Тренировки в домашни условия - 117

• 46 098
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Вече съм без програма и в чудене какво да почна....
Днес направихме епик бегинър лег дей,без тежести.....голяма грешка ,че подходих снизходително към нея ,само на едно кафе ...🥵

# 541
Ако мускулната треска е много зле, не се насилвай да тренираш още. Можеш да пиеш аспирин, витамин Ц, магнезий. Аз лично не забелязвам чак такава разлика дали съм взимала или не, но според други хора помагало.

# 542
BadKarma, благодаря за съвета. Simple Smile

dea76 формата ти е УАУ! Към такава се стремя и аз, но с крем карамел и кокоски + Руми едва три - четири пъти седмично, няма как да ми се получи. Sad
Ти сигурно тренираш много и със стабилни тежести, нали? И 100% храненето е на ниво.
Поздравления!:raised_hands:

# 543
Деа, браво, показваш чудесна форма Blush
Чета те редовно и бях любопитна какви са твоите цели и постижения.
Благодаря, че сподели Blush
Ти си абсолютното доказателство, че не тежестите на ръба на възможностите, а прецизното изпълнение, последователността и постоянството са много по-важни за добрите резултати.

Днес почивам.
Денят вчера бе страшно изтощителен. След сутрешния трен трябваше да се погрижим за потрошената ми свеки, която бе изписана след операция от една болница в Пловдив за транспортиране към друга в София. Скъсаха ни нервите с тичане по организационни и документални неразбории. Едва успяхме да я превозим минути преди крайния срок за прием в болницата. Шофьорът на линейката се оказа добър, истински голям човек и много ни помогна.
Вечерта изпих три чаши вино, спах кошмарно, събуждах се на всеки час, докато окончателно се оцъклих малко преди 5.
Направих си кафе, почетох книга и внезапно се вдъхнових за йога. След час в компанията на Boho Beautiful (15 минутна сутрешна йога и 45 мин. практика за детоксикация) отново се почувствах себе си. Довечера ранна вечеря и рано в леглото.

Утре - ден 5 от IRON (ръце и корем) за двамата с любимия, след което аз продължавам с ден 3 (дупе и задно бедро), а той - кростренажор на висока степен на съпротивление, за да вкара силов елемент. Не били за него хиптръстовете Grinning

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 15:41 от Vetrena

# 544
Dea76,  супер форма! Поздравления! Trophy

Аз още не мога да реша дали да почивам от тичане днес, или чак утре. Но днес не вали....ще видя.
Довечера рамене и корем.

# 545
Dea - много впечатляваща форма! Браво!

Ани § Наде - много малко хора ще ви съчувстват истински за загубени кг Wink

Ветрена - съжалявам за проблемите!

Отчет - утре. Тренирам много леко, все още е ненормално горещо при мен и тичам по децата, че почват училище!

# 546
Dea, прекрасна форма!

Звезди, радвам се да те "видя."  Чудесно е, че пак успяваш да намериш време за тренировки!

Дез, успех с тичането! Аз два дни реших да работя от вкъщи, за да имам повече време и да мога да бягам. Съмнявам се, обаче, че съм във форма за маратон през октомври ... Тези дни бягам изцяло за удоволствие, даже часовника не нося от около 2 седмици.

Ветрена, съжалявам за проблемите! Дано отшумят скоро!

Агент, успех с началото на учебната година и тичането по задачи!

Аз продължавам с Power of 4 + бягане + йога. Boho Beautiful имат 31 дни free trial ако някой иска да се възползва.

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 19:27 от Анонимен

# 547
Привет, момичета 🤗🤗🤗 Мисля, че успях да видя всички.... просто всички сте страхотни. Страхотни резултати и давате мотивация на останалите.

Днес завърших Iron 💜
Като цяло съм доволна от програмата, времетраенето на тренировките са оптимално използвани. Отчитам еднакви кг и със сигурност не трениран корем Sad
Ще почина два дни и ще умувам какво да започна в неделя.

# 548
Добро утро от мен!

Много благодаря за хубавите думи! Това е една от темите, в които се усеща позитивизъм и подкрепа.

Very_berry, аз почти всеки ден споделям тренировките си тук (което може и да е отегчително за някои от потребителите). Не тренирам с големи тежести - това, с което разполагам към момента са комплекти дъмбели 2*3, 2*4, 2*5, 2*6 и ето тези на мъжа ми, които обаче са ми неудобни и ги използвам във вид на един по-тежък дъмбел (най-много 16кг към момента):

Храня се с това, което обичам (но аз не обичам пържено, мазно и тестено, а за съжаление и месото не ми е любимо). Не следя макроси, но обмислям след време да опитам и това. Вечер задължително ям нещо сладко - черен шоколад (има един в Lidl, който ми е любим), скир с протеин и ядков тахан, протеиново барче или домашно приготвен десерт. В последното си видео Карълайн каза, че също всяка вечер си хапва протеиново барче.

Днес правих ден 5, Epic Heat - ХИИТ тренировка с множество бърпита:

Много изтощителна тренировка, но я направих, като дори не модифицирах бърпитата (за сметка на темпото ми Flushed).
Реших, че нямам достатъчно енергия за предложената 30-минутна кардио добавка и правих това:

Хареса ми, като на няколко пъти ми се наложи да правя междинни почивки. Тук използвах 2*4кг.

Поздрави и хубави почивни дни!

# 549
Започнах Iron отново,ще я извъртя цялата до по-хладни дни....въртях-суках това е ...Днес глутс ,на тая врътка ще се пробвам да вдигна тежестите ...

# 550
Днес утре отново се връщам към тренировките след почти 3-месечна пауза.
Мисля да редувам Iron и Fuel или да ги извъртя една след друга.

# 551
  • Бургас/Пз
Отчитам днес трицепс и рамо в залата. Добавих и някое друго упражнение за корем. Вчера правих крака и глутеус,  направо едва се съблякох,  всичко беше мокро и залепнало по мен.

# 552
Започнах с тренировка за цялото тяло от  Circuit Series и понеже ме домързя да отида до залата, я направих вкъщи, където заради жегата се налагаше да пия вода в паузите. Принципно не го правя, а сега с всичката тази вода на често и по малко на моменти ми призляваше. Завърших тренировката с прилично темпо, вир вода съм и доволна от себе си.

# 553
Аз отчитам 8 км бягане в парка Simple Smile

# 554
  • Варна / UK
Днес съм чела мислите на Ани Hug и направих във фитнеса една лека тренировка за рамо (плюс малко гърди, че видях една свободна машина, която не бях пробвала). Това e screenshot на упражненията:
Скрит текст:
Щях да завършвам с упражнения за корем, обаче като хванах дъмбелите за shrugs и
Скрит текст:
съм пети ден с МЦ, и уж почти нищо нямаше... и като шурна... експресно приключих и хукнах да се оправям Grinning
Живот и здраве за неделя съм си предвидила тренировка за крака, а от следващата седмица вече си влизам в 6-дневния сплит.
Деа, прекрасна си Heart
Духче, адмирации, аз 8км не мога да ги извървя, камо ли да ги пробягам...

Общи условия

Активация на акаунт