Парфюмни размисли и страсти - 274 юли 2022 г.

• 55 384
  • 586
  •   1
Отговори
# 405
И аз не съм фен на Диорисимо. За мен е свеж и леко остър, но майка ми такива харесва, затова съм го избрала за нея. Като аромат малко ми напомня един сапун, който съм помирисвала в ранното си детство, мисля, че беше Флорена.

# 406
  • The Evergreen State
Едва ли е нещо което феновете на момина сълза не знаят но да споделя, може да помогне на някой - Anais Anais Cacharel е силно цветен и има момина сълза. Не е доминираща и не е моно аромат на момина сълза но - просто идея да се пробва. В комбинация със зюмбюл и лилиум е но има тази свежест на пролетни цветя (леко остра и зелена) която може да допадне.
Редактирам да добавя - не е за поръчка без тест обаче - класически цветен аромат от 80те е (не съм пробвала версията от 2014 но мисля че не е много различна) и си трябва тест.
Сега ми се доноси нещо подобно, Анаис Анаис ме връща назад във времето, може би заради него харесвам аромати с лилиум и силно цветни като Gucci Bloom или Gucci Bamboo.

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 20:32 от Athena

# 407
А на мен не ми понесе Диорисимо, а доста харесвам аромат на момина сълза. Миришеше ми на баба, тежко и лепкаво. Командировах го при майка ми, но и тя не го хареса и след няколко години стоене и събиране на прах, замина в кофата. Тъй като това ми беше първата среща с Диор, доста време не заглеждах нищо от  техните аромати.
Момичета, синът ми помириса от виалче Versace Eros и много го хареса, но аз не забелязах EDP или EDT е. Може ли да ми споделите има ли разлика между двете и ако да, кое според вас е по- подходящо за 23 годишен младеж?

# 408
Мисля че по-старите аромати са някак по плътни и по-задушливи, докато по-модерните някак се разнасят повече във въздуха

# 409
Mariposa333,
Versace Eros EdT, мисля, че е по-подходящ за млад мъж. Достатъчно силен и траен е. Най-добре ще е, ако може да ги сравни...Този аромат го познавам случайно, носеше го мой колега. Отказахте ме да търся Diorissimo, а да си припомня Anais Anais е добра идея! Благодаря, Athena!
Усещате ли анасон в Guerlain L'instant Magic?

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 06:15 от Magda Dimitrova

# 410
Deetron, прекрасен коментар!
Колкото до Диорисимо отначало докрай си е момина сълза, свежа и леко остра, както го е написала bell_87, бих прибавила звънлива. За мен е красив аромат, но възприятия различни. Наскоро си мислех, че за жегите най-подходящи са острите аромати, по-трайни са и по-присъствени, а и не натежават.

# 411
Седмицата започнах с Womanity
Скрит текст:
толкова ми е любим този парфюм, има от всичко в него, майсторски направен, със свой ярък и неповторим характер.
А шишенцето ме хвърля във възторг /имам си две, starcorp, обичам Ви❤️/ като го изпръскам ще си пресипя Inchnusa вътре.

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 23:18 от Al Georgieva

# 412
Al, феноменален е този парфюм. Толкова е различен. Толкова пищен, силен и траен!
Аз предпочитам да го нося в малко по-хладно време, на топло ми тежи.
На мен ми е подарък от скъпа приятелка. Дизайнът на бутилката ми е малко по-различен от твоя, а за идеята на бутилката бях чела това:
Скрит текст:

# 413
Be_Special, моето е 10 мл (имам и голяма бутилка)

# 414
Ахаа:=)
Не бях виждала толкова мъничко. От Бг ли е купувано(спрей ли е?)
Бих си взела веднага Heart Eyes

# 415
  • Стара Загора
Преди няколко дни получих от scarletbeauty - After Sunset на Kilian. Ароматът ми харесва и си го нося, но много нетраен при мен. Най-много 2 часа да го усещам и то слабо. После няма никой Neutral Face. Ако някой го има, би ли споделил при него как е като трайност. Имам още два парфюма на марката, но те са си доволно трайни.

# 416
От БГ, изостанали две шишенца в starcorp, версията с ръкописния надпис на опаковката

# 417
  • Burgas, Bulgaria

Денси, благодаря за темата! Flowers Hibiscus Имала съм почти всички парфюми на марката, но съм влюбена единствено в Coco EDT версията, обожавам карамфила в него! Сигурно е време на преклонните ми 57 да дам още един шанс на Chanel №5, но ще видим....Wink
Парфюм за деня: Portrait of a lady Flowers Rose

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 17:32 от bubanka

# 418
И аз не съм фен на Диорисимо. За мен е свеж и леко остър, но майка ми такива харесва, затова съм го избрала за нея. Като аромат малко ми напомня един сапун, който съм помирисвала в ранното си детство, мисля, че беше Флорена.
Колко са различни възприятията - наскоро си взех Диорисимо като очаквах свежа, чиста и звънлива момина сълза, но за мен е нещо като цвят и зелено стъбло леко смачкани и престояли. Стои близо до кожата, има малка трайност.

# 419
А трайността му е над 10 часа при мен.

Общи условия

Активация на акаунт