Юли почва с урожай! Юлчета се раждат, дай още дай! - Термин Юли 2022г - тема 10

• 49 095
  • 570
  •   1
Отговори
# 330
По-едричкият го изписаха 2300...

# 331

Вивка честито за бебчо, бързо възстановяване, бъдете здрави. Да те питам колко време след първото секцио забременя пак. Моят мъж иска възможно най скоро да си направим следващото. И на мен ми предстои планово секцио на 14-ти.

Възстановявам се доста бързо, второ секцио ми е, първото беше преди 1 год. и 4 месеца. След първото беше кошмар, а сега се движа съвсем свободно в леглото, дори сядам. След 3 банки окситоцин нямам НИКАКВИ болки, все още не са ми слагали обезболяващи, родих на обяд. Предлагаха ми, но аз отказах. Чудя се нормално ли е, нищо да не ме боли и толкова бързо да се възстановя…
Желая късмет и леко раждане на тези, които тръпнат в очакване! Живи и здрави бебчета и мами! Heart

# 332
Добре дошли на всички всички нови бебчета!
Да са живи и здрави и да носят много радост в семействата ви.
Бързо възстановяване на мамите.

Очакваме новини за следващите:)

Днес е 16-ти ден от както нашето малко чудо се появи на бял свят. Чувството е, че винаги е бил с нас.
Щастието е пълно. Благодарността ми е огромна.
Толкова далечно ми изглежда всичко - годините опити за забременяване, проведените асистирани процедури, бременността, която протече доста спокойно, прекарания ковид в началото на 8-ми месец, планираното секцио в Токуда и не лекото възстановяване особено през първите 3-4 дни. Всичко отминава и се преживява, момичета. Нищо не е толкова страшно колкото си го представяме преди да го изживеем.
Ако мога да дам съвет на тези от вас които все още очакват своите бебенца то е бъдете спокойни, доверете се на специалистите и всичко ще бъде наред. Simple Smile

# 333
Аз идвам да си изплача мъката - дъщеря ми снощи от нищото направи някакъв ларингоспазъм, една металическа кашлица, днес е с температура, сополи текат, кашля, на обедния сън пак от спазъм се събуди. Сега ще я водим някъде да я видят, аз съм 38ма седмица и много се плаша, че ще искат да я приемат някъде 😞 Стискайте палци бебето да не тръгне да се ражда и да се лекуваме у дома…

# 334
Аз хем да се похваля, хем да се оплача момичета. Моя мъж реши да се прибере от командировка. Само че... Докато детето спеше на обяд пък реши да се "гушкаме" и не беше много нежен. От 2 часа и половина получавам някакви контракции, не мога да кажа какви са,но като ходя и стават болезнени.
АГ каза да чакам да видим какво ще стане. Като менструални болки ги усещам и корема ми става твърд.
Стискайте палци момъка да си стои на топло още малко! 😔

# 335
Bubblez, Vivka9, АА Честити рожби момичета! Да са живи и здрави бебоците! Бъдете щастливи и благословени! И да се възстановите бързо!

Аз съм още от чакащите, май не останахме много. Grinning
 Да Ви кажа само, че бях на преглед вчера в 37+5. Нямах никакви контракции. Шийката я измериха 15 мм. Та се чудя мога ли да се ориентирам по това дали скоро наближава. Бебето тежи около 3 кг. приблизително. Водите продължават да са в повече. АГ ми каза да продължавам с диетата. Стойностите на глюкомера трите дни бяха в норма. Плацентата е първа към втора степен и за сега си чакаме.
Имам и един въпрос. Нормално ли е да имам кървене от носа на този етап от бременността? Тая сутрин се събудих от влага в едната ноздра и забелязах, че има кръв. Не беше огромно количество, което чак да изтича или да капе и да не може да спре. Просто при забърсване си беше кърваво.

# 336
  • София
Ехаа, честито мами!🥰
Здравички и щастливи да са Ви и бебчетата и Вие!😇
Ние неродилите ще си чакаме, малките шефчета да кажат кога ще идват на бял свят🤗🤍
Аз от 4 дни съм със страшен запек😓 ядох вишни, кайсии, фурми, сини сливи, кисело мляко, кафе и нищо🥺
Снощи се принудих да си взема свещички бях чела за Ева кю…
Еми имаше напредък, но не е това, което се желае🙄
Какво ми стана - не знам!
Корема си го чувствам като гюле от цялото това нещо…
Уж на салата наблягам повече🤔
Не стига, че бебето притиска всичко, и тежи, пък сега и това😣
Споделете Вие с какво решавате проблема?

# 337
На мен ми изписаха Лактулоза сироп, става за бременни, лично аз не го харесвам,но действа поне.

Сутрин започвам с няколко чаши гореща вода и това спомага също да сработи перисталтиката.

# 338
Честито на всички мами. Да си живи и здрави бебоците. Много щастие и незабравими моменти ви желая!

# 339
Ехаа, честито мами!🥰
Здравички и щастливи да са Ви и бебчетата и Вие!😇
Ние неродилите ще си чакаме, малките шефчета да кажат кога ще идват на бял свят🤗🤍
Аз от 4 дни съм със страшен запек😓 ядох вишни, кайсии, фурми, сини сливи, кисело мляко, кафе и нищо🥺
Снощи се принудих да си взема свещички бях чела за Ева кю…
Еми имаше напредък, но не е това, което се желае🙄
Какво ми стана - не знам!
Корема си го чувствам като гюле от цялото това нещо…
Уж на салата наблягам повече🤔
Не стига, че бебето притиска всичко, и тежи, пък сега и това😣
Споделете Вие с какво решавате проблема?
Iveto вземи си Хуск, има го в био магазините. Много помага, преди всяко ядене, една супена лъжица във вода или сок. Ама малко е гадно на вкус, става като сопол, но пък действа и не е химия. Аз тези дни ям много джанки, та и те ми помагат. Отделно съм си взела и пробиотик да пия. Но най - бърз резултат ще имаш от Хуска.

# 340
  • София
Честито на родилите мами! Да са живи и здрави бебоците, а на вас скорошно оздравяване! Аз от днес имам коластра, утре се надявам на пълни гърди. Разписах се в другата тема на родените. Надявам се понеделник да ни изпишат, дано малката качва като хората до тогава.

# 341
Честито на родилите мами! Да са живи и здрави бебоците, а на вас скорошно оздравяване! Аз от днес имам коластра, утре се надявам на пълни гърди. Разписах се в другата тема на родените. Надявам се понеделник да ни изпишат, дано малката качва като хората до тогава.
Привет, Може ли линк към другата тема? ?Simple Smile

# 342
Привет, Може ли линк към другата тема? ?Simple Smile

https://bg-mam.ma/t/1462224

# 343

Вивка честито за бебчо, бързо възстановяване, бъдете здрави. Да те питам колко време след първото секцио забременя пак. Моят мъж иска възможно най скоро да си направим следващото. И на мен ми предстои планово секцио на 14-ти.

Възстановявам се доста бързо, второ секцио ми е, първото беше преди 1 год. и 4 месеца. След първото беше кошмар, а сега се движа съвсем свободно в леглото, дори сядам. След 3 банки окситоцин нямам НИКАКВИ болки, все още не са ми слагали обезболяващи, родих на обяд. Предлагаха ми, но аз отказах. Чудя се нормално ли е, нищо да не ме боли и толкова бързо да се възстановя…
Желая късмет и леко раждане на тези, които тръпнат в очакване! Живи и здрави бебчета и мами! Heart

Забременях 9 месеца след първото раждане, не беше планирано, но съм най-щастливия човек в момента Blush успех ти желая и всичко да мине леко и да се възстановиш бързо! Heart

# 344

Забременях 9 месеца след първото раждане, не беше планирано, но съм най-щастливия човек в момента Blush успех ти желая и всичко да мине леко и да се възстановиш бързо! Heart
Привет, честито бебенце, много здраво и мн гушки.
Можеш ли да споделиш кой/ кои АГ направиха двете цезарови?

Общи условия

Активация на акаунт