Нашите кухни - тема 91

• 52 361
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
  • Street of Dreams
Мацка, плотът стандартно си е 60 см. Ако се измери шкафа вътре между вратичката и гърба, пак е към 55 см стандартно. Явно нямаме опит с фирмата, но ако това ти е единствен критерий, може да погледнеш и другаде.

# 451
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
По спомен май съм виждала и по-дълбоки плотове, но няма голям асортимент. Днес даже гледах онлайн и шкафчета 44см,което тотално ме втрещи.

# 452
  • София
🤔На икеа са по 63,5

# 453
  • Street of Dreams
По спомен май съм виждала и по-дълбоки плотове, но няма голям асортимент. Днес даже гледах онлайн и шкафчета 44см,което тотално ме втрещи.

Ако имаш ъглова или П-образна кухня и на едната стена нямаш уреди, можеш да спестиш малко място така. За работен плот според мен е достатъчно, или за малки уреди.

# 454
Здравейте!

Нова съм в темата, четох доста досега, но имам нужда от актуални мнения.
Ще обзавеждаме кухня изяло, все още не живеем в къщата. Към момента сме се насочили към Диалог и Прего. Ще идем, ще разгледаме, ще се ориентираме според проектите, предполагам.
Първи въпрос - как вървят цените на Диалог?
Втори - можете ли да ми препоръчате други подобни фирми, занимаващи се с изработка на кухни? Някой има ли отзиви за Айко?

Благодаря предварително!

# 455
  • София
Ами съдейки по някои постове на страницата на Диалог във фейса, кухните им излизат някъде 3000 - 3500 лв на линеен метър редовна цена. Щом мострата на този модел с 3 метра шкафове и 3 метра остров е била на редовна цена от почти 18,5К, а е мдф с термоплот, значи за вратички с масив и плот от технически или естествен камък ще е поне 4К на линеен метър.

# 456
  • София
Аз съм писала и преди, Диалог ме спечелиха като отношение, професионализъм и визия на кухните, които видях в шоурума, за съжаление ме загубиха с цената, но това вече си е мой проблем.

# 457
  • sofia
В стария апартамент правихме кухня при Диалог и бяхме супер доволни, беше преди доста години. Сега за новия апартамент поисках първо от тях оферта, но и от други фирми - цената на Диалог беше най-висока - около 12000 бе уреди, плот и гръб за 4,20 м кухня… Избрахме друга фирма.

# 458
В стария апартамент правихме кухня при Диалог и бяхме супер доволни, беше преди доста години. Сега за новия апартамент поисках първо от тях оферта, но и от други фирми - цената на Диалог беше най-висока - около 12000 бе уреди, плот и гръб за 4,20 м кухня… Избрахме друга фирма.
Може ли да кажеш какъв материал e това?
Миналата година поръчахме при тях и 3.10 л.м. ни струваше 6100 без уреди и плот, корпус ПДЧ, врати МДФ. Но височината в 2.45, защото техните са обикновено на 2.10 и ни стигаше до средата на стаята.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 17:49 от Mimito_75

# 459
Цени от 3000 лв лм могат само да ме радват. Да са живи и здрави и все така 🤗😇

# 460
Някой поръчвал ли е от Абанос? Какви са им цените ?

# 461
  • sofia
Корпус ПДЧ, вратички МДФ, за височина 2.40-2.50 мисля.
Може ли да кажеш какъв материал e това?
Миналата година поръчахме при тях и 3.10 л.м. ни струваше 6100 без уреди и плот, корпус ПДЧ, врати МДФ. Но височината в 2.45, защото техните са обикновено на 2.10 и ни стигаше до средата на стаята.

# 462
  • Раковски
Много хора са неориентирани в цените в настоящето, не се знае кое е добре и кое не е. Сравняването на оферти е нещо друго, но като за начало искайки оферти от две-три места задавайте еднакви материали, обков, плот и т.н.

# 463
Някой поръчвал ли е от Абанос? Какви са им цените ?
Не съм поръчвала, но ми дадоха оферта миналата година. За един и същи модел: Диалог 6000, Абанос 11000. Изпаднах в тих ужас. Не ми се мисли сега какви са цените.

# 464
  • София
Цените в момента са потресаващи и меко казано-двойни.

Ние правихме кухня по поръчка в началото на годината и ни излезе 8000 лв. В момента кухня за панелка, заедно с част от мебелите в другите стаи, е с оферта 22 500 лв. Същата фирма, само няколко месеца по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт