки за има няма 10лв ми създадоха само нерви и ми загубиха времето. Сега може и по-лесно да се случват нещата,  но даже не ми се пробва. Иначе доста се изкушавам да поръчам от ибей. Ама заради красотата може и да се прежаля 😂😂😂😘

Общи условия

Активация на акаунт