Парфюмни размисли и страсти - 274 юли 2022 г.

• 55 423
  • 586
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря ви за коментарите, момичета. Междувременно се разрових в темите, мненията са противоречиви, но все пак се ориентирах за парфюма. Ще се купува.

# 286
Днес си взех от разпродажбата на Notino Terra mia. Най-уникалното кафе с лешници, без да е сладко.

Обаче интересно, това е май екстракта.
Страхотно попадение!
Честито! Да, това е чистия парфюм и предполагам е разкошен. Момчетата имат edp версията и стои невероятно добре. Едно от най-разкошните кафета които съм срещала.

# 287
Хайде, и аз преписах една Carthusia, вие така апетитно ги описвате, че човек няма избор, отдавна искам кафе аромат, но intense Cafe така ме травмира,  не смеех до сега....
Много обичам да поръчвам на сляпо и да се радвам после

# 288
Аз днес се разписах с един Elie Saab - Le Parfum на сляпо.
Мисля, да го оставя обаче неотворен до есента и тогава чак да се изненадам с него. 😅

# 289
Le Parfum за мен е един от малкото всесезонни. Особено с това “лято” в София… Вечерно време би бил разкош.

# 290
  • София
Хайде, и аз преписах една Carthusia, вие така апетитно ги описвате, че човек няма избор, отдавна искам кафе аромат, но intense Cafe така ме травмира,  не смеех до сега....
Terra Mia не е ли подобен на intense Cafe ?
Такива коментари има…
Хубаво кафе е Coffee Addict Theodoros Kalotinis.

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 23:06 от Vesika

# 291
Хайде, и аз преписах една Carthusia, вие така апетитно ги описвате, че човек няма избор, отдавна искам кафе аромат, но intense Cafe така ме травмира,  не смеех до сега....
Terra Mia не е ли подобен на intense Cafe ?
Такива коментари има…
Хубаво кафе е Coffee Addict Theodoros Kalotinis.
Подобрена версия уж, не такъв крещящ в драйддауна, надявам се

# 292
Здравейте,
Може ли малко мнения за Lady million fabulous, искам да поръчам на сляпо, а с търсачката го откривам предимно в секцията размяна на парфюми

# 293
Днес всички вкъщи се парфюмирахме с A'marre / Carthusia 💖
Този парфюм е прелест - ухае на лято, слънце, море, цветя, свежест и безгрижие. Тотален унисекс.

Солена Луна, за мен Terra Mia е мъжки  парфюм, не съм си пръскала на мен, но ми доставя голямо удоволствие да го усещам около себе си.

Prends-Moi / Isabey - парфюма за който писах снощи - стои близо до кожата и бих носила с удоволствие всеки ден. Ще го изчакам на промоция както и ще потърся проби и от другите аромати на марката.

# 294
Le Parfum за мен е един от малкото всесезонни. Особено с това “лято” в София… Вечерно време би бил разкош.
Абсолютно подкрепям!
Женствен и луксозен в прохладните вечери,абсолютна класа.

# 295
Днес съм с Туили Ермес, божествен парфюм.

# 296
На морето (южно черноморие) е жега...май не избрах добра колекция от парфюми...гледах да взема повече мострички, заради багажа. Една от тях е Амуаж Съншайн, имам я от парфюмна дама и сега й дойде момента. Но, никак не е моето, даже има някаква отблъскваща жилка. Не мога да я определя, ММ каза, че ухае хубаво, но силно. Аз ще продължа с Кристал Солейл на Ла Ви и Нарцисо Есенс.

# 297
Особено с това “лято” в София…
Аз съм в Централна България, всеки ден духа силен вятър. Много е лятно, да. Имам късмет, че повечето парфюми, които харесвам, са по-подходящи за хладно/студено време. Днес пак нося Amouage Portrayal.

# 298
Аз днес се залях с Chanel 5 premiere, много ми е цитрусов, летен, почти гурме в драйдауна.  Взех него уж да не го свързвам с баба ми, която имаше 5, обаче  след напръскване се сетих, че майка ми имаше едт-то през 90те.... Радвам се, че и Шанел и Герлен правят варианти на класическите си аромати, защото са много хубави, но все пак не искам да имам парфюм точно като на баба/мама.
Нямам търпение да дойде поръчаната Carthusia, обичам нотино, защото приемат връщане и на тествани парфюми. Дори се чудя дали да не си взема и едно philtre на Shalimar....

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 15:50 от Солена Луна

# 299
Аз днес сложих L'Interdit Intense. Доста е женствен и интересен според мен. Не прилича на първообраза и нямам нищо против това. Не усещам никаква тубероза в стил дъвки бонбонки тук, същевременно има нещо много познато и типично за парфюмите напоследък, но и нещо нестандартно, което го прави интересен и поне малко различен от масовките.

Не ми тежи, но и тук не е особено топло. Много ми е любопитно какъв ще е зимата - според повечето мнения се развива по-добре в студ.

Общи условия

Активация на акаунт