Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 8

• 44 118
  • 762
  •   2
Отговори
# 555

И аз й се чудех...дълго време имаше номера след като някой я сподели тук...Но безплатната доставка/връщане, близостта на офиса на Еконт и лесната процедура по връщане надделяха....Joy ....

# 556
Soñadora, моя код за сгрешен продукт действаше на псоледното намаление. Беше решаващ да купя две якета Laughing

# 557
Тази рокля някой я поръча, как върви размерът, дали ще мога да взема номер надолу?
https://m.aboutyou.bg/p/only/lyatna-roklya-sara-8004310

# 558
@kativita а материята как е? да ли се мачка?
Поръчах си я в Охра

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 18:22 от Ghost Quartz

# 559
Сега е понамачкана и вероятно ще се мачка,но понеже материята е като на черти и може би няма да личи много...самата материя "тежи" и оттам  идва хубавото падане и заедно с полуполото, подчертаването на бюста, леко голия гръб, хубавото червено  я прави интересна....А пък за 10.47 лв....още по-интересна....Grinning...

# 560
Единственото, което ме спря да я купя, беше сигурност, че на моята фигура няма да стои ок. Но е супер, когато споделяте такива супер намаления!

Lemy, онова зеленото палто на Трендиол и аз бях поръчала, от по-предното намаление, но наистина не е ок. Засега всичко, което съм поръчвала на тази марка, не ми беше ок, и всичко връщах обратно. Дрехите изглеждат добре на картинки, но или плат ще е потресаващо гаден, или самата кройка ще стои странно, или дрехата видимо ще изглежда много евтина. Или просто аз нямам късмет, и все случвам на такива кофти попадения на тази марка Joy

# 561
Ще досадя с малко по-дълъг пост. Взех 3 пратки 😁 Снимките са и линковете.

Панталонче или пижама е, не знам:

Идеята ми беше да го нося по плажче и тн. Половинката ми каза, че съм била като Шехерезада, де да имах и нейната фигура. Приятен цвят и материя, малко дълго ми е и ще го мисля.

Едно жълто рокле:

На тази марка не мога да хвана номерацията. В едни S  се побира, в други и в L не мога да вляза. Имаше само L р-р, малко широчко ми е на бюста и се чудя дали няма да се свлича. Иначе горната част прозира. Ще е списъка за мислене.

Харесвам н а тази марка роклите, но и тази не е моята.

Добре пада, има подплата и не прозира. Много дълга обаче и с моите мини на височина размери трябва много да се подрязва. Иначе стърчат нещо като кончета отгоре и малко петънце има. Най-вероятно ще я връщам.

Още една рокля, но спортна за по-студено време.

Едни къси панталони Mango

Една блуза, която не ми допадна.

Много тънка и прозрачна, а като размер прилича за малко дете.

И един шал за лятото

Един чорапогащник на хубава цена:

И на последно синьото яке за половинката.

И аз взех от сивото яке :

https://m.aboutyou.bg/p/freaky-nation/prehodno-yake-taxi-driver-5209210

М размер едвам го закопчавам без тениска даже. Може би ще го върна, ще мисля.

# 562
Пълнолуние, останаха ми очите в спортната рокля, как са й размерите, отговарят ли си? Ватирана ли е или обикновено трико? Благодаря за споделянето Simple Smile

Един оффтопик въпрос, как се прави картинка-линк? Извинявам се за невежеството си, но ми е любопитно Simple Smile

# 563
[urI=линк към сайта][iмg]адреса на изображението, завършващ на jpg[/iмg][/url]
iмg е също на латиница -> img, но го изписах с бг М, защото няма да видиш таговете иначе.
Слагам едно такова изображение линк, като цитираш моя пост, ще видиш как изглежда. Розата е линк

# 564
Аsmegin Леко е ватирана.
Скрит текст:

Мисля, че е лего уголемена. Под мишници те е 56см широка, S размер.

За снимка с линк синтаксиса е следният [ url=слагам линка на продукта] [ img] линк към снимката [ /img] [ /url]

Сложила съм празен интервал след първите скоби, за да се види синтаксиса иначе, трябва да го няма.

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 08:37 от Пълнолуние

# 565
[urI=линк към сайта][iмg]адреса на изображението, завършващ на jpg[/iмg][/url]
iмg е също на латиница -> img, но го изписах с бг М, защото няма да видиш таговете иначе.
Слагам едно такова изображение линк, като цитираш моя пост, ще видиш как изглежда. Розата е линк

Азалия и Пълнолуние, благодаря ви Simple Smile
Скрит текст:

Aаааа получи се, благодаря ви, момичета! Simple Smile Purple Heart

Пълнолуние, бкагодаря ти за снимката, аз такава ватирана рокля исках да купя Simple Smile Слагам роклята в любими, ще я дебна. Не мога да разбера някой път, роклята ватирана или не, в описанието като липсва това инфо.

# 566
Супер изглежда и на мен ми се носи такава рокля. Ако се одобря с грубиянските боти, ще я дебна.
Моята поръчка от 17ти си стои опакована, очаквах я на 20 или 21, но не би.
Щях да пиша за зелената парка Only. Мъжът ми мин. година си взе същата, но подплатена, зимна. След първото изпиране мноого избеля, а ватираната подплата, която беше бяла, цялата се опърпа и изглежда все едно е носено 5 зими.

# 567
Нямам съобщение от Еконт, няма пратки и в профила ми в приложението им, а в събота пътувам... Ако не са дошли до утре нещата, ще трябва да ги откажа, няма кой да ми ги вземе. Що така се замотаха тоя път...

# 568
Моята пратка стоеше подготвена от 17 и днес гледам вече е в офиса, а вчера сутринта още нямаше движение по нея. Чакам два чифта тамариси и две съвсем обикновенни рокли за по десетина лева.

# 569
  • София
Азалия Аз ей сега цъкнах да видя какво става с първата ми пратка и пише, че в 8:22 е била вече в офиса, което е доста интересно при все, че офиса до нас започва работа от 9:30 Grinning Нямам известие от Еконт де.

Общи условия

Активация на акаунт