Нашите кухни - тема 91

• 52 361
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Привет, някой да е виждал да се продава някъде органайзер за прибори, за чекмедже, на 2 или повече нива? Свекърва ми има, но е купуван отдавна и го няма в магазина вече, а не намирам онлайн нищо.

# 601
Привет, някой да е виждал да се продава някъде органайзер за прибори, за чекмедже, на 2 или повече нива? Свекърва ми има, но е купуван отдавна и го няма в магазина вече, а не намирам онлайн нищо.

Такова?
Скрит текст:

Joseph Joseph - практикер и не само

# 602
Според мен има предвид нещо такова.
Не знам обаче тоя сайт доколко е реален
https://rosini.bg/za-kuhnqta/sushilnici-za-sydove/postavka-razpr … -roza-kakao-53280

# 603
  • София
Росини си е напълно реален сайт, доста поръчки имам оттам и сравнително бързо пристигат.

# 604
Ами супер значи:-) и аз научих нещо от показаното:-)

# 605
https://rosini.bg/za-kuhnqta/sushilnici-za-sydove/postavka-razpr … -roza-kakao-53280

Да, точно, мерси Simple Smile

# 606

Да, точно, мерси Simple Smile
Такъв тип има и в Пепко, наскоро купувах за бюрото на голямата дъщеря, подрежда си моливи и химикалки там.

# 607
Здравейте, тепърва ще правя кухня на апартамент, който е за основен ремонт и реших да разгледам из Интернет. Някой може ли да ме ориентира в кой ценови клас са кухни Прего. Много хубаво изглеждат, не знам за качество, но да знам дали да ходя до шоурум. Кухнята ми е малка 100 см х 140 см. На две нива ми трябва, т.е.долни и горни шкафове

# 608
Ценови клас между 2500 и 3000 лв линеен метър. Уреди отделно.

# 609
  • Dobroslavtsi, Sofiya, Bulgaria
Здравейте, малко глупав въпрос, но лед осветлението на кухнята монтира ли се в канал или лентата се лепи директно за шкафа?

# 610
Може и по двата начина, но по-добре е да е вкопана лентата, за да не дразни и да ви свети в очите, особено ако сте от по-нисичките.

# 611
И външната не свети в очи, разликата е 1-2 см дебелина. Понякога се налага външна, напр при сушка с дъно тава. Няма драма

# 612
Здравейте,
Някой има ли опит със Slim Line плоскости за плот и гръб?Може ли да ме ориентирате в цените и колко лесно се поддържат в сравнение с термоплот?

# 613
Ina 2256, те са висок клас решение. Цената не е малка, зависи от цвета, но средно на плоча от 1500 до 2400 варира, ако говорим за едно и също нещо.. Устойчиви на удар, надраскване, влаго и водоустойчиви. Така че мивката да я сложите отдолу на плота.  Ако надраскате да махнете драскотината и др. С такива плочи няма да се навие всеки майстор кухня да ви направи.

# 614
Самият материал е тази цена(около 1500 лв.), но не мисля, че ще намерите майстор под 4000 да се навие да сложи и причината е риска обрабтока и монтаж. Ние не се занимаваме с такива, но съм чувала от клиенти и други фирми. Тоест цената е близка до изк камък и по-ниска от естествен камък. За мен лично плот(какъвто ще да е) нямат практичната стойност на посочените цени една почивка в Малдивите или лек автомобил нисък клас(примерно). Даже наскоро клиентка с много скъпи апартмаенти като изпълнение това коментира, че цената не оправдава добавената стойност. Разбира се все още не съм срещала човек с монтиран камък, който да каже "Зле ми е" хахаха Няма кой да си го признае.

Общи условия

Активация на акаунт