Азиатска козметика и грим - 23

• 69 413
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Prismatica Aerie
И все едно и също.
Напоследък предимно от yesstyle пазарувам. До Германия и в $.

Скрит текст:
Те важните неща се случват нощем! Flushed
О, да, шопинг оргиите през безсънните нощи. Heart Eyes
А баш Grinning Grinning Grinning
ММ като ме види изнервена, стресирана и закачена за телефона в 2-3 през нощта направo си знае какъв порой от пакети ще последва и почва да ми предлага настойчиво с*** с*** с надеждата да минимизира пораженията по СС Grinning Grinning Grinning
Smile Смея да вярвам, че не приемаш подобни неравностойни оферти.

# 466
  • софия
И все едно и също.
Напоследък предимно от yesstyle пазарувам. До Германия и в $.

Аз се върнах при yestyle, след година отсъствие.
Даже си  загубих си златния член, ама нищо... Blush
Но, ми се струва, че много бавно шипват и се влачат до Англия. J. се бяха ускорили в последно време, но наистина пообедняха.
А stylevana ме бомбардират напоследък, но не знам дали не са много бавни. Гледам вече да поприключвам с поръчките за годината, защото с BF и разните sales, при GGBG става ужас!

# 467
Малък update на поръчката ми от stylevana:

поръчах артикулите на 26.08, а на 30.08 вече бяха на път към Германия. На 05.09 пристигнаха на адреса на Габиели с DHL, а от там отне към 10 дена да пристигнат с българския превозвач в един от офисите им в БГ (на 08.09 тръгнаха за БГ, на 16ти бяха в Пловдив, а на 19ти пристигнаха в желания от мен офис). Реално забавянето се получи, заради по-бавната доставка с Габиели, но пък не съм се занимавала нито с митници, нито се наложи да плащам ДДС или нещо друго. Само 3.90лв си платих за превоза с Габиели. Силно препоръчвам stylevana и по-скоро тяхната немска страница, тъй като цените там са малко по-ниски от тези на EU страницата им и ми се струва, че доставят още по-бързо. В сравнение с останалите онлайн магазини имат толкова по-голям асортимент и по-добри цени та мисля, че определно ще поръчам от тях и следващия път.

За продуктите е малко рано да изкажа мнение. Тестерчето на purito беше много приятно, от маската на i'm from може би имах по-големи очаквания тъй като обожавам есенцията им с mugwort, която мигновено ми успокоява кожата, а от маската не усетих особена разлика. Олиото на Rohto Mentholatum доста добре премахва грима и не щипе на очите. Надявам се кожата ми да го понесе и не се раздразни в следващите дни

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 19:38 от autumnskies

# 468
Когато миглите са правени с мярка(размер и гъстота), стоят естетично. Всичко с мярка подобрява. По принцип нямам мерак за устни и рядко ми харесват.
 Плюс за миглите е, че не се налага спирала и аз не нося и грим освен гланц за устни. Но имам колежка, която 2 пъти пробва и не успя да свикне с тях, както и една позната. Аз съм малко на принципа "Трай бабо за хубвост" и съм си свикнала.
Спирам с офтопика

# 469
  • София
Когато миглите са правени с мярка(размер и гъстота), стоят естетично. Всичко с мярка подобрява. По принцип нямам мерак за устни и рядко ми харесват.
 Плюс за миглите е, че не се налага спирала и аз не нося и грим освен гланц за устни. Но имам колежка, която 2 пъти пробва и не успя да свикне с тях, както и една позната. Аз съм малко на принципа "Трай бабо за хубвост" и съм си свикнала.
Спирам с офтопика

Прекрасни, зелени очи и огромни изкуствени мигли, за мен миглите са ужасни Embarassed

И да не е съвсем офтопик, днес ми дойдоха цели 3 поръчки от Jolse, стабилно съм прекалила с козметиката Mr. Green
Отзиви ще давам след някой и друг месец, за сега абсолютен фаворит при корейците ми е Cicapair на Dr. Jart+.

# 470
Моята поръчка от stylevana направена на 8.09. до Габиели - Германия , все още не е изпратена , явно зависи от наличностите им

# 471
Тези мигли за мен са страшни. Не съм виждала по-ужасни мигли, а очите са толкова красиви.

# 472
  • Germany
Аз и по-ужасни съм виждала, като някакво животно, което се е цопнало вместо мигли😉 Моя приятелка обаче си слага и са съвсем мъничко, и наистина изглеждат доста естествено. Нейните мигли по принцип са доста редички и късички. Не знам на нея ми харесва, въобще не е нещо прекалено.
И за да не е само спам, отворих най-накрая SNP Prep Peptaronic Serum и въобще не ми харесва. Супер лепнещо усещане има, а същевремено така стяга кожата все едно е пресъхнала. Идея нямам какво ще я правя тази огромна туба.

# 473
Аз и по-ужасни съм виждала, като някакво животно, което се е цопнало вместо мигли😉 Моя приятелка обаче си слага и са съвсем мъничко, и наистина изглеждат доста естествено. Нейните мигли по принцип са доста редички и късички. Не знам на нея ми харесва, въобще не е нещо прекалено.
И за да не е само спам, отворих най-накрая SNP Prep Peptaronic Serum и въобще не ми харесва. Супер лепнещо усещане има, а същевремено така стяга кожата все едно е пресъхнала. Идея нямам какво ще я правя тази огромна туба.
За мен цялата серия Peptaronic е ужасно боклучава, нямам идея как е възможно да има толкова фенове... Лепнещи, мазни, и нищо не видях от тях, състава им също е едно голямо нищо... Една приятелка цялата се изрина  от крема на серията. Абсолютно прехвалени, иначе да - евтини са.

# 474
Наизвадих ретинолите, намерих си  и ретиноловия тонер на mamonde, който съм забравила, че съм купувала. Като му гледам състава, ретинола на опашката, та му се чудя сега ли да го отварям.
Зачервили са ми се назолабиалните бръчки, хидратирах ударно, та малко се пооправиха, обърка ми плана това зачервяване, чудя се да почвам ли сега ретинола или да изчакам да се махне зачервяването, или пък да мажа, като избягвам тази зона, приемам съвети всякакви.

Любим бранд изкарал ретинол, но тези 5 пача златни
https://www.yesstyle.com/en/rnw-der-care-retinol-intense-eye-pat … ml/pid.1116006528

# 475
  • Варна
Здравейте Relaxed
Не съм се включвала доста отдавна, но активно ви чета и си водя записки.

Малко отзиви от мен:
MISSHA Super Off Cleansing Oil Dust Off - отварям трета бутилка, много ми харесва олиото. Не ми дразни, отстранява грима добре и не оставя мазен филм по кожата. Има малко по-силна билкова миризма, но не ми прави впечатление (особено след Purito Centella Green Level Buffet Serum). Единственото нещо, което откровено ме дразни е, че винаги като пристигне пратката цялата бутилка, а понякога и всичко в кашона е мазно от олиото. Въпреки, че помпичката може да се завърти в "заключено" положение явно пак успява някак си да капе.

Isntree TW-Real Eye Cream - с този околоочен изобщо не се спогодихме. Освен, че не ми изравни тена, ми беше много тежък, не попиваше добре, и на следващата сутрин имах "силиконесто" усещане върху кожата. В комбинация с грим и слънцезащита ми докарваше страшен кир ефект.

A.H.C Ten Revolution Real Eye Cream For Face - Взех го след като гледах едно видео на Одил за марката, тъкмо го свърших и вече имам поръчана втора опаковка. Лек аромат, много приятна текстура и хидратира супер. Добре се спогажда и с грим, и със слънцезащита. Изкарах с него около 3 месеца, ама пустото любопитство ме накара да отворя и очния на Cosrx, та се наложи да ги редувам.
В момента съм COSRX Advanced Snail Peptide Eye Cream - много лек и приятен, хидратиращ, също се държи се добре под грим, но може би няма да ми е достатъчен за предстоящите студени месеци.

В момента чакам поръчка от Stylevana, но в този сайт нещата се случват мнооого бавно. Предвид, че всички продукти бяха налични (In Stock shipped within 24 hours) отне около 2 седмици да процеснат поръчката. След това още 2 или 3 седмици да пристигне, но поне дойде директно с куриер, без допълнителни разходи и "спирки".
Миналия месец бях пуснала една поръчка от Jolse, тръгна с корейските пощи и беше тук за 15 дни - взех си я от пощата, като платих ДДС + пощенска такса. Реалната стойност беше отбелязана на кашона и може би затова не беше спряна за документи на митница.

И искам да питам някой има ли отзиви за Shiseido Tsubaki Premium Repair и Shiseido Tsubaki Premium Moist сериите за коса?
Извинете за дългия пост Rolling Eyes

# 476
Да, аз - използвам от около 6 месеца ето това: https://www.yesstyle.com/en/shiseido-tsubaki-premium-repair-mask … ml/pid.1094487929 Разкошен балсам, може би най-любимия ми засега. Моментално  след нанасяне косата става супер гладка и хлъзгава, след изплакване и подсушаване е подредена и лъскава. Има разкошен аромат - на някакво цвете Simple Smile

# 477
  • Бургас/Пз
Поръчах черния околоочен крем на АНС, както и още два вида от мостри, за които писах по-рано. Сега да видим кога ще пристигнат.
Моят проблем около очите се задълбочи, стигнах до офтамолог и кожен лекар и накрая крем с антибиотик. След него обаче имах буквално следи като от раничките. Кожата беше тънка,  чак прозрачна,   като току що обновена. Каквото и де пробвах Бепантен сенсидерм,  Цикапласт,  Цикатридина, Джинджира Алба,  всичко ми щипеше и водеше до допълнителен дискомфорт, нямам идея защо,  тъй като винаги са ми помагали при кожни раздразнения. Единствено кремовете за рани от изгаряния от типа на Витасин и Дефламол ми понасяха,  обаче по цял ден с мазни очи и на работа направо ме изнерви много.  Накрая по отзиви на едно приятелка, поръчах пози крем на Пурито https://kocos.bg/PURITO-Dermide-Relief-Barrier-Moisturizer-1-667
 Направо се родих момичета, толкова добре да успокои и хидратира кожата, че чак не ми се вярваше. За подобни раздразнения и пресушавания е страхотен.

# 478
  • София
Влизам да се оплача от тези пачове.

Свличат се, не съм попадала на подобен хидрогел, грам не пропуска.... един такъв твърд и неприятен.

За тези които се оплакаха, че им се свличат пачовете, пробвайте тези на FarmStay, гарантирано не мърдат, от тънка пропусклива материя са, спокойно слагам серум върху тях и стоя по-дълго. Купих ги от Лили.
https://shop.lillydrogerie.bg/farmstay-black-pearl-gold-hydrogel … ve-za-ochi-531254

# 479
  • Prismatica Aerie
Purito Dermide Relief Barrier Moisturizer го ползвам от около два месеца, много е хубав, fragrance & essential oil-free, омекотява  и подхранва (алантоин, пантенол, сквалан, серамиди, масла) , но за моята много суха кожа вече е леко недостатъчен и се налага да слагам още нещо отгоре. За нормална кожа би бил страхотен серамиден крем.

Общи условия

Активация на акаунт