Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Онкология?

  • 231
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 183
Баща ми е със съмнение за рак на простата (чакаме биопсията) и разсейки в малкия таз, видени на скенер (не ни казват къде са точно, чакаме епикриза). Той е много отпаднал, с диария и не се храни. Беше в инфекциозно, но се оказа, че грешно е насочен за там. Казаха ни спешно да влиза в онкология. Нямам идея накъде да се насочим?

# 1
  • Мнения: 8 823
Здравей, съжалявам за проблема!
Ето една тема, където ще ти дадат съвет:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1275723.msg44942385#new

# 2
  • Мнения: 131
Здравейте, съжалявам, че трябва да преминете през това. В кой град сте? Като цяло в момента е важно да се закрепи положението с диарията, докато излязат резултатите. Не ви ли насочиха към някое болнично заведение? Ако отказват да го приемат някъде, тогава действайте през спешна помощ. Хората с онкологични заболявания ги водят едва ли не хронични и за да обърнат внимание трябва да се каже по телефона, че е с влошаване на състоянието, т.е. не е обичайното влошено общо състояние. Без епикриза от биопсията и резултатите от образните изследвания не знам дали ще го приемат в онкологично отделение. Колко време ви казаха, че трябва да чакате?
За София мога да препоръчам болница Надежда, те имат доста добро онкологично отделение. Токуда също сякаш спада към тези, в които поне средата е добра.

# 3
  • Мнения: 183
От Търново сме. Понеделник са ни обещали резултатите, след 1 месец време, верифицирали ги, било нещо много рядко... Закарахме го през спешна помощ, много е отпаднал и в същото време изнервен от вече месец лежане по болници и банки. Много се надявам да овладеем ситуацията и да се насочим към основната битка. Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт