Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 050
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Nesebar
На приятелка вече няколко пъти и звъни този номер 0875314907 но все е на на работа и не може да вдигне но не може и да върне обаждане знаете ли кой е

# 1 291
Чипс лоренц за гр. София в Люлин 9  нон стопа и на Стамболийски 86   в магазина Simple Smile

# 1 292
  • Сф
И аз не намирам Лоренц в София, питах и в няколко квартални магазина и нямат. А синът има голям мерак за бански на Левски. 😂 Ще търся още.
Ви ж по Фантастико. В нашият в Надежда винаги има

# 1 293
Честита награда.Радвам се за теб.Страхотно да си изкараш в Ибиза.Хубаво е наградата да отива при човек от форума ни.Успех на всички в игрите.Весело лято и много спечелени жадувани награди на всички.Късмета да е с всички ни.

# 1 294
ИЗНЕНАДА 🎁

Нова игра на Milka , Оreo , San и belVita 🎁🙋🏖

Промоцията стартира на 1-ви август

Моментни награди -
🎁 500бр. Филтрираща бутилка Brita
🎁 200бр. Ваучер за гориво ( 50лв. )

Седмични награди -
🎁 100бр. GiftCard TM на стойност 150лв. ( Всяка седмица по 20бр. )

Пълни правила и участие в играта - https://go.milka.bg

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 22:50 от Станимир Иванов 641942

# 1 295
ИЗНЕНАДА 🎁

Нова игра на Milka , Оreo , San и belVita 🎁🙋🏖

Промоцията стартира на 1-ви август

Моментни награди -
🎁 500бр. Филтрираща бутилка Brita
🎁 200бр. Ваучер за гориво ( 50лв. )

Седмични награди -
🎁 100бр. GiftCard TM на стойност 150лв. ( Всяка седмица по 20бр. )

Пълни правила и участие в играта - https://go.milka.bg
Еййй, откога съм ги загледала тези бутилки! Със сигурност ще участвам!

# 1 296
Игрите от август са супер Heart - Милка, Фибела, Морени, но стига с това сладкоооо. Станахме сто кила и хванахме диабет Joy
Искам игри със солени неща!!:joy:

# 1 297
Стани, ще те убия, после ти ще ми плащаш кариесите при зъболекаря! 😂😂😂😂
Няма какво да и измрънкам на играта на Милка тоя път, супер е, ще се включа. Никога не сме печелили от тях, иска ми се тоя път да уцеля.🙂☘🙌

# 1 298
  • Б
И аз и ММ имаме спечелени чаши на шуменско още от м. Юни . Досега не се е обадил никой. Гледам касовите бележки от стоенето са избелели вече. Май ще се простим с чашите. Приложението Тесерум работи ли при Вас? На мен от два дни ми дава че няма връзка .

# 1 299
Тесерум не работи винаги в края на текущия месец. Писах им в страницата. Никой не ми е отговорил.

# 1 300
  • Сливен
Имах такава бутилка на Брита,имам сега на Аквафор.Предпочитам тази на Аквафор.
На Брита филтъра,който е като таблетка е по-скъп като консуматив и поне в нашия град го намирих трудно.Докато на Аквафор ми е по-лесно,плюс имат и безплатна доставка  ако е от сайта им.

# 1 301
# 1 302
В била пускат игра:

# 1 303
# 1 304
Вчера в последния ден на играта на стелата и лидъл от 4 бележки имам два куфара дано не пратят пак нещо евтино и неизползваемо.Сега ако спечеля и някоя екскурзия да ги разходя ще е страхотно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт