Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 099
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Сливен
Здравейте на всички.Най-накрая,след кафето и закуско-обяда малко живнах и влизам да видя какво става. Grinning Бяхме няколко дни на море,после мои близки се прибраха от чужбина и така...
Anyyyone - благодаря,да ,мен изтеглиха за  ледогенератора.Щях да се похваля,едва когато пристигне,ама ти ме изпревари. Grinning Искам да ви кажа,че в рамките на около 2 месеца,в игрите с покупка,съм участвала само с купуване на бира.Нито участвам в Милка,нито в Швепс,нито каквото и да е друго. През тези 2 месеца наградите които спечелих, бяха от Инстаграм и Фейсбук,даже по-голяма част от Инстаграм.
Единият ден на плажа,видях семейство с 2 чадъра на бургаско-бързо да си признаете,кои бяхте. Grinning

Скрит текст:
  И още нещо да ви се "похваля"- запознaхме се с emli,излизахме няколко пъти.А бе супер си изкарахме,радвам се че се запознахме и видяхме Wink .

# 1 246
  • София
Сикрет,
беше ни приятно да се видим с вас 😊
Честито още веднъж за наградата,ще дойдем да тестваме леда с по един коктейл,примерно.
Късмет на всички в темата,аз още се надявам на една хавлия от Фа .

# 1 247
Здравейте на всички.Най-накрая,след кафето и закуско-обяда малко живнах и влизам да видя какво става. Grinning Бяхме няколко дни на море,после мои близки се прибраха от чужбина и така...
Anyyyone - благодаря,да ,мен изтеглиха за  ледогенератора.Щях да се похваля,едва когато пристигне,ама ти ме изпревари. Grinning Искам да ви кажа,че в рамките на около 2 месеца,в игрите с покупка,съм участвала само с купуване на бира.Нито участвам в Милка,нито в Швепс,нито каквото и да е друго. През тези 2 месеца наградите които спечелих, бяха от Инстаграм и Фейсбук,даже по-голяма част от Инстаграм.
Единият ден на плажа,видях семейство с 2 чадъра на бургаско-бързо да си признаете,кои бяхте. Grinning

Скрит текст:
  И още нещо да ви се "похваля"- запознaхме се с emli,излизахме няколко пъти.А бе супер си изкарахме,радвам се че се запознахме и видяхме Wink .
Аз сега свързвам, че Сикрет е мацката в ИГ, която ядосах преди време, щото видях кой спечели ледогенератора!
Пак извинявай, ако все още има негативно чувство!
Честито за наградите, а ледогенератор е страхотна награда, особено сега лятото!

# 1 248
  • Сливен
ole_bole - Благодаря.ММ каза,че ще има лед за ракията Grinning.Иначе-честно казано,не се сещам в момента,за какво е ставало дума. Grinning И няма проблем. Wink Ами да ти кажа,мисля че не остана човек в този форум,който вече да не знае как се казвам и какъв ми е профила в ИГ. Grinning
emli-никакъв проблем Wink .

# 1 249
Разменям код на КК за код на Швепс , последните 3 пъти в които купувам е без код 😕

# 1 250
Айдееее и аз да се разпиша този месец ……..Хепи и Каменица Heart
Много я исках хавлията,супер сладка изглежда.А само за инфо,някой питаше дали участваш с взимане от ресторант.Да, аз така си поръчах.

# 1 251
Айдееее и аз да се разпиша този месец ……..Хепи и Каменица Heart
Много я исках хавлията,супер сладка изглежда.А само за инфо,някой питаше дали участваш с взимане от ресторант.Да, аз така си поръчах.
Еха, честито! И на мен ми харесва хавлията, много свежарска изглежда!
Аз питах за взимане от ресторант, но тъй като тук никой не отговори им писах в ИГ и ми казаха същото. Благодаря за инфото и от теб! За това теглене не успях да участвам, но ще опитам за следващото.

# 1 252
Здравейте, кода на швепс къде се намира? Бутилката обозначена ли е?

# 1 253
  • Плевен
   игра от 01,08

# 1 254
Без да искам се оплаках в грешна тема. От вчера фейсбук ми трие всички коментари за игри, защото били спам. А аз рядко играя, по 2-3 игри на ден. Има опция да маркираш, че си несъгласен/на с това решение, но не ги интересува.

# 1 255
И при мен така. Много се възмутих, защото ми беше единствен коментар в една само игра, иначе не бях влизала 2-3 дни

# 1 256
Без да искам се оплаках в грешна тема. От вчера фейсбук ми трие всички коментари за игри, защото били спам. А аз рядко играя, по 2-3 игри на ден. Има опция да маркираш, че си несъгласен/на с това решение, но не ги интересува.
Това ми е от вчера от една и съща игра:

Случвало ми се е един или два пъти пак същото преди, но с премахване на 1 коментар, а вчера фейса направо ме изкара най-големия спамър.
Писах съответния коментар по най-различни начини, все не ми го приемаше.

# 1 257
И аз съм получавала такива известия във фейса, въпреки че не съм супер активна в игрите там.
От игрите с покупка съм пълно капо в последните месеци, но спечелих възглавница от Инстаграм (аз май писах де), а онзи ден сладоледи от радио Енджой, още на следващия ден ми ги доставиха.

# 1 258
Някой ви докладва коментарите, затова ФБ ги трие.
  Иначе нашия приятел Мирославчо гледам участва в една игра на кисело мляко, която изисква да снимаш млякото до нещо сготвено или как ядеш млякото, а той нашия снимал млякото от кашоните в магазина и дори не му минава през акъла, че е толкова очевидно, че млякото не си го е купил, за да участва. Добре че някакви жени са коментирали да се дисквалифицират участниците, които са снимали в магазин или са взело снимки от интернет...

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 14:42 от marinadp

# 1 259
Гледам Кауфланд от последната им игра във ФБ са "изтеглили" една дама с 1200 последователи и още една с 200 и нещо... Хич не е подозрително, ама хич. Laughing Те така и колите ги раздадоха на абсолютно "случайни" хора. Stuck Out Tongue Winking Eye
Марина, може ли линк за играта с киселото мляко? Мерси предварително.
Лоренц нещо се бавят с победителите от трета седмица или така ми се струва?

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 14:19 от Yo_Ana19

Общи условия

Активация на акаунт