Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Приел ли ме е за даденост? Има ли шанс да се справим

 • 5 107
 • 128
 •   1
Отговори
# 15
 • София
 • Мнения: 7 114
Авторке, вече е свършило. Ако продължаваш да стоиш, съвсем няма да се върне.

# 16
 • Мнения: 44 938
Ами явно твърде много си му на разположение. Намери си някакво хоби, започни да закъсняваш, разнообразявай се със срещи с приятелки, спорт, каквото се сетиш. Ако не си промени отношението, значи просто са се изчерпали нещата.
При наша близка двойка нещата се развиха така. Започнаха да си запълват времето с различни хобита и спорт, които практикуваха отделно. Резултатът беше, че проблемът се задълбочи и се отдалечиха съвсем. Опитаха да съживят емоциите с годеж, временно еуфорията ги сближи, но буквално седмица преди сватбата тя погледна трезво на ситуацията и я отмени.

Конкретно за случая на авторката и аз залагам на друга жена. Това, че се прибира намусен и сърдит е много сериозен симптом.

# 17
 • Най-красивата страна
 • Мнения: 11 445
Според мен той има някакъв проблем,който не желае да сподели с теб.

# 18
 • Мнения: 1 536
А това с другата жена няма ли да си проличи, след като с авторката живеят заедно? Най-малкото от закъснения, съмнителни чатове, зле скроени обяснения за отсъствието му итн.
Това, че е намусен и сърдит, изобщо не ме кара да мисля за афера. Човек покрай такива неща по-скоро весел и еуфоричен без причина може да бъде, ако е в началото. Ако пък има паралелна връзка отдавна и вече му е трудно да жонглира, възможно е да се вкисва вкъщи, ама все си мисля, че тия неща се надушват по отвреме.

И аз клоня повече към несподеляне на някакъв проблем. Или проблем между тях двамата, който тя не отчита като такъв, а на него да му пречи. Но щом не иска да говори, явно нещата ще станат ясни чак като се разделят.

# 19
 • Мнения: 1 525
И аз мисля, че има проблеми, може би от работата, нещо, което му мачка самочувствието и се чувства неудовлетворен. Най-добре е да говориш с него, че се държи лошо с теб, намери време да прекарате почивен ден заедно, да се отпусне и подхвани темата.

# 20
 • Мнения: 3 876
Не е даденост, или има друга жена, може и само точене на лиги без консумация, или си му омръзнала тотално и вероятно има натрупани други проблеми. При това положение и предвид че сте по на 20 и няколко години,  не виждам смисъл да реанимираш тези отношения.

Да добавя, при външни проблеми, такова поведение не може да продължи дълго и да стане начин на живот. Не е това причината за мен

# 21
 • Мнения: 9 601
Сетих се нещо друго като обяснение. Пробвала ли си да говориш за развитие в посока брак и деца? Ако той не иска тези беща с теб, ще се цупи и ще те отбягва, но няма да те напусне, докато не намери друга удобна жена.

# 22
 • Мнения: 84
Това което ми казва, че се дразнел на това, че аз съм весела и щастлива, а той искал почивка. Искал отдалечаване, дразнел се на това, че искам близост, която той не. Отрича за друга жена, няма и индикации да има

# 23
 • Мнения: 9 601
Ъъъъъъ......

Съжалявам, но почнах да давам заето.
Отново, защо изобщо седиш там? Не можеш да си позволиш самостоятелна квартира ли?

# 24
 • Мнения: 3 876
Ми почни да му вдигаш скандали и да истерясваш, може пък да му хареса...

# 25
 • Мнения: 1 536
Божее, обикновено мъжете се дразнят и подтискат, когато жените са намусени и мърморещи. Тогава се чудят къде е проблема и дали жените им не са нещастни заради тях. А тоя точно на терсене.
Явно се е изчерпал и е подтиснат от нещо, но не бих те съветвала да се превръщаш в спасителка. Дай му го това отдалечаване и като ( ако) му мине мензисът, да те потърси. Пък ти вече ще си прецениш искаш ли го.

# 26
 • Мнения: 534
Е това вече е друго. Аз си представях, че си седи мълчалив и намръщен, а то какво било.
Ако мъжът ми някога ми каже, че иска да се отдалечим и да нямаме близост, ще му я дам с най-голямо удоволствие.

# 27
 • Мнения: 9 601
Да не се редактирам горе....
Струва ми се, че той иска да се разделите, но по някаква причина не иска светът да вижда, че инициаторът е той. Страшно много мъже го правят, изпиляват ти манипулативно нервите, докато си събереш багажа или ги изгониш и после пред другите се вайкат ох, тя лошата, аз добрия.

# 28
 • Далечният изток
 • Мнения: 9 518
Е ми извинявай, ама само дето директно не ти е казал, че не желае да сте заедно.... Защо се натискаш?!

# 29
 • Мнения: 65
Това което ми казва, че се дразнел на това, че аз съм весела и щастлива, а той искал почивка. Искал отдалечаване, дразнел се на това, че искам близост, която той не. Отрича за друга жена, няма и индикации да има
ти каза, че преди не беше така, а е станало. Значи нещо се е променило през това време, помисли. Да предположим, че едно време се е чувствал повече мъж, завоювал те е и т.н. с времето, обаче, започнал е да се чувства по друг начин и причината си ти, според него, защото си движещата сила във вашата връзка...но има нещо, което го притеснява и не ти го споделя, за теб и отношенията...може да се чувства подтиснат малко, сигурно е влязал във депресия...остави го той да взима решения...но най-добре е да го провокираш на откровен разговор, какво чувства, когато си весела и щастлива, какви мисли му се появяват тогава...това е съкровено и може да не ти каже, ако го е срам да си признава...

Общи условия

Активация на акаунт