Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 8

• 44 120
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
Потвърждавам, че червената рокля за 11 лв е страхотна...😀...

# 541
Ех толкова и се чудех на тая червена рокля....все си викам едва ли ще нося червена рокля, сега ме хвана яд, че за 11 лв се стиснах Satisfied

# 542
От палтата, тези две остават:

Тези се връщат, черното е хубаво но уголемено, а зеленото е ужасно:

Тази червена рокля и аз я гледах, обаче ми изглеждаше като за високи жени и се отказах.

# 543
Взех си пратката и да споделя впечатления.
Синята рокля е чудесна за лятото.В първият момент реших, че ми е голяма и е трябвало да поръчам С размер, но сега така се носят по-свободно. И с коланче стои добре. Аз хванах каквото имах подръка, не че това си ходи с роклята.Ще си чакам и зелената и ще ги менкам да си ги нося в жегите.

Дънките са тип зимни, от плътен деним, една идея са ми по-големи, иначе удобни.Тях ще ги помисля дали да оставя

И пуловерчето е ок за тези пари.И то остава

# 544
  • Пловдив
Мария, искам и аз тая парка Онли Simple Smile Ако видиш номер, свиркай.

# 545
aDaMaNt^, за якето, размера си отговаря според мен.

# 546
  • Бургас

Мистик, слагай я в коша или в любими - https://www.aboutyou.bg/p/only/prehodna-parka-5701657
Ако я видя пак намалена направо на лични ще ти пиша. Аз отдавна я бях харесала и много приятно се изненадах, от  цената ѝ на това намаление.

# 547
Тия парки май бяха за по 20 лв, сегашната цена не ми харесва. 😎

# 548

Мистик, слагай я в коша или в любими - https://www.aboutyou.bg/p/only/prehodna-parka-5701657
Ако я видя пак намалена направо на лични ще ти пиша. Аз отдавна я бях харесала и много приятно се изненадах, от  цената ѝ на това намаление.
Може ли и на мен, евентуално, съобщение, ако я видиш намалена? Много я харесах и аз Simple Smile В синьо, светло синьо и розово много ми харесаха. А като размер - отговарят ли си? Че нещо пропуснах май тази подробност.

# 549
teda mars, роклята е чудна, а да си призная, на снимка от сайта ми изглеждаше направо безнадеждна! 😊 Дънките са ти огромни, махай ги.

# 550
  • Пловдив
Да, по 22 мисля, ама само S и XXS имаше, ма тя Мария е фина кат солетка и я грабна Wink
Надали ще я пуснат пак на толкова...

# 551
  • Бургас
Да, 21 и нещо беше. Ще пиша само да я хвана пак. Розова и аз искам за 20 лв. Smile
Като размер мисля, че си отговаря почти. Може би е леко уголемена, но не с цял номер. Аз съм ХС-С, от тази взех ХС и ми е добре. С-ката щеше да е по-свободна, но пък с връзките на кръста ще се обере това. Така, че и на точен номер да заложите няма да сгрешите. Simple Smile

# 552
коя е роклята от 11лв?

# 553
Ееех, да, тогава е ясно, защо е била толкова намалена Simple Smile Аз какво харесах от намалението - повечето неща бяха все в мънинки размери Simple Smile

# 554
И аз искам да видя роклята от 11 лв. Отварям всички линкове, но не помня коя е. Парката и на мен ми харесва, слагам я в любими.
От сайта ми отговориха със извинения и имам код за отстъпка. Остава да разбера дали ще хваща по намаленията.
teda mars, дънките са ти огромни, пращай ги обратно. Рокличката също е свежа, чудесно ти стои.

Общи условия

Активация на акаунт