Юли почва с урожай! Юлчета се раждат, дай още дай! - Термин Юли 2022г - тема 10

• 49 131
  • 570
  •   1
Отговори
# 300
Днес в 13:38 се появи моята Дарина чрез индукция! Heart Eyes Пандишпанчето ми е 52 см, 3860 гр. Нямаше намерение да излиза. По-късно ще разкажа за раждането ми в МД София.

# 301
Честито на Bubblez! Честито на родилите мами!!!
АА, похвали се после. Стоскаме палци!
Някой пита как обличаме бебето: с един кат с дълги ръкави и крачоли. Може да е гащеризонче, може и боди плюс ританки.
Изненадана съм, че е така за лятно бебе. Очаквах къси ръкави и боси крачета. Но - не. Нашата принцеса киха, ако не е с дълги и завита. Да не говорим, че в болницата им слагаха това плюс боди с късо ръкавче отдолу!!!

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 22:35 от HappyRSmile

# 302

Възстановявам се доста бързо, второ секцио ми е, първото беше преди 1 год. и 4 месеца. След първото беше кошмар, а сега се движа съвсем свободно в леглото, дори сядам. След 3 банки окситоцин нямам НИКАКВИ болки, все още не са ми слагали обезболяващи, родих на обяд. Предлагаха ми, но аз отказах. Чудя се нормално ли е, нищо да не ме боли и толкова бързо да се възстановя…
Желая късмет и леко раждане на тези, които тръпнат в очакване! Живи и здрави бебчета и мами! Heart

# 303
Честити бебенца Bubblezz и Vivka, да са здрави новите ни попълнения ❤️

Нас ни изписаха днес, майка ми ме изнерви на изписването, заради което забравих половината неща, включително да се снимаме с АГ. Много ме е яд, ама карай, да сме здрави.
Снощи беше на лампа заради жълтеницата и в цялото суетене не ме викнаха за последното къпане да ми покажат и разяснят. И тази вечер къпането ще е на магия, споделяйте на вас какво са ви казали. ММ милия и той забравил да звънне на личната, а жената до 48 часа след изписването трябва да дойде, чуди се и тя сега къде да ни вмъкне. Но сме си у дома и хем съм спокойна, хем ми е едно такова че има промени, хем ми е толкова хубаво, че сме всички у дома. Имам нужда от сън общо взето 😅

# 304
  • Замък сред облаците
Привет, девойки!
Днес в 17:08 се роди Йоан също с индукция и доста позитивно протекло естествено раждане.
Ще разказвам утре сигурно, че сега вече усещам умората от преживяването.

# 305
АА честит юнак, радвам се че всичко е минало добре. Да е здрав юнака и на теб бързо възстановяване 💐

За обличането бебка също я обличаха с боди с къс ръкав, ромпър с дълъг и я завиваха с одеалце. Мисля засега и аз така да я обличам, виждам че и е добре и спи спокойно. Пък и то взе че захладня, като дойдат пак жегите и почвам да смъквам катовете.

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 21:34 от deska90

# 306
Честита радост и много здраве на всички нови бебоци  🍀💝🍀

# 307
Честито, АА и Вивка! Да са ви живи и здрави бебенцата, много да ви радват и бързо възстановяване! ❤️❤️❤️

# 308
Честито момичета,  да са ви живи и здрави прекрасните дечица!

# 309
Честити бебета на Bubblezz, Vivka и АА!
Да са здрави и много радост да ви носят!

Филме, много си оправна. Акта за раждане на Марти ще е готов след седмица сигурно, а без него нищо не мога да направя.
Не иска ли да суче? Дай й време да свикне. Ти цедиш ли се?

Ха, свекърва ми така звъни на пожар, ако не вдигна аз 5-6 пъти започва да звъни на мъжа ми..

Залъгалка аз вече предложих, макар да знам, че баткото трудно я отказа. Марти ту я иска, ту я плюе. Засега не му е много любима, но според мен успокоява и затова я дадох. А и той често иска на гърда, даже май свикна така да заспива. Все нещо трябва да има в устата и си търси.

На мен кърмене в легнало положение никога не ми е било удобно.

Обличането - първите дни си беше с боди с дълъг ръкав, ританки/панталонки или гащеризон. От вчера след първия преглед при педиатърката вече се престраших и обличам къс ръкав боди, но отдолу пак си е с дълги крачоли. Сега захладня и му сложих боди с дълъг ръкав да спи. Аз съм супер зиморничева, но сега всичко ми ври. На него си му е добре така мисля.

Деска, ние на изписването си бяхме само четиримата и нямаше кой да ме ядосва. Вкъщи само ни чакаха нашите.
От болницата никой нищо не ми е обяснявал - нито за къпане, нито за пъпче, кърмене...нищо.
Нашата педиатърка ни извика направо в кабинета.

# 310
Честито AA, Vivka! Живи и здрави, сладки, послушни да са ви момченцата!
Бързо възстановяване на вас!
Помеждудругото и аз снощи четох за Вита. За тези пари там си е доста добре май, май. За третото раждане ще се насоча към частна болница сигурно.
Меню си избираш, почти нищо не трябва да носиш,упойките са ти включени, екип си избираш.. Рай.
Моята АГ, доктор Николова(работи в МД, една младичка е, с черна коса, може който е раждал наскоро там да я знае) е най-готината докторка, която познавам.
Днес я питам "Ами ако примерно тръгна да раждам и вие не сте дежурна в МД, няма да можете да дойдете да ме видите нали?" и тя " Стига да съм в София мога да дойда. Само звънкаш или пишеш като ти почнат регулярните контракции."
Как да не я обича човек. И в 11 вечерта съм й звъняла да я питам някакви тъпотии, и пак ми е вдигала жената.
И постоянно ми пише или звъни да ме види как съм.
Предната АГ 5 пари не даваше за мен. Звъня й че ми е паднала тапата и имам контракции от вчера, отговаря ми след 3 часа. 😑😡 Въобще не й пукаше за пациентите й.
Не мога да заспя до късно момичета неродили все още. Не спирам да мисля за бебо. 😏😊🐥🐈🐈🐈

# 311
Ето това видео е с бебоци, на мен ми беше много от полза. https://youtu.be/Kg9igIQGA00
Честити бебенца Bubblezz и Vivka, да са здрави новите ни попълнения ❤

Нас ни изписаха днес, майка ми ме изнерви на изписването, заради което забравих половината неща, включително да се снимаме с АГ. Много ме е яд, ама карай, да сме здрави.
Снощи беше на лампа заради жълтеницата и в цялото суетене не ме викнаха за последното къпане да ми покажат и разяснят. И тази вечер къпането ще е на магия, споделяйте на вас какво са ви казали. ММ милия и той забравил да звънне на личната, а жената до 48 часа след изписването трябва да дойде, чуди се и тя сега къде да ни вмъкне. Но сме си у дома и хем съм спокойна, хем ми е едно такова че има промени, хем ми е толкова хубаво, че сме всички у дома. Имам нужда от сън общо взето 😅

# 312
Честито Бебче АА, много здраве и много да се гушкате. Вярвам, че има какво да разкажеш Simple Smile
Честито, бебче, Bubbluz, много здраво и много да те радва. Бързо възстановяване. Пиши на лично ако искаш, аз също съм още в МД.
Много бебета днес, честито на новите мамчета:)

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 22:14 от Lavinka

# 313
Честито бебета на трите нови мами днес! Бързо възстановяване и много здраве за вас и бебетата. Насладете се на безценните първи мигове с дребосъците.

# 314
  • Велико Търново
Момичета, честити бебчета! Бъдете здрави, щастливи и бързо възстановяване! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт