Азиатска козметика и грим - 23

• 69 405
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Момичета, има безлимитна безплатна доставка в jolse, аз пуснах една поръчка с anti-age маски до BG, да видим дали ще дойде директно в пощата Mr. Green

https://jolse.com/product/anti-aging-firming-mask-trial-kit/4918 … y/1238/display/1/

# 436
  • София
Кой шисейдо за очи имате предвид, май не им е само един вид..

Мисля, че до БГ няма шанс да пропусне митницата (JOLSE).

# 437
  • софия
Purple Heart Няма по-добро, няма. И преди 20 г. и сега. Не знам дали ще намеря нещо подобно в тоя живот.
The history of Whoo Qi & Jin е страхотен, но не е Шисейдо.
За мен са нощни и не стават за под грим.
[/quote]
Е, нощни са,разбира се! Те важните неща се случват нощем! Flushed
Трябва да си припомня Shiseldo. То ми е спомен от пред корейските времена, после го смених с guerlain, докато злите сили ме доведоха тук и като прогледнах какво има в guerlain- ми то няма нищо смислено Rolling Eyes....и вече изпуснах нещата....благодарение на прекрасната ни група!

# 438
  • Prismatica Aerie
Кой шисейдо за очи имате предвид, май не им е само един вид..

... Shiseido Benefiance WrinkleResist 24 Intensive Eye Contour Cream, който ако не се лъжа беше заменен с друга подобна формула и новият крем пак е Шисейдо Бенефианс Wrinkle Smoothing Eye Cream...

# 439
Светулче,от Турция си купих няколко опаковки от един крем за премахване на петна,аптекаря ми каза че единствено той помага...ако върши работа ще ти пиша да се снабдиш.
Аз по лицето нямам петна,само едно мъничко петънце,но раменете ми са като на петниста хиена

# 440
  • софия
Момичета, с извинение, че май обсебвам темата, но имам следния (почти спешен) въпрос. Имате ли и откъде купувате падове с форма на пач?
Много ми хареса практиката тоник с падове около очите и благодаря, че ми я припомнихте!
Съчетана с усиленото  водопиене, има резултат!
 Kissing Heart
ПИЙТЕ ВОДА!

# 441
  • Prismatica Aerie
Ползвам  правоъгълни падове.
Любимите ми, Pyunkang Yul 1/3 Cotton Pad:

Ако имаш предвид кутиите с напоени падове - те са кръгли.

Те важните неща се случват нощем! Flushed
О, да, шопинг оргиите през безсънните нощи. Heart Eyes

# 442
  • софия
Сухи, сухи искам!
Мерси! Kissing Heart

# 443
Те важните неща се случват нощем! Flushed
О, да, шопинг оргиите през безсънните нощи. Heart Eyes
А баш Grinning Grinning Grinning
ММ като ме види изнервена, стресирана и закачена за телефона в 2-3 през нощта направo си знае какъв порой от пакети ще последва и почва да ми предлага настойчиво с*** с*** с надеждата да минимизира пораженията по СС Grinning Grinning Grinning

Така, по ред:
1. Няма да успея да сравня Мишите, защото и двата продавача ми пратиха новата формула. Та едната опаковка си замина назад към Амазон с кисела ми забележка да си ъпдейтват снимките на продуктите, които продават, защото заблуждават хората и им губят времето. Втората я прибра щерката със строгата забележка да не смея да и я пипам.

2. ISDIN USA ми отговориха и си измиха ръцете, че техните процедури по възстановяване разходите за продукт извън функционален/търговски вид важат само тук, да си пратя оплакването към Белгия и фирмата, продала ми продукта им.

3. Дойдоха кремовете за шия на Медипийл Naite Thread и този за пигментация (Melanon). Ще боря няколко упорити петънца на лицето и пораженията по ръцете от лятото. За шията ми е първи крем, защото ми омръзна да давам реакции на шията от продуктите за лице (големи подкожни пъпки или мини червени повърхностни), та при суперположителните ревюта на този продукт реших да опитам. Една рускоговоряща в момента ми говори в слушалките, че първите резултати ще видя след 4 седмици. Огромно количество е - 100 мл. На първо мазане - много приятна и лека консистенция, без лепкавост след като попие добре (4-5 мин).

Имам хубавото усещане, че ще бъде и чудесен дневен крем за ръце този за шията!

PS Абе май съм купувала специализиран крем за шия, върти ми се някакъв  Algenist от годините, когато се увличах много по бранда, но интересно - нямам спомени за конкретни резултати или липсата им.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 21:59 от Agent Provocateur

# 444
Аз се отказах от "специалният" крем за шия, защото реално имам близки съставки и за лицето и на мен не ми пречи като време, нямам чувствителна кожа никъде и пр, да си ползвам всичките съставки и стъпки на лице, ръце, шия (и в зависимост от облеклото и колко ми се маже и деколте). Не мисля, че кремът е лош, прочетох какво съдържа, но наистина ми се дублира с козметика, която ползвам.

# 445
Да, и последно дойдоха очните кремове:

AHC TEN REVOLUTION Real Eye Cream for Face Season10

Абсолютно задължително трябва да ви покажа едно поетично ревю за този крем от ам. Амазон Grinning
"5.0 out of 5 stars MY EX WAS RIGHT - IT’S AMAZING
Reviewed in the United States on June 12, 2022
Verified Purchase
The only thing that I dislike about this product is that my ex was right: it’s [REDACTED] amazing.

I feel like a chorus of angels should erupt into hallelujahs every time I apply it. Which is saying something, because it’s sacrilegious to cheat death.

The best part of my night since my ex left me (used to be second best wink wink).

If I use this enough, honestly she might get back with me. Wrinkle-free and ninety three is my new slogan!"

PS И двете ми колежки са много щастливи, че си имат подаръци, а едната ме изненада и с подарък за мен (спирала на Clarins). За мен си оставих минито и мисля, че ще си го нося в несесера в чантата - много лека консистенция, хидратираща (освен пептидите, колагена и всички други забъркани магии)

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 00:12 от Agent Provocateur

# 446
Момичета , предложете добър серум за растеж на мигли

# 447
Здравейте, за първи път пуснах поръчка от Jolse, но от 09.08 е задържана на митница и нямам никаква информация, нито някой се е свързал с мен. Това нормално ли е?

# 448
Не е нормално, обади се утре по телефона и питай какво става.  Упорствай повече, някой път вдигат от раз  друг път не вдигат.

# 449
Момичета , предложете добър серум за растеж на мигли

Ревиталаш. Ползвала съм много серуми, само от този съм видяла реален резултат. Питат ме редовно дали съм с изкуствени мигли. Моите естествени мигли са къси и тънки.

Общи условия

Активация на акаунт